- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
İnşallah canım yaa. Takmamaya çalışıyorum ama benim canımı bayağı sıktı bu tsh. Sanki biraz problem olacak gibi geliyor bana. Hayırlısı artık. İnşallah seninki normaldir.
Cnm bence sende endokronolojiye git. Ben hamilelik düşünüyorum deyince ben söylemeden sizi endokrin dooktoru takibe alsin dedi dahiliye doktoru.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam canım. Maalesef hamişimiz yok. En yakın adet benimkisi. Bel ağrılarım başladı. Yakında kırmızı kartı görürüm herhalde. Sende var mı bişeyler?
Aslında ben de öyle düşünüyordum ama endokrinoloji bölümü olan hastane bulamıyorum çok ilginç. Araştırıyorum şu an. Bulurum inşallah.
yok tatlimmmm 3ay dusunmeyecemmm dusuk yasadimmmmm...dopktor 3ay hamile klamdedi zaten izine gidiyorum esim gelmeyecekk 2 ay sonraa gelecemmm oz aman dusuncemmm kizimda biraz daha buyumus olur
Özel hastanelerde yok cnm. Ben araştırma Hastanesinde gidicem.
İki tane devlet hastanesine bir tane de tıp fakültesine baktım. Onlarda da yok. Dahiliye ilgileniyormuş. Nasıl iş anlamadım.
kızlar bırsey danısacam demıstım ya esım memlekete gıdıyor cuartesı yola cıkıyor kayınımgılle gıdıyor bende eltımle 1 senedır konusmuyorum onunla aynı arabada gıdecekler kaynım esım eltım bende cok sorun yaptım onunla aynı arabada gıtmeyeceksın dedım kac gundur huzur yok ne ıftar ne sahur 2 gune kadarda gııdecekler esımde ha ayrı araba ıle gıtsemde sonucta aynı eve gıdıyoruz dıyor k. pederın eve sızce ne yapmalıyım cok kotuyum kızlar yaaaaa kavga kavga yeter artık yeter
Nası yok ya... dahiliyeye gideceksin o sevk etcek endokrine. Internetten baktın dimi doktor-bölüm kısmında vardır cnm.
kızlar bırsey danısacam demıstım ya esım memlekete gıdıyor cuartesı yola cıkıyor kayınımgılle gıdıyor bende eltımle 1 senedır konusmuyorum onunla aynı arabada gıdecekler kaynım esım eltım bende cok sorun yaptım onunla aynı arabada gıtmeyeceksın dedım kac gundur huzur yok ne ıftar ne sahur 2 gune kadarda gııdecekler esımde ha ayrı araba ıle gıtsemde sonucta aynı eve gıdıyoruz dıyor k. pederın eve sızce ne yapmalıyım cok kotuyum kızlar yaaaaa kavga kavga yeter artık yeter
Valla yok ne biliyim. İnt ten baktım göremedim. Ben mi göremiyorum acaba diye hastaneyi aradım sordum. Yok dediler. Öyle yani.
İlginç gerçekten.
Neyse yarin ben bi gideyimde bilgileneyim sanada aktaririm cnm.
Canım bence de eşin haklı. Şu mübarek günlerde üzmeyin birbirinizi boşu boşuna. Madem sen konuşmuyorsun eşin de çok fazla muhatap olmaz olur biter.
Cnm eşin haklı. Yani tek gitsede orda ayni evde olacaklar. Uzatma bence esinin kararina hak ver. Yola gidecek adam küs gitmesin. Barışın hadee :)
İlginç gerçekten.
Neyse yarin ben bi gideyimde bilgileneyim sanada aktaririm cnm.
Ne yaptın canım gittin mi dr a ?
Gittim cnm. Degerlerin normal olduğunu ilaca devam etmemi söyledi. Hamilelik olursa ayda bir olmazsa 3 ayda bir kontrole gelmemi istedi. Ilaci duzenli ve hetgin ayni saatte almaya ozen gösterin dedi. Kahvaltidan en az yarim saat once ilacin alinmis olmadi gerektigini söyledi. Anti tpo ve anti tg degerlerim yine çok yuksekti onu sordum bizim icin tsh-serbest t3-serbest t4 değerlerinin normal olmasi önemli dedi.
Ani tsh yuksekligijinde nedeni tam bilinmemekle birlikte stresten, ilacin zamaninda alınmamasindan sıvı tuketiminin azligindan kaynaklanabilecegini söyledi. Senin ilacin dozu arttiya tsh düşer artık dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?