Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

senin o diyetini sevmiyorum biliyorsun değil mi nasıl miğden var ya sen söyleyince başlıyor miğdem acımaya tamam bende saçmalıyorum ama malum miğde de rahatsızlık var ya o acıyı benden iyi kimse bilmez şimdi ben içince ne oluru düşününce

bu hafta fark etti saat 6 ya doğru hava kararıyor bu hafta değil ama önümüzdeki hafta başlarım yürüyüşe şimdi diyecek sin ki neden bu hafta değil ya ıssıs bir yerdeyim allah korusun insna korkuyor bir başıma yolda yürürken it uğrusuz peşime takılır falan ıssız birde olduğum yer ya halkı da nasıl diyeyim kapalı toplum kendilerini bazı konularda bastırıyrolar hatta herkes bila ücret ahlak polisi böyle yerlerde olabilecek şeyleri düşünüp temkinli davranmada fayda var

kızlar o erkek olan bayan oyuncuya takıldım ya ne güzel kızdı ne hale getirmiş ya o kendini öyle tövbe tövbe ya

ekmek şekeri aniden yükseltip aniden düşürüyormuş bu yüzden sanılanın aksine acıktırırmış doyurmaz mış

Tabiki canım sen durumuna göre hareket et..

Tencerede fincan kek, enteresannn

Tamam canım senden sonraki arkadaş sırayı alsın bu hafta sen sonraki cumayı al..
teşekkür ettimmm akrep
du bakimmm bende neler olacak,nereye yapıştırılacağını öğrendim bakalımm

akrep sen eskiden yaptığın işleri yazardu-ın bana nasıl şevk veriirdi sana özenir bende daha çok özen göstermeye çalışırdım
yine yazsanız güzel olacak
benim evde oldu dandini

GÜZEL BİR FİKİR OLMUŞŞ
ben dün beni üzen olaydan bahsedeyim
mutlu eden bir olyım olmadı çünkü
çarşıya çıktım kıyafetlere baktım denedim olmadı,beğenmedim,yakıştıramadım kendime birkez daha kızdım ve eve geldim
pazar düğün var ben bir kıyafet seçip alamadım

selam kızlar,tus yaklaşıyor.benim psikolojim biraz bozuldu açıkçası,neyseki kısa süreli olur hep,ondan dün yazamadım.bugün toparlandım.yalnız bu hafta çok kötü beslendim.cumaya kilo almış olucam.neyse sağlık olsun.bu sıkıntılar da geçer.

akrepçim,eşim iş dolayısıyla bi hafta şehir dışında.beni de kaynanama bırakacak,orda da tartı yok,bundan bu cuma için izinli olak istiyorum ama hergün internete girmeye devam edeceğim inş. menülerimi yazmayaçalışacağım.kolay gelsin kızlar

Tamam canım bu hafta kilo bildirmedi olarak geçeriz seni haftaya ikiye böleriz.. Merak ettik biz de seni

akrep sen eskiden yaptığın işleri yazardu-ın bana nasıl şevk veriirdi sana özenir bende daha çok özen göstermeye çalışırdım
yine yazsanız güzel olacak
benim evde oldu dandini
Teşekkür ederim canım ya dünden bu yana mutlu olmam için güzel bir neden oldu benim için..Yazalım tabii birbirimize şevk verelim
Şşşştt kesinlikle mutsuz eden şeyleri yazmıyoruz bilakis uzak tutuyoruz beynimizden..Bak ne güzel gidebilmişsin deneyebilmişsin aslında bu halin içinde pozitif bir çok şeyler var yeterki görmeyi bilelim canikom
kızlar tartı beni mutluu ettii inşallah sizide mutlu eder bu hafta
İşte buu

Canım dün ben de kötü oldum..Eş tarafından psikolojik travma yaşadım resmen.. Gün içinde çok hamur işi yemiş oldum..Bu hafta nolucak bakalım tartı günümmm Olabildiğince pozitif olmaya çalıştım.. Bırakmadım kendimi akşama toparladım..

Son düzenleme:

kuzu bak sakın böyle şeyler yapma bebeğim sen zaten biliyosun 2 kaşık pilav/makarna bir dilim ekmek demek ama bunlardan mümkün olduğu kadar uzak dur. ve yoğurt da ağırlık ver inan kilonda oynama olacak. hamur işlerinden uzak dur. akşamları mümkün olduğu kadar ekmek yeme. ama gün içinde en fazla 3 dilim tüket çünkü onu da tüketmek zorundayız sadece hareket hareket şart. akşamları oğluşla sporyapıyorum ben napıyım hem oyun oynuyorum hem de kendim için birşey yapıyorum. sen de tatlım bol hareket bak akrebim gibi sadece yeride bile zıplasan kardır tatlım.

bak ya dün hiç aklımdan çıkmadın desem sana. ariyim ariyim dedim sonra rahatsız etmiyim kızı dedim keşke arasaydım sende birşeyler olduğu bana malum olmuş.

günaydın kızlar.
kızım okulda baş yaralanması geçirdi,korkudan aklımız çıktı ,çok şükür şimdi iyi.sadece dış zedelenmeymiş,çürükler dışında bir sıkıntısı yok.
uğrayamadım kusura bakmayın.

bak ya dün hiç aklımdan çıkmadın desem sana. ariyim ariyim dedim sonra rahatsız etmiyim kızı dedim keşke arasaydım sende birşeyler olduğu bana malum olmuş.

Evet malum olmuş..Oysa dün güne ne güzel başlamıştım..Şu an da hafif bir baş ağrım var havalardan işte, bu havalar da düzelir kalmaz ağrı sızılarımız inş.

Aaaa çok geçmiş olsun canım..Nasıl olmuş yaa.
Bir sadaka ver canım hemen..

ben mutlu falan değilim işimi yaprken mutlu oluyorum bugün mesela çok yoğundum vakit geçti gitti hep yoğun olsam hep çalışsam .......
mutlu olmak bir his bahireciğim,tüm istenenler elde edildikten sonra değil,anlık hissediliyor.mutluluğu gelecek hayallerinin üstüne kurup erteleme.
üni de yok mu spor alanı.
kızlar tartı beni mutluu ettii inşallah sizide mutlu eder bu hafta
inşallah canım.
hazırlanamadın mı güzelim.tabii ki önce sağlık,iki gündür iğne üstündeydim çocuğuma bir şey olacak diye.diğer sorunlar minnacık kalıyor insanın gözünde.sen de sıkma canını,her şey olacağına varır.
dostlarım mutlu huzurlu sağlıklı günler sizinle olsun

yine ne yaptı,neden yaptı bilmem ama elindekinin kıymetini bilmekten aciz oluyor kimisi işte.allah akıl fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…