2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

İnşallah canım yaa. Takmamaya çalışıyorum ama benim canımı bayağı sıktı bu tsh. Sanki biraz problem olacak gibi geliyor bana. Hayırlısı artık. İnşallah seninki normaldir.

Cnm bence sende endokronolojiye git. Ben hamilelik düşünüyorum deyince ben söylemeden sizi endokrin dooktoru takibe alsin dedi dahiliye doktoru.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm bence sende endokronolojiye git. Ben hamilelik düşünüyorum deyince ben söylemeden sizi endokrin dooktoru takibe alsin dedi dahiliye doktoru.

Aslında ben de öyle düşünüyordum ama endokrinoloji bölümü olan hastane bulamıyorum çok ilginç. Araştırıyorum şu an. Bulurum inşallah.

Selam canım. Maalesef hamişimiz yok. En yakın adet benimkisi. Bel ağrılarım başladı. Yakında kırmızı kartı görürüm herhalde. Sende var mı bişeyler?

yok tatlimmmm 3ay dusunmeyecemmm dusuk yasadimmmmm...dopktor 3ay hamile klamdedi zaten izine gidiyorum esim gelmeyecekk 2 ay sonraa gelecemmm oz aman dusuncemmm kizimda biraz daha buyumus olur

Aslında ben de öyle düşünüyordum ama endokrinoloji bölümü olan hastane bulamıyorum çok ilginç. Araştırıyorum şu an. Bulurum inşallah.

Özel hastanelerde yok cnm. Ben araştırma Hastanesinde gidicem.

yok tatlimmmm 3ay dusunmeyecemmm dusuk yasadimmmmm...dopktor 3ay hamile klamdedi zaten izine gidiyorum esim gelmeyecekk 2 ay sonraa gelecemmm oz aman dusuncemmm kizimda biraz daha buyumus olur

Geçmiş olsun canım. Hayırlısı o zaman. Allah gönlüne göre versin inşallah.

kızlar bırsey danısacam demıstım ya esım memlekete gıdıyor cuartesı yola cıkıyor kayınımgılle gıdıyor bende eltımle 1 senedır konusmuyorum onunla aynı arabada gıdecekler kaynım esım eltım bende cok sorun yaptım onunla aynı arabada gıtmeyeceksın dedım kac gundur huzur yok ne ıftar ne sahur 2 gune kadarda gııdecekler esımde ha ayrı araba ıle gıtsemde sonucta aynı eve gıdıyoruz dıyor k. pederın eve sızce ne yapmalıyım cok kotuyum kızlar yaaaaa kavga kavga yeter artık yeter

Özel hastanelerde yok cnm. Ben araştırma Hastanesinde gidicem.

İki tane devlet hastanesine bir tane de tıp fakültesine baktım. Onlarda da yok. Dahiliye ilgileniyormuş. Nasıl iş anlamadım.

İki tane devlet hastanesine bir tane de tıp fakültesine baktım. Onlarda da yok. Dahiliye ilgileniyormuş. Nasıl iş anlamadım.

Nası yok ya... dahiliyeye gideceksin o sevk etcek endokrine. Internetten baktın dimi doktor-bölüm kısmında vardır cnm.

Cnm eşin haklı. Yani tek gitsede orda ayni evde olacaklar. Uzatma bence esinin kararina hak ver. Yola gidecek adam küs gitmesin. Barışın hadee :)

Nası yok ya... dahiliyeye gideceksin o sevk etcek endokrine. Internetten baktın dimi doktor-bölüm kısmında vardır cnm.

Valla yok ne biliyim. İnt ten baktım göremedim. Ben mi göremiyorum acaba diye hastaneyi aradım sordum. Yok dediler. Öyle yani.

Canım bence de eşin haklı. Şu mübarek günlerde üzmeyin birbirinizi boşu boşuna. Madem sen konuşmuyorsun eşin de çok fazla muhatap olmaz olur biter.

Netten tahlil sonuclarima baktım. Tsh düşmüş dahada 1,12 ye ama anti tpo ile anti tg yuksek hâlâ. Ilac bunlari dusurmuyo demekki
Demir degerim düşük. Bikac degerde daha dusukluk yükseklik vs var. Demir ilacı verir sanirim.

Son düzenleme:
Valla yok ne biliyim. İnt ten baktım göremedim. Ben mi göremiyorum acaba diye hastaneyi aradım sordum. Yok dediler. Öyle yani.

İlginç gerçekten.
Neyse yarin ben bi gideyimde bilgileneyim sanada aktaririm cnm.

Canım bence de eşin haklı. Şu mübarek günlerde üzmeyin birbirinizi boşu boşuna. Madem sen konuşmuyorsun eşin de çok fazla muhatap olmaz olur biter.

O zaten yemeğini dahil yemem diyo zaten 1 yildir oda konusmiyo ama onları yolcu etmek of of daha esyalruniw bile hazirlamadim ayrı ayrı iftar ettik suandada dışarda son bir günümüz kaldı

Cnm eşin haklı. Yani tek gitsede orda ayni evde olacaklar. Uzatma bence esinin kararina hak ver. Yola gidecek adam küs gitmesin. Barışın hadee :)

Onları yolcu etmek deli ediyor beni zaten bir gün sonra gidiyor lar bugün ayrı ayrı iftar ettik sahur a da kalmayı dusunmuyom NW hali varsa görsün zaten eşim de 1 yildir konuşmuyor yengesi ile

Ne yaptın canım gittin mi dr a ?

Gittim cnm. Degerlerin normal olduğunu ilaca devam etmemi söyledi. Hamilelik olursa ayda bir olmazsa 3 ayda bir kontrole gelmemi istedi. Ilaci duzenli ve hetgin ayni saatte almaya ozen gösterin dedi. Kahvaltidan en az yarim saat once ilacin alinmis olmadi gerektigini söyledi. Anti tpo ve anti tg degerlerim yine çok yuksekti onu sordum bizim icin tsh-serbest t3-serbest t4 değerlerinin normal olmasi önemli dedi.
Ani tsh yuksekligijinde nedeni tam bilinmemekle birlikte stresten, ilacin zamaninda alınmamasindan sıvı tuketiminin azligindan kaynaklanabilecegini söyledi. Senin ilacin dozu arttiya tsh düşer artık dedi doktor

Sevindim canım değerlerinin normal olmasına. Demek ki benim düzenimi oruç bozdu. Çünkü ben normalde çok su içen bir insanım. İlacımı da sabah kalkar kalkmaz içiyorum. Kahvaltıya kadar baya zaman geçiyor. Oruç yüzünden ilacın saati de değişti. Mecburen ilaç içip hemen yemek yiyince böyle oldu demek. Her işte bir hayır vardır. Şimdi adetliyken misafirlerimi bitiriyim diyorum :) Sonra da bebişlerimiz gelir inşallah sağol canım bu arada beni bilgilendirdiğin için.

Kızlarrrrr nerelerdesinizz bakiimmm :) sesiniz çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…