Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Ben şimdi kan tahlili sonucumu almaya gidiyorum. Bakalım noolmuş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldiniz :)
Hayırlısı olsun. Allah bagislasin oglunuzuda. Bat kac sizin
Canım şu an adetliyim bitince deneme yapmak istiyorum Allah nasip ederse birer sonraki bat ise 16 ağustos :)
HTC phone ile...
Kızlar eşime dedim ki kerem anne bir kardeşim olsa ne güzel olurdu ben onu bebek arabasıyla gezdirirdim dedi dedim eşimde kilolarını ver yapalım bir tane dedi, doğurabilecen mi kendine güveniyormusun dedi, ya erken doğarsa sakat olursa dedi. Bende bir tane kayıbımız var diye hep kayıp mı olacak, neden doğuramayayımki dedim
Sanki biraz daha olumlu çocuk konusunda
Kilolarımı veriyorum dedim, 59.5 a indim 5 kg daha verdimmi tamamdır dedim
Benim bat 6 ağustos canım. Tahminimce şu ara yumurtlama dönemine giriyorum. İnşallah kaçırmamışımdır çünkü bu ara pek çalışma olmadı. Benim koca iftardan sonra çıkıyor sahurda geliyor. Az erken gel diyorum gelmiyoro yüzden ramazan bize pek yaramadı. Şu arayı değerlendirebilsek belki bir şeyler olur
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Ben şimdi kan tahlili sonucumu almaya gidiyorum. Bakalım noolmuş
Ayni benim eşim gamsızlar iste.Benim bat 6 ağustos canım. Tahminimce şu ara yumurtlama dönemine giriyorum. İnşallah kaçırmamışımdır çünkü bu ara pek çalışma olmadı. Benim koca iftardan sonra çıkıyor sahurda geliyor. Az erken gel diyorum gelmiyoro yüzden ramazan bize pek yaramadı. Şu arayı değerlendirebilsek belki bir şeyler olur
umutsuz konuşmanın sebebi 5 aydır olmaması canim o yüzden bir yandan yine umudum var.sen hem yeni bir hamilelik gecirdin.Sizde umutsuz olursaniz ben naapıyımm.. yaşım malum...
Agustosta olcakk i naniyorum. Çörekotu kurunede basliycam bakalim artık
YENi-BAT çizelgemiz
Ecetuğba---30 Temmuz
Miracle----6 Ağustos
Zeyno-----16 Ağustos
Ve been----18Agustos
:)
Bol çalışmalı, bos gecmeyen gunlerrr olsunnn.
Ayni benim eşim gamsızlar iste.
umutsuz konuşmanın sebebi 5 aydır olmaması canim o yüzden bir yandan yine umudum var.sen hem yeni bir hamilelik gecirdin.
Yasin da ne var canim bak Yengem 41 yasında hamile sürpriz hem de.ben de incir kuru deneyecem ağustos ta
En yakin bat benimkiymis inşaallah tuttururuz bu ay hepimiz
Aynı durumdayiz bende bugun adet oldum 18 Ağustos benimkide.
Kızlar bat ne oluyo sat biliyorum son adetin ilk gününü
Hedef 48
Hadi inşaallah bu tarihler bizim sat imiz,olurda hamis oluruz,hayırlısı ile :-D:-D:-D:-D:-D
HTC phone ile...
yaşın iyi canım genceciksin oğluşun da kardeşine kavuşur inşaallah en yakın zamanda.Insallah canımmmm
Yaşıma taksaydim burda olmazdim zaten.sadece oglumun bi kardesi olsun cok istiyorum gerisi boş :)
ayy canım çok sevindim ne güzel düşmüş değerin ilaç mı işe yaradı hadi gözün aydın bebek için endişenlenmene gerek yokKızlar aldım sonucumu. Çok şükür 6 ya düşmüş tsh. İnşallah düşmeye de devam eder.
Cnm iyi degerlendirin bu gunleri bari.yahu su erkekler ne gamsız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?