2. Sinema Günleri (İkinci Hafta) Aksiyon - Macera

2. Sinema Günleri (İkinci Hafta) Aksiyon - Macera

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
rocknrollayi izledikten sonra bende öyle duüsünmüstüm ..iki gece önce"iste bu aksiyon" ben yazmadan arkadaslarim yazmis..evet film hatta belgesel niteliginde bile sayilabilir diymi? ama güzel bir filmdi

rocknrollada eglenceli komedi aksiyon .. müzikler fln harikaydi

ben izledim filmi
insanın 1 gün içinde hayatı bukadar nasıl değişir nasıl akıllıca davrandı bi ara çakıcaklar gardiyan olduğunu sandım ama çelişkiler oldu sanki ya apaçi olan biyeri aradı juanı araştırdı sonucu noldu bide telsizle çok rahat konuştu karısıyla ilgili ona özel bilgi verdiler orda farklı olduğu hissediliyodu ama kel olan anlamadı bide neden gene o apaçi olan juanla diğerini vurdu :uhm: oraları bana kopuk geldi ... sonu kötü bitti mafoldumben . zaten bu hapis mahkum filmlerinde çoğu zaman devlet suçlu olan taraf mahkumlarda ezilen taraf oluyo gerçi guatanamo ve benzerleri gibi hapishaneleri duydukça pekte haksız değiller ama..boğazı kesilen adama hiç üzülmedim nedense insan zor durumda kalınca neler yapabiliyo adamın kulaklarını nasıl kesti yaa juan.. bende bütün iğrenç sahneleri saydım :1rolleyes: sadete gelirsek film güzeldi ama süper değildi opuyorumnanaktan

rocnkrollayı bende hemen izlemek istiyorum :1closedeyes:

taze izledım geldim..
aslında dun gece yarısını izlemiştim bugun kalan yarısını izleidm.. film bastan ayaga çok iyi bir seneryoydu.. güzel yazılmış tebrik ederim... hapisanedeki karakterlerin hepsi çok iyi düşünülmüş.. hepsi ayrı ayrı farklı tiplerdi..
juan a gelince.. juan bi başarı mı bi fiyasko mu çözemedim ben... oyunculuk açısından yüzünü fazla donuk buldum... karısının öldüğünü öğrendiğinde hüngür hüngür ağlamasını fazla yapmacık buldum.. bi de bn nedense karısının gerçekten öldüğüne inanmamıştım filmin sonuna kadar.. hatta filmin sonunda elena ile çocuklarının yıllar sonrakı halini göstercekler sandım bir an.. juan a yazık oldu mu oldu.. malesef ki oldu.. özellikle o gerizekalıların hiçbirşey yapmaması ve aynı gerizekalıların elenayı öldürmesi sinir bozucuydu..
ancak juanın telsiz konuşmaları fazlca falsoydu.. yani o kadar muhabbetten ben bile oha noluyoruz denmesini bekledim ama adamlar olayı anlamadı yani.. bir gardiyanı öldürdükleri sahne çok dehşet vericiydi..
bir de bir hayatın bu kadar çok dğişmesi bir günde.. insanı en çok etkileyen sanırım buydu.

bide neden gene o apaçi olan juanla diğerini vurdu

e satilmis oldugu icin ..eta üyelerinei koruyordu..tv basinda yayin yapicaklar gibi yaptilar o ve arkadaslari silahlarini hazirlayip eta üyelerini korudu..saldiricaklarini anladigi anda juanin ilk kostugu yer esir mahkumlarin orasi oldu..
ve karisinin ölümü..zaten intensiv bakimdayken göstermislerdi.. öldürmeyi tercih ettiler..tam bir dram

juanın karısı bilinçlimi öldürüldü yani haaa benim zaten jeton bi kaç günde düşer anca anlarım filmi
ozaman apaçi olan ondan söylemedi kele juanı ..evet ya üzücü hemde sinir bozucu bi konusu var

Ağlama sahnesi bence de çok yapmacıktı hatta ben numaradan öldü dediler juan da numaradan ağlıyo sanmıştım oyunculuğunu beğenmediğim tek yer orası oldu diğer yerlerde bana göre oldukça başarılıydı..
Rocknrollayı ben de çok merak ediyorum.

yo yo öyle demedim :)) yani yogun bakimdaydi öyle bi kare göründü senaryoda öldürmeyi uygun görmüsler demekki dedim:))

apaci kilikliyi bosver ona hic girmiyelim:)) satilmisin teki iste

evet ya sonuçta film iyiydi güzeldi hoştu bide kel olan ölmedi filmin devamı geliyomuş kaydirigubbakcemile3 apaçinin bi bakışı vardı kele kel yakından vuruldu bide juan sırtından vuruldu hemen öldü çocukceğiz mafoldumben bende apaçiye taktım haa bilinç altında bende onamı vuruldum nedir aklinialirimsmile millet juana abayı yaktı ben apaçiye sempatiksalakcinni

:roflol: apaçiye mi abayı yaktınn yerim yaaa:1hug:

Geçmiş olsun prenses, dikkat et kendine :/

saolasinn canimm benimm Şeniz

kuusura bakmayin biraz gec olmakla beraber filmi izledim ama bu tarz bi film daha izlemistim onu animsadim adini hatirlayamadim ama bu tarz hapisane temali filmler guzel oluyo.slklcl ve duragan deildi.guzel islenmis ve bi turlu taraf olamiosunn gibi geliosun idare ve mahkumlar arasinda...insanin zor durumda kalinca neler yapabilcegini cok guzel sergilemis.her an hersey olabilir temasini isleyen bir gunde hayatin ne kadar cok deisebilcegini gordum.bence her insanin icinde patlayan bi bomba var pimi kim cekerse ona patliosunuz

kaydirigubbakcemile3 istem dışı heralde adamın ismi düşmüyo dilimden apaçi apaçi filmde en çok o aklımda kalmış nekadan zevkliyim -tatlicadiarzu-

:roflol: ben de juan juan diyorum çok etkilendim ilk izlediğimde de etkilenmiştim ama ikinci kez izleyişimde daha çok etkilendimboshayallersmile =)=) juan da çok yakışıklı değil ama sevdim=)

kızlar filmin bütün can alıcı yerlerini bizimle paylaşmışsınız fazla ekleme yapmaya gerek kalmadı =)

insanın başına ne zaman ne geleceği hiç belli olmuyor juan orada çalışmak için gitmişti nereden bilebilirdi ki bunları yaşayacağını yeri geldi mahkum oldu yeri geldi malamadre'in dayatmasıyla bir insanın kulağını kesti ... juanın carasetine korkusuzca hareket etmesine hayran kaldım
filmde anlam veremediklerimde oldu=))))) filmin baslarında malamadre, juandan süphelenip bir sürü soru soracagına gidip hücresine baksaydı mutlaka birseyler bulacaktı ama taaaa filmin sonlarına dogru bunu akıl etti

neyse kısacası izlerken çok keyif aldım tavsiyeleriniz üzerine das experiment da izledim ne yazık ki bu filmdedi tadı alamadım

Son düzenleme:
hic sevmezdim hapisane filmi ben icim daralirdi hatta ama bu film farkli ciddeen..

livim yeni anketi açıcam ama tanrıça olmadığı için işte 3. filmi burcukutlu önersin dedi prensesim, ben de ondan cevap bekliyorum olmazsa ilaydayla ikimiz ortaklaşa bir film daha seçip koyucaz, bugün hallolucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…