- Konu Sahibi beyaz toprak
-
kızım çok kötü hasta oldu kızlar felaket üşütmüş boğazlar şiş ateş akşam 39 lara çıktı kendimizi acile zor attık tabi huysuzluğumuzda arttı böylelikle bu gün birazcık daha iyi ilaçlar uysallaştırdı:çok üzgünüm:
kızım öyle uykusunu çok severdi,buara oda gitti,hiç üzmedi dedğimi bebiim
iki yaşla birlikte çok yormaya başladı beniii...
selamlar evet kizim cuma gunu 2yasina girdi allahim daha uzun omurler saglik sihhat versinn
evet benm kiz bu aralar cok bagiriri oldu ama bu bagirmalar 1 aydir var birsey istemedigi gibi olunca hayir demez direk bagiriyor ve bu beni uzuyor isvicrede oturuyorum burda aksam olunca ses fazla cikarmamamk lazim ozellikle annemgile gidince kalabalik yigenlerimde olunca bagiriyor oraya gecen gun sikayaet gelmis valla,artik annemgile bile gidesim yokk kiz bagiriri diye
bazen cok akilli evde pek olmasa annemgilde,ama evdede oluyo r neden bilmiyorum birseyi istedigi gibi olmasa,ins geecer arkadaslar bazende yine sinirlenince ya sacimizi ceker yada yüzümüzü cimcikler bunlar normalmi yaa,,,kizamiyorumda,gercekten bunlar disinda cok akilli,,ama herseyden once rabbim saglik sihhat versinn,
gecmis olsun canim cok uzuldum ins en kisa zamnda iyi olur dualarim sizinlee,,
slm canim kizin kac yasinda oglen uykusunu birakti benm kiz subat 8de 2 oldu halen oglen uykusu var bazen sadece misafirligi gidince yatrmiyorum ama onun disinda halen yatarr,kac yasinda birakmak lazim,yada cocuklar kendisi birakiyorr,sevgiler canimm
allah yavrunu sana bagislasin inss.
meraba hanımlar benim kızımda 2 hafta önce 2 yaşına girdi anlamsız inatlıkları huysuzlukları bu yüzdendi demekki yavrumu anlayamamışım demekki,peki tuvalet alışkanlığını kazandıran varmı?benim bu dönemlerim sancılı geçiyoda
benim kızımda martta 2 yaşını bitirecek. şimdiki haline zor dayanırken o zamanlara nasıl dayanıcam. yaramaz, hayır 'dan anlamak istemiyor, her tarafı karıştırıyor. beni çok üzüyor . allah hepimizin yardımcısı olsun.
teşekkür ederim yak@moz beni aydınlattığın için.her ağızdan bir ses çıkıyo,açıkçası çevre biraz etkiliyo beni kimileri geç kaldığımı söylüyo şimdiye çoktan tuvalet eğitimini öğretmem gerektiğini ve ileride çocuk için problem olucağı altına kaçırabileceğini söylüyolar bu seferde panik oluyorum.ilk çocuğum pek deneyimim yok.
artık çok yoruluyorum,istekleri huysuzlukları bitmiyor..akşamları zor uyuyor..
napıcam bilmem,yemek olayı tam bi kabusa dönüştü zaten,eşim döve döve yedir
dedi artık çıldırdı oda,yuh dedim bende..ikimizede dert oluyo yememesi..
nasıl yaşıyosun kızım diyorum ona,çok zayıfladı,napıcam bilmem..
dut pekmezini denedim olmadı,balık yağını denicem şimdide..
geçen gece bizim kız ateşlenipte acile götürdüğümüzde bu vitamini sordum doktora bilemedi sinir oldum yeni bir ilaçmı ki acaba eczaneye soracam çarşıya çıktığımda eczacılar bilir artıkşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?