Hayırdır noldu canım?Selam kızlar dün kötü bir gün geçirdim
Sanırım bi süre de böyle olacak
Biraz sıkıntılı bi sürece girdim çünkü
Dünkü menüme yansıdı
Açıkcası pek bişeye hevesim de kalmadı
Eğer böyle giderse takımdan ayrılabilirim sizi de etkilememek adına
Dün menümü yazayım yine de
Öğle 12.30
Bir simit
3 dilim peynir
1 salkım üzüm
1 şeftali
Akşam 20.00
2 havuç
Su: 3 olmuştur
Spor: 45 dk yürüdüm hastaneden eve
Çay: yok
Geçmiş olsun canımselam kızlar nasılsınız ben iki gündür hastalıktan yatıyorum
evle ilgili canım şu aşamada bişe yazmak istemiyorum herşey netleşsin sonuçlansın sana yazacağımHayırdır noldu canım?
Ne oldu yazacaktım ama söylemişsin inş hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım sıkma canınıSelam kızlar dün kötü bir gün geçirdim
Dünkü menüme yansıdı
Öğle 12.30
Bir simit
3 dilim peynir
1 salkım üzüm
1 şeftali
Akşam 20.00
2 havuç
Pazartesi menüsü
Sabah 9.30
1 haş yumurta
1 kk peynir
Dom -sal
2 dilim tb ekmeği
Ara 11.30
1 fincan şekersiz türk kahvesi
3 kuru incir
Öğlen 14.30
1 tabsk taze fasulye
1 kase yoğurt
Bol salata
1 dilim tb ekmeği
Akşam 19.30
Öğlenin aynı
Su 2lt +1 litrr tarçınlı
Spor 50 dk bantta yürüyüş
gecmis olsun olalayaselam kızlar nasılsınız ben iki gündür hastalıktan yatıyorum
~ 1 TEMMUZ- 1 EYLÜL BAYRAM YARIŞMASI ~
YARIŞMACILAR
1-Zereno >>>415,
2-_rosebud_ >>>485,,menü eksik
3-strontium >>>495,
4-Gzm2628 >>>475,
5-hedef25 >>>465,
6-be your selff >>>415,, menü eksik
7-zayiflayacgim >>>460,
8-2BHB >>>485,
KURALLAR
1-Başlangıçta herkesin 500 puanı var. Her kural ihlali -5 puan demektir.
2-Yapay şeker, beyaz un, patates (1 tane haşlanmış ya da fırınlanmış hariç), pirinç yasak.
Tadımlık yenirse -5, doyumluk yenirse -10, cozutulursa -15 puan demek! (Haftada bir pirinç, beyaz un ve patates tadımlık olmak üzere tüketilebilir )
3-Her gün 30 dk spor yapılacak!
4-Her gün 3 lt su içilecek!
5-Her gün 1 bardak bitki çayı içilecek!(emzirenler hariç)
6-Hergün listenin altına bugün cıss var ya da yok diye not düşülecek!
7- Menüler gözü yormayacak bir şekilde ve anlaşılır paylaşılacak bakınız
Selam kızlar dün kötü bir gün geçirdim
Dünkü menüme yansıdı
Öğle 12.30
Bir simit
3 dilim peynir
1 salkım üzüm
1 şeftali
Akşam 20.00
2 havuç
Bitter çikolatayı hiç düşünmedim ya aslında saymasak ne güzel olur arada yiyince kendimizi suçlu hissetmezdik bu arada benim şeker orucunda 20.günüm bugün hava aşırı sıcak ben regl olucam onun sıkıntısı var haftasonu sınavım var ben hala çalışamadım hepsi birleşince dünyaları yiyecek bir kapasite geldi bana zor tutuyorum kendimiSporun harika hedef25. Koşu bandı bana çok daha zor geliyor. İyi ki arkadaşım var onun sayesinde dışarıda yuruyebiliyorum.
gecmis olsun olalaya
Bitter cukulata yi da yapay şeker den sayıyor muyuz:/tadimlik yedim de. Çok iyi olmuş puanlama.
İnşallah her ne sıkıntın varsa çözülür.hayat dertsiz degil. Tam da dertleri çözmeye uğraşırken geçen zamana hayat deniyor.
Bitter çikolatayı hiç düşünmedim ya aslında saymasak ne güzel olur arada yiyince kendimizi suçlu hissetmezdik bu arada benim şeker orucunda 20.günüm bugün hava aşırı sıcak ben regl olucam onun sıkıntısı var haftasonu sınavım var ben hala çalışamadım hepsi birleşince dünyaları yiyecek bir kapasite geldi bana zor tutuyorum kendimiSporun harika hedef25. Koşu bandı bana çok daha zor geliyor. İyi ki arkadaşım var onun sayesinde dışarıda yuruyebiliyorum.
gecmis olsun olalaya
Bitter cukulata yi da yapay şeker den sayıyor muyuz:/tadimlik yedim de. Çok iyi olmuş puanlama.
İnşallah her ne sıkıntın varsa çözülür.hayat dertsiz degil. Tam da dertleri çözmeye uğraşırken geçen zamana hayat deniyor.
Tatlim iste ilk zamanlar zor ama inan simra cok normal hale geliyor...Bitter çikolatayı hiç düşünmedim ya aslında saymasak ne güzel olur arada yiyince kendimizi suçlu hissetmezdik bu arada benim şeker orucunda 20.günüm bugün hava aşırı sıcak ben regl olucam onun sıkıntısı var haftasonu sınavım var ben hala çalışamadım hepsi birleşince dünyaları yiyecek bir kapasite geldi bana zor tutuyorum kendimihatta şeker orucunu bozasım var şu an karnım tok ama sırf yemek için bişeyler yiyesim var 20 günde galiba bu 3. Böyle oluşum ama en şiddetlisi bu oldu sanki offf kendimi uykuya verdim biraz gidip soda moda bişey içeyim
Şu an şu şeker orucu bitse de dondurma yesem diyorum o dereceTatlim iste ilk zamanlar zor ama inan simra cok normal hale geliyor...
2 aksamdir ailemle pastaneye gidiyorum herkes dondurma yiyor ben yemiyorum canim bile çekmiyor .....
Biraz sık disini tatlim...
20 gün sabretmussin tebrik ederim.21 gün değil mi zatenBitter çikolatayı hiç düşünmedim ya aslında saymasak ne güzel olur arada yiyince kendimizi suçlu hissetmezdik bu arada benim şeker orucunda 20.günüm bugün hava aşırı sıcak ben regl olucam onun sıkıntısı var haftasonu sınavım var ben hala çalışamadım hepsi birleşince dünyaları yiyecek bir kapasite geldi bana zor tutuyorum kendimihatta şeker orucunu bozasım var şu an karnım tok ama sırf yemek için bişeyler yiyesim var 20 günde galiba bu 3. Böyle oluşum ama en şiddetlisi bu oldu sanki offf kendimi uykuya verdim biraz gidip soda moda bişey içeyim
Noldu canım ??Selam kızlar dün kötü bir gün geçirdim
Dünkü menüme yansıdı
Öğle 12.30
Bir simit
3 dilim peynir
1 salkım üzüm
1 şeftali
Akşam 20.00
2 havuç
Kuzum 1 gun kaldı. Dondurmanı yıyeceksın sanırım. Ne yaptın bu sure ıcerısınde ? Kac kılo verdın ?Şu an şu şeker orucu bitse de dondurma yesem diyorum o derecebünye o kadar alışmış ki 20 gün nasıl yemedim hayret ediyorum maşallah sen çok iradelisin ya şeker orucundan sonra haftada 1 yiyeyim diyorum ancak bunu başarabilirim galiba
Evet şeytan dürtüyor işte geri kovaladım20 gün sabretmussin tebrik ederim.21 gün değil mi zaten
Bekliycem canım 21 günü bu kadar gelmişken bırakmak içime sinmez zaten kilom da şöyle 88,9 la başlamıştım ama bunun 3,7 kilosu bayramda filan son alınan kiloydu çünkü ramazan da 85,2yi görmüştüm şimdi de en düşük 83,5i gördüm ama bikaç gündür ödem var zannedersem artı çıkıyorum biraz inş yarına geçerKuzum 1 gun kaldı. Dondurmanı yıyeceksın sanırım. Ne yaptın bu sure ıcerısınde ? Kac kılo verdın ?
işyeri çok uzak canım sabah kendime gelmekle uğraşıyorum pek hazırlayamıyorum bugün zaten yapsam pek hayrı kalmıycaktı üsküdardan gidiyorum işe üstümde çantamda ıslanmayan bişey kalmadı dizime kadar suda yürümek zorunda kaldım adeta bir survivor yaşadımÇok güzel canım bence ofiste iyi idare etmişsin :)evden salata filan da yapıp götürsen buzdolabı varsa koyarsın Daha da doyurucu olur
afiyet olsun canım menün güzelMenümü şuraya bırakayım geçmişe gece gidecegim inş.
Sabah 10:00
1 ince orta boy tb lavaş
2 yemek kasıgı hakıkı tereyağ
Şekersiz çay
Öğlen 14:00
1 dilim ekmek
2 yk salçalı omlet
Zeytin
Şekersiz çay
Sade Türk kahvesi
Ara 17:00
Bi kaç tuzlu kraker
Akşam 20:00
1 çorba kasesi bulgur pilavi
1 çorba kasesi patatesli patlıcanlı sebze yemeği
3 kaşık yoğurt
Su 1 lt
Spor
Akşama kadar yürüdüm bahcede cocuklarla
Annemlerdeyım pek aktıf degılım uzgunum kızlar
bitterden birşey olmaz canım diyetisyenlerde tavsiye ediyorBitter cukulata yi da yapay şeker den sayıyor muyuz:/tadimlik yedim de. Çok iyi olmuş puanlama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?