2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

İki buçuk yaşında canım benim oğluşum. Ayaklarına sürerim inşallah fayda eder.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tam inatçılık dönemi canım Allah kolaylık versin.Benim kızım da o yaslarda çok inatti her şeye hayır olmaz derdi.
Canım senin yumurtlama dönemin daha geçmemiştir ki. Yeni geliyor bence. Bu ara çalışsanız iyi olur

Öyledir dimi bakalım değerlendirme yapalım

Daha çok babasının yanında inatçılık yapıyor. Benden pek yüz bulamıyor da.
Evet canım bikaç gün sıkı çalışın

kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz annemdeyım ben sımdı amcamlara gectım benım adet bıtmek uzere kocada yok onumuzdekı ay yüzde ikiyüz hamıle kalmammmmmmmmmmmmmmmm ınsallah eylul ekım olur hadı bakalım sızler verın ıyı haberler

Kızlar sonunda hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm.9 aydan sonra sonunda hamile olduğumu öğrendim 2.ye anne olabilmek çokkkkkk çoook güzel rabbim buradaki herkese inş. Tez vakitte şu mübarek günlerin yüzü hürmetine nasip etsin bana da hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsinnnnnnnnnnn .... Ne olur dualarınıza çok ihtiyacım var bir oğluşum vardı birde kıvır kıvır saçları olan hayırlı bir kız evlat nasip olur inş...duaam senden de allah razı olsun bu topiği açtığın için

iyiyiz canım inşaallah tez zamanda bebişlerimiz gelir.
ne güzel bir haber bu gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Nazlı bebiş 9 ay sonra geldi demek.Benim de bebişim nazlı galiba 6. ay bu ay gerçi bu aydan pek umudum yok verimli geçmedi hayırlısı artık.

Soğan kürüne bir gün ara vermiştim şimdi yine devam ediyorum ondan mıdır nedir hiç akıntım yok kupkuru.Kürü uygulayınca akıntı artarmış yazıyordu ben de tam tersi kuruttu akıntıyı bir hafta oldu küre başlayalı bir hafta daha yapacağım bakalım.Bayramdan sonra da yine tahlil yaptırırım değerlerime bakarım.Bu aydan pek umudum yok zaten verimli geçmedi.Allah hepimiz için hayırlısını versin.

Ayy ne guzel bende böyle hamileyim diye haykirmak istiyorum yaa...
Rabbim saglikla kucaklamanizi nasip etsin. ..

Akıntı yaptigi soyleniyo gerci ama. 15 gun yap birakcnm. Hayirlisi olsun bugunleri degerlendir sen niye umutsuz konusuyosun ki :)

Akıntı yaptigi soyleniyo gerci ama. 15 gun yap birakcnm. Hayirlisi olsun bugunleri degerlendir sen niye umutsuz konusuyosun ki :)

öyle söyleniyor ama ben de tam tersi oldu bir de belim ağrıyor,kasıklarım da aynı şekilde.Eşimin de işleri yoğun geç geliyor eve sahuru ancak yapıyoruz

ben de istiyorum artık hayırlısıyla tabi

iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim.rabbim tez vakitte bu güzelliği sizede yaşatır inş......

öyle söyleniyor ama ben de tam tersi oldu bir de belim ağrıyor,kasıklarım da aynı şekilde.Eşimin de işleri yoğun geç geliyor eve sahuru ancak yapıyoruz

ben de istiyorum artık hayırlısıyla tabi

Canım bende de hiç akıntı falan olmamıştı. Bel ağrısı yumurtlamadan olabilir. Bikaç gün sıkın dişinizi

Canım bende de hiç akıntı falan olmamıştı. Bel ağrısı yumurtlamadan olabilir. Bikaç gün sıkın dişinizi

Tamam sıkalım disimizi :))) bu aksam unuttum soğan. Suyunu sahurda içerim artık:)

Canım naaptın var mı gelen giden? İnşallah yoktur

Canım naaptın var mı gelen giden? İnşallah yoktur

merhaba cnm. Hem var gibi hem yok gibi. 4 gundur akintim oluyo kahverengi. Bugunde aynı çok koyu siyaha yakın. Belim Karnım çok ağrıyo. Cokta şiştim. Olcaksam olup rahatlayayim.

Yaa hayırlısı olsun canım.

Merhaba canım acaba kisti mi düşüyorsun siyaha yakin ya akıntının.hayırlısı olsun canım

Merhaba canım acaba kisti mi düşüyorsun siyaha yakin ya akıntının.hayırlısı olsun canım

Bilmiyorum ki..tam siyah degil çamur rengi olurya koyu öyle hâlâ. Geliyo az az...pazartesiye kadar böyle olursa test yapıcam. Hayırlısı artık

bi de hamile oluyormussun:)) ya ne güzel olur Allah hayırlısını versin.

Hu hu Tuğba Yeşim nerdesiniz topik sessiz kalmis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…