- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
Vücudunu daha iyi tanıyorsun canım..Dene istersen ama senin tek eksiğin düzenli yürüyüşün..Belli bir kilo verdikten sonra vücut durur spor olmazsa hiç kımıldamaz..Kış dönemine girdik kıpırdayamadık bir yere ama artık günler uzadı havalar daha iyi..
Mesela ben bugün sabah çıktım 60 dk yürüdüm üstüne 50 mekik çektim
Ben de dün niyet ettim şu ünlü rus diyetine..Sütümü çiğ aldım, bizim burda büyük süt ürünleri şubesi var günlük süt oluyor..İşyerinde pişiririm dedim ve süt kesildiDışarı da çıkamadım..Neyse sabah sütüm vardı hallettim sabahımı öğlende yemem dedim meyve ile geçirirm..Senmisin bunu diyen..Öğle müşterimin biri ekmek almış sıcacık..Samimiyetimiz var..Allahım ekmek değil pasta yarısını yedim oyy suç bastırmak için 1 kupa ayran içtim..Dedim akşam evde sütle geçiririm..
Eve gittim kayınbabam et almış canı tantuni çekmiş ben de kırmadım hazırladım binbirtürlü salata ve tantuni yanında lavaşı pidesi somunuvee yedimm bendee
İşte dün rus diyetimdeki ilk gün canım..O yüzden bir daha böle kararlar almicam..Yapıcam düzenli yürüyüşümü..Beslenmemde normal düzende gidicek..
İnanın dün diyet moduna girince öyle acıktımki aklımda binbir türlü yiyecekler normalde hiç öyle olmam..Şu saat oldu hiç acıkmadım meselaa..
Demekki neymiş beyin yasak kabul etmiyor..
Haa süt işinide sabah erkenden gittim o şubeye dedim sütünüz kesildi..Onlarda ilk defa böyle bişii oldu dediler..Hatta aldıkları yeri iptal etmişler o yüzden bugün gelmemiş süt..
Bilseler benim diyet yüzüne olduBilemezler tabii
bu hafta fark etti saat 6 ya doğru hava kararıyor bu hafta değil ama önümüzdeki hafta başlarım yürüyüşe şimdi diyecek sin ki neden bu hafta değil ya ıssıs bir yerdeyim allah korusun insna korkuyor bir başıma yolda yürürken it uğrusuz peşime takılır falan ıssız birde olduğum yer ya halkı da nasıl diyeyim kapalı toplum kendilerini bazı konularda bastırıyrolar hatta herkes bila ücret ahlak polisi böyle yerlerde olabilecek şeyleri düşünüp temkinli davranmada fayda var
teşekkür ettimmm akrepTencerede fincan kek, enteresannn
Tamam canım senden sonraki arkadaş sırayı alsın bu hafta sen sonraki cumayı al..
Sorma ben de çok güldüm önce ama diğer takımların içinde düştüğümüz durumu düşününce evham yaptım hayır bahocanın listesini aramam daha komikti bana listeyi paylaştım dedi face te ama ben listeyi göremiyorum paylaşımda dedim acaba kan şekerim yada tansiyonum bana oyunmu yapıyor bu arada tabi bahocanda liste paylaştım diye keyf halinde
Öğrendinmi bari
Biri değil hepsi aynı bunların yahuuhep egoist hep egoist
Hayırdır canım çocukların neyi var ve sen cuma nerelerdeydin gelmedin
Evet canım ben de cumadan bu yana yapıyorum tabi haftasonum gitti gümbürtüye işten gözümü açamadım o yüzden aynen devam ediyorum akşam kısa metrajlı işlere tabi bırakmazsam meyvesini toplicam inş. hafta sonları..
Eveet hadi bakalım diğer arkadaşlar sizlerden de bekliyorum..
Her gün bir önceki gün bizi mutlu eden 5 şeyi yazalım..Bu bizim güne farkındalıklarımızı artırarak başlamamızı sağlayacaktır..Olumsuzlukları zamanla görmezden gelerek daha güçlü kalmamızı sağlar
akrepçim,eşim iş dolayısıyla bi hafta şehir dışında.beni de kaynanama bırakacak,orda da tartı yok,bundan bu cuma için izinli olak istiyorum ama hergün internete girmeye devam edeceğim inş. menülerimi yazmayaçalışacağım.kolay gelsin kızlar
akrep sen eskiden yaptığın işleri yazardu-ın bana nasıl şevk veriirdi sana özenir bende daha çok özen göstermeye çalışırdım
yine yazsanız güzel olacak
benim evde oldu dandini
Şşşştt kesinlikle mutsuz eden şeyleri yazmıyoruz bilakis uzak tutuyoruz beynimizden..Bak ne güzel gidebilmişsin deneyebilmişsin aslında bu halin içinde pozitif bir çok şeyler var yeterki görmeyi bilelim canikomGÜZEL BİR FİKİR OLMUŞŞ
ben dün beni üzen olaydan bahsedeyim
mutlu eden bir olyım olmadı çünkü
çarşıya çıktım kıyafetlere baktım denedim olmadı,beğenmedim,yakıştıramadım kendime birkez daha kızdım ve eve geldim
pazar düğün var ben bir kıyafet seçip alamadım
İşte buukızlar tartı beni mutluu ettii inşallah sizide mutlu eder bu hafta
selam kızlar,tus yaklaşıyor.benim psikolojim biraz bozuldu açıkçası,neyseki kısa süreli olur hep,ondan dün yazamadım.bugün toparlandım.yalnız bu hafta çok kötü beslendim.cumaya kilo almış olucam.neyse sağlık olsun.bu sıkıntılar da geçer.
hakikatten emilicemre misspi nerdesiniz:44::44::44: misspi sınavlara hazırlanıyordu bugün sistem açtı canımcım şimdiden başarılar ......
şimdi akreeepp genic size sorum var ben bu kk da biryerleri gezerken bir zayıflama hikayesi okudum
bulgur işi makarna işi şeyler haftada 1 kere tavsiye ediyor o da 3 yk kadar onun dışında karışık tahıl ekmek sadece en fazla 2 dilim o da sadece kahvaltıda öğle ve akşamları ekmek yasak birde mutlak ve mutlaka ara tavsiye ediyor ne diyorsunuz
özellikle öğlenleri pilav olmadı makarna yiyorum ben acaba kilo verişim bunla alakalı olabilir mi
fikiirlerinizi alayımmmm
yarından tezi yok uygulamaya geçeyim mi :44::44::44::44::44:
Teşekkür ederim canım ya dünden bu yana mutlu olmam için güzel bir neden oldu benim için..Yazalım tabii birbirimize şevk verelim
Şşşştt kesinlikle mutsuz eden şeyleri yazmıyoruz bilakis uzak tutuyoruz beynimizden..Bak ne güzel gidebilmişsin deneyebilmişsin aslında bu halin içinde pozitif bir çok şeyler var yeterki görmeyi bilelim canikom
İşte buu
Canım dün ben de kötü oldum..Eş tarafından psikolojik travma yaşadım resmen.. Gün içinde çok hamur işi yemiş oldum..Bu hafta nolucak bakalım tartı günümmmOlabildiğince pozitif olmaya çalıştım.. Bırakmadım kendimi akşama toparladım..
bak ya dün hiç aklımdan çıkmadın desem sana. ariyim ariyim dedim sonra rahatsız etmiyim kızı dedim keşke arasaydım sende birşeyler olduğu bana malum olmuş.
günaydın kızlar.
kızım okulda baş yaralanması geçirdi,korkudan aklımız çıktı ,çok şükür şimdi iyi.sadece dış zedelenmeymiş,çürükler dışında bir sıkıntısı yok.
uğrayamadım kusura bakmayın.
mutlu olmak bir his bahireciğim,tüm istenenler elde edildikten sonra değil,anlık hissediliyor.mutluluğu gelecek hayallerinin üstüne kurup erteleme.ben mutlu falan değilim işimi yaprken mutlu oluyorum bugün mesela çok yoğundum vakit geçti gitti hep yoğun olsam hep çalışsam .......
üni de yok mu spor alanı.bu hafta fark etti saat 6 ya doğru hava kararıyor bu hafta değil ama önümüzdeki hafta başlarım yürüyüşe şimdi diyecek sin ki neden bu hafta değil ya ıssıs bir yerdeyim allah korusun insna korkuyor bir başıma yolda yürürken it uğrusuz peşime takılır falan ıssız birde olduğum yer ya halkı da nasıl diyeyim kapalı toplum kendilerini bazı konularda bastırıyrolar hatta herkes bila ücret ahlak polisi böyle yerlerde olabilecek şeyleri düşünüp temkinli davranmada fayda var
kızlar tartı beni mutluu ettii inşallah sizide mutlu eder bu hafta
hazırlanamadın mı güzelim.tabii ki önce sağlık,iki gündür iğne üstündeydim çocuğuma bir şey olacak diye.diğer sorunlar minnacık kalıyor insanın gözünde.sen de sıkma canını,her şey olacağına varır.selam kızlar,tus yaklaşıyor.benim psikolojim biraz bozuldu açıkçası,neyseki kısa süreli olur hep,ondan dün yazamadım.bugün toparlandım.yalnız bu hafta çok kötü beslendim.cumaya kilo almış olucam.neyse sağlık olsun.bu sıkıntılar da geçer.
dostlarım mutlu huzurlu sağlıklı günler sizinle olsun
Teşekkür ederim canım ya dünden bu yana mutlu olmam için güzel bir neden oldu benim için..Yazalım tabii birbirimize şevk verelim
Şşşştt kesinlikle mutsuz eden şeyleri yazmıyoruz bilakis uzak tutuyoruz beynimizden..Bak ne güzel gidebilmişsin deneyebilmişsin aslında bu halin içinde pozitif bir çok şeyler var yeterki görmeyi bilelim canikom
İşte buu
Canım dün ben de kötü oldum..Eş tarafından psikolojik travma yaşadım resmen.. Gün içinde çok hamur işi yemiş oldum..Bu hafta nolucak bakalım tartı günümmmOlabildiğince pozitif olmaya çalıştım.. Bırakmadım kendimi akşama toparladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?