Hu hu Tuğba Yeşim nerdesiniz topik sessiz kalmis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burdayım canım ben. Oğluşumun öksürüğü geçmedi hala. O yüzden pek keyfim yok bu aralar. Tsh yüzünden bebek için de pek ümidim yok. Öyle yani. Sağlık ocağına kan vermiştim. Sonucunu alamadım. Yarın almayı düşünüyorum. Bakalım tsh düştüyse biraz keyfim yerine gelir belki. Senin kız nasıl oldu. Düzeldi mi tamamen?
Hu hu Tuğba Yeşim nerdesiniz topik sessiz kalmis
Günaydın kızlar. .. döndüm artık tam anlamıyla aranıza. ..sabah itibariyle kırmızılarım geldiler iki gun gecikmeyle 5 gunluk lekelenmenin ve umudun sonunda uyandirdilar beni "kalk zamani degil simdi umudunu agustosa sakla" dediler :)
Biraz burukluk oldu tabi... ama hep dualarim hayırlı zamanda, hayirlusiyla olsun yönünde olduğu için hayırlı degilmis demekki diyorum...
Bundan sonraki bat donemini kestiremesemde :) 18 Agustos gibi gorunuyo. 2 gun erken 2 gun gec okabilir tabii benim
Sizdende batlari alip birlikte devam edelim yolumuza kızlar. ..
Hadee canlanın
Tugbacim hicc moralini bozma...benim tsh normaldide noolduu olmadi bakk...
Umarim düşmüştür tabii moralini keyfini etkiker sonuçta ama demek istedigim uzme kendini tshdan dolayi diye ..
Canım oğlunun öksürüğü epey sürmüş dr a gittiniz mi niye uzun sürüyor acaba Allah şifa versin.TSH inşaallah düşer canım sıkma canini stres her hastalığın başı.kızım iyi canım normale döndük çok şükür.Burdayım canım ben. Oğluşumun öksürüğü geçmedi hala. O yüzden pek keyfim yok bu aralar. Tsh yüzünden bebek için de pek ümidim yok. Öyle yani. Sağlık ocağına kan vermiştim. Sonucunu alamadım. Yarın almayı düşünüyorum. Bakalım tsh düştüyse biraz keyfim yerine gelir belki. Senin kız nasıl oldu. Düzeldi mi tamamen?
kırmızılar gelince içi buruluyor insanin ister istemez.Adetin baya süründürmus canım artik ağustos ta iyi çalışma ile bebisine kavusursun tatlım. benim bat 30 temmuz bakalım bekliyor umGünaydın kızlar. .. döndüm artık tam anlamıyla aranıza. ..sabah itibariyle kırmızılarım geldiler iki gun gecikmeyle 5 gunluk lekelenmenin ve umudun sonunda uyandirdilar beni "kalk zamani degil simdi umudunu agustosa sakla" dediler :)
Biraz burukluk oldu tabi... ama hep dualarim hayırlı zamanda, hayirlusiyla olsun yönünde olduğu için hayırlı degilmis demekki diyorum...
Bundan sonraki bat donemini kestiremesemde :) 18 Agustos gibi gorunuyo. 2 gun erken 2 gun gec okabilir tabii benim
Sizdende batlari alip birlikte devam edelim yolumuza kızlar. ..
Hadee canlanın
OyyyPrensesin kızı tuğbiş :)
Umarım çalışma dönemlerini degerlendirmissindir
Berrak nasıl oldu?
Selamlar hanımlar yeni katıldım ben 32 yaşındayım bir oğlum var ikinci bebise niyetlendim Allah nasip ederse inşaallah
HTC phone ile...
Selamlar hanımlar yeni katıldım ben 32 yaşındayım bir oğlum var ikinci bebise niyetlendim Allah nasip ederse inşaallah
HTC phone ile...
Selam kızlar
Bende 3. Çocuğu düşünüyorum en uygun başlık burası bana göre heralde
2 kızım var biri 4.5 biri 2 yaşında ben 29 yaşındayım. Aslında düşünmüyordum birden içime istek geldi eşimde dünden razı zaten
Şimdilik çalışmaya başlamadık beslenmeme dikkat ediyorum kansızlık var çünkü. Birde dişlerimi kontrol ettircem.1-2 ay sürer mi hazırlık bilmiyorum. Eğer aranıza kabul ederseniz haberdar ederim
Hedef 48
Hosgeldinizzzz tabiki kabul ederiz haberdar edin
Ohowww 3. Haa supersiniz. Ben bi ikinciyi becerebilseydim. Walla bravo bu yasta iki cocuk bide 3. Olsun istemek
Allah hayirlisini versin.
Âmin canım inş herşeyin hayırlısı olsun. :) o isteğide Allah veriyo valla yoksa hiç mantıklı değil
Dua edin sağlıklı sıhatli olsun gönlümden erkek olsun geçiyo iki kızım var çok şükür bide onu tadalım :)
Hedef 48
Eşinizde istiyormuş. Ne güzel işte kalabalık bi aile olursunuz :)
Insallah gonlunuzden gecen olur
Tugbiş ( ikinixin adida tugba olunca bundan sonra sen tuğbişsin ona göre)
Buruklugu attim uzerimden. Sabah kirmuxiyi gorunce bi afalladim sanki yillardir gormuyomus gibi...
Simdi iyiyim. Enerjim superr umudumdaa saglik olsunda olur inşallah gonlumdekide
İnş canım :) hamile kalan var mı aranızda
Hedef 48
Sagolun kızlar. .. en yakın seninmi bat tugbis 30 temmuz. Tugba senin bat kacti?
Tugbis ben oluyorum anladığım kadarıyla)yaa evet canim ben de oldugumda aglamistim bi daha anne olamicam diye.sonra normale dönüyorsun.ben ağustos a konsantre olacam bu ay hislerim var ile yok arası.
Canım oğlunun öksürüğü epey sürmüş dr a gittiniz mi niye uzun sürüyor acaba Allah şifa versin.TSH inşaallah düşer canım sıkma canini stres her hastalığın başı.kızım iyi canım normale döndük çok şükür.
kırmızılar gelince içi buruluyor insanin ister istemez.Adetin baya süründürmus canım artik ağustos ta iyi çalışma ile bebisine kavusursun tatlım. benim bat 30 temmuz bakalım bekliyor um
Oyyy)) çalışma dönemini çok verimli olmasa da degerlendirdik Berrak iyi teyzesi çok şükür normale döndük.
İnşaallah en doğru zamanda kavusursun bebeğine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?