herkese merhaba, selencim seni yeniden aramızda görmek ne güzel, seray işsiz ilk günüm demişsin, sanırım memnunsun, o halde hayırlı olsun diyelim,benim moralim bozuldu az önce aldığım telefonla, tüm diyet isteğim bir anda kayboldu gitti sanki
babam aradı da sağlık durumunun iyi olmadığını, doktorlar ameliyattan başka çare kalmadığını söylediğini anlattı, 2 gün sonra anjiyoya girecek, duruma göre karar verip ameliyat olacaksın demiş, buraya kadar durum çok sıradan gibi görünse de benim babam yüksek şeker hastası ve 60 yaşında, bu ameliyatın çok riskli olduğunu,çünkü hem şekerin çok yüksek olduğunu hem de damarların çok ince olduğunu söylemişler. vs. vs .vs. bir sürü stres başlıyor yine, en kötüsü de uzakta olmak, paylaşamamak sıkıntıyı derdi,tüm yük anneme kaldı, ablam izin alır giderim ben diyor ama bakalım çok zor sıkıntılı günler bizi bekliyor. Allah yardımcımız olsun
kızlar bugün rahim filmi çektirdim ve sonuç olarak tüplerim tıkalı çıktı,1 sene önce çektirdiğimde açıktı halbuki ama başka dr yok rahimde şekil bozukluğu var,tüplerde boğum boğum deyince kalktım salak gibi ameliyat olmuştum,1 sene önceden bahsediyorum...ama arkasından tekrar rahim filmi çekilmemişti,bugün tüp bebekteki doktorum çekti ve sonuç ikiside kapanmış,diyecek hiçbirşey bulamıyorum artık,siz içimde yaşadıklarımı,beynimde dolanan düşünceleri tahmin edin artıkartık tamamen Allahıma sığınıyorum.
canımcım twist demek onun ev için aleti de var da, ben belediye parkında yapıyorumbilirsin yaa, hani züerine çıkarız, döner bir başlığı var, sağa sola hareket ettikçe o da döner,, amaç yan beli eritmek,,ve göbüşe de faydalı ,, ayy çok berbat anlattım biliyorum ama açlıktan abış döniyii, olmadı akşam bir daha anlatırım.
ha dur bak resmini buldum yüklüyorum.
kızlarr, spordan geliyoruz eşimle, daha yeni girdim eve, masayı hazırlamadan önce heyecanımı hemen paylaşmak istedim sizlerle, eşimin 5 yıl önce süpriz yaparak aldığı kotuma aldığı günden beri sığamıyordum ve aldığı günden beri "başkasına ver sen buna giremeyeceksin" ısrarlarına rağmen göreceksin ben bu kotu giyecem diyordum, ve nihayet bugün nasıl olduysa elime geçti ve hiç rahatsızlık duymadan şak diye giriverdim yahuuuuu:119: :119: Allah 'ım sanırsam 38 olmama çok az kaldı gibim, hiç de 38 beden pantolonum yok ki denesem
Harikasın arkadaşım bu çok güzel bir gelişme. İnşallah herkes o olmaz sanılan pantolonlarına girer ve resimlerini eklerler.
Uyku düzenim de bozuldu yeni ilaçlarımdan dolayı olabilir. En iyisi gidip uyumaya çalışayım.
Tatlım çok geçmiş olsun. Üzme lütfen kendini her şeyde bir hayır vardır. İnşallah öyle iyi bir doktor bulursunuz ki üzüldüğünüz günlere yanarsınız. Kaptanım ne güzel bir öneri getirmiş. İnşallah her şeyin hayırlısı olur. Babacığın henüz 60 yaşında ve hala genç sayılır bunu da atlatır inşallah. Bu ameliyatı olanlar 50.000- 60.000 bakımımızı yaptırdık daha çok yaşarız gibi espiriler yaparlar. Benim çevremde by pass ve anjiyo sonrası hayatını kaybeden olmadı maşallah. Allah onlara ve babacığına uzun ömürler versin. Her şeyi bilen Allah'ımın bir bildiği vardır. Lütfen üzülme ve sen nasıl babanı düşünüyorsan evladının da seni düşündüğünü unutma. Dualarımız sizinle.
günaydın arkadaşlar..
benim ufaklık 3 yaş azılarını çıkarmaya karar verdi erkenden.çok ağır kabızlık sorunu yaşıyoruz,çocuklarınıza uyguladığınız doğal yöntemlerden bana örnek verirseniz sevinirim...
kızlarr, spordan geliyoruz eşimle, daha yeni girdim eve, masayı hazırlamadan önce heyecanımı hemen paylaşmak istedim sizlerle, eşimin 5 yıl önce süpriz yaparak aldığı kotuma aldığı günden beri sığamıyordum ve aldığı günden beri "başkasına ver sen buna giremeyeceksin" ısrarlarına rağmen göreceksin ben bu kotu giyecem diyordum, ve nihayet bugün nasıl olduysa elime geçti ve hiç rahatsızlık duymadan şak diye giriverdim yahuuuuu:119: :119: Allah 'ım sanırsam 38 olmama çok az kaldı gibim, hiç de 38 beden pantolonum yok ki denesem
canımcım twist demek onun ev için aleti de var da, ben belediye parkında yapıyorumbilirsin yaa, hani züerine çıkarız, döner bir başlığı var, sağa sola hareket ettikçe o da döner,, amaç yan beli eritmek,,ve göbüşe de faydalı ,, ayy çok berbat anlattım biliyorum ama açlıktan abış döniyii, olmadı akşam bir daha anlatırım.
ha dur bak resmini buldum yüklüyorum.
akrepçim bu arada bu kırmı<gül arkadaş çok çok değişmiş çok şaşırdım, saç rengi de değişmiş ve düz fön çektirmiş, acaba bizi mi kandırıyor ki
ve giyim zevkine bayıldım tam benim tarzım giyiniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?