2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Kızlarrrrr nerelerdesinizz bakiimmm :) sesiniz çıkmıyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla benim dün misafirim vardı. Yarın da misafirim var. Temizlik hazırlık koşturuyorum. Canım çıktı.

kızlarrrr ben adet oldum gunumde oldum gecmeddı masllah 3 aydırb tık dıye gununde oluyorum kocayı dun memlekete gönderdım bugun adet oldum artık 2 ay bende tık yok nasıppppp ekım kasıma kaldık sızde durumlar nasıllll

Allah kavustursun cnm. Sağlık olsunda geç olsun napalım.
Ben batı bekliyorum gerci beklemiyorum gelmesin kırmızılar :)

Allah kavustursun cnm. Sağlık olsunda geç olsun napalım.
Ben batı bekliyorum gerci beklemiyorum gelmesin kırmızılar :)

aen kaldın galıba tek ınsallah kalırsın anneme gececgım oradad net yok o yuzden gıremem bır sure ama durumlarınızdan haber edın

Tuğba kızın ameliyat olfu mu? Durumu nasıl cnm?

Tuğba kızın ameliyat olfu mu? Durumu nasıl cnm?

Evet canim oldu ameliyat umduğundan iyi geçti şükürler olsun sabah 9 da oldu aksama çıktı uyanırken biraz agladi.simdi evimizdeyiz yiyenlerimle oynuyor simdi

Oy maşallah kuzuya. Atlattı şükür :)
Çok geçmiş olsun cnm.

Oy maşallah kuzuya. Atlattı şükür :)
Çok geçmiş olsun cnm.

Çok şükür canim bugün daha iyi serum takıldı yarinda bir serum var ondan sonra iyi olacak inşallah.yemek yemek istiyor ağladı iftarda esinle ben yiyemediksadece dondurma ve süt

Gececek cnm bugünlerde geçecek. Senin icin daha zor tabii. Serum verilmemisti egeye. Bian once toparlansinda

Tuğbacım canım geçmiş olsun. Çabucak anlatırsınız inşallah. Allah kolaylık versin. Acil şifalar versin. Tlfnum kafayı yedi birkaç gündür giremiyordum. Benim oğlum da acayip öksürüyor. Dr a götürdüm antibiyotiğe başladık ama daha etkisi olmadı. O öksürdükçe içime sıkıntı basıyor takmıyım diyorum ama elimde değil. Yavrularımız bi an önce iyileşir inşallah

Gececek cnm bugünlerde geçecek. Senin icin daha zor tabii. Serum verilmemisti egeye. Bian once toparlansinda

Canım senin bata da az kaldı. Var mı belirti falan. Gerçi belirti aramak da iyi olmuyor ama insan heyecan yapıyor işte. Hayırlısı artık

İnşaallah canım geçecek en güzeli kızım rahat uyuyor 2 gecedir nefes alması düzeldi sesi inceldi toparlaniuoruz Allahın izniyle.
Tesekkur ederim canım.oglusuna geçmiş olsun öksürük ten ben de çok korkarım sana tavsiyem vicks kullan ayak altına ve göğsüne sür ben çok faydasını gördüm.

Sağol canım. Vicks sürmeyi bikaç kere denedim ama sürdürmüyor ki. Uyurken belki o da ancak ayaklarına. Alerjik astıma yatkınlığı var o yüzden çok kötü öksürüyor. Geçmezse iğne vericem dedi dr. Geçer inşallah.

Canım senin bata da az kaldı. Var mı belirti falan. Gerçi belirti aramak da iyi olmuyor ama insan heyecan yapıyor işte. Hayırlısı artık

Arada ani bi hareket yapinca sag kasıgıma batma oluyo acı veriyo. Rutin adet oncesi olan karında tuhaf ağrı ve ara ara bel agrım var. 3 gun kaldı bakalım gelmez ins. Kırmızılarr pek umudumda yok açıkçası

Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz

Uykuda sur canim Dr iğne yaptıracak de belki o zaman ikna olur kaç yaşındaydı senin oğlusun? inşaallah geçer

Geçen ay da bana oldu öyle ama adettenmis.senin inşaallah bebistendir

Soğan kurunu ancak 5 gün yaptım yumurlama günü hiçbirşey takip etmedim zaten kızım ameliyat oldu bu aydan ümidim yok.

İki buçuk yaşında canım benim oğluşum. Ayaklarına sürerim inşallah fayda eder.

Son düzenleme:
Soğan kurunu ancak 5 gün yaptım yumurlama günü hiçbirşey takip etmedim zaten kızım ameliyat oldu bu aydan ümidim yok.

Canım senin yumurtlama dönemin daha geçmemiştir ki. Yeni geliyor bence. Bu ara çalışsanız iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…