2 yaşı doldurmuş bebeklerin annelerinin paylaşım alanı

gecmis olsun canim cok uzuldum ins en kisa zamnda iyi olur dualarim sizinlee,,

kızım öyle uykusunu çok severdi,buara oda gitti,hiç üzmedi dedğimi bebiim
iki yaşla birlikte çok yormaya başladı beniii...

slm canim kizin kac yasinda oglen uykusunu birakti benm kiz subat 8de 2 oldu halen oglen uykusu var bazen sadece misafirligi gidince yatrmiyorum ama onun disinda halen yatarr,kac yasinda birakmak lazim,yada cocuklar kendisi birakiyorr,sevgiler canimm
allah yavrunu sana bagislasin inss.

gecmis olsun canim cok uzuldum ins en kisa zamnda iyi olur dualarim sizinlee,,

mondschein2 öncelikle aramıza hoşgeldin tekrar kızının yeni yaşı hayırlı olsun nice mutlu sağlıklı senelere canım 2 yaşla beraber nedense bir inat dönemi başlıyor işte bunu sabırla atlatmamız gerek benimkide sinirlendimi bağırıyor gelip vuruyor oğlumda hiç böyle şeyler görmemiştim o kendini yerden yere atardı bu kendine zarer vermeyi tercih etmiyor direk karşıdakiyle haleldiyor işinitatlicadiarzuuykuya gelince 2 yaşındaki bir çocuk için uyku gerekli güzelim daha çok küçük zaten 4 yaşlarına geldilermi uyumamak için kendileri muzurluk yapmaya başlıyorlar ama bence okul dönemine kadar bir çocuğun öğlen uykusuna yatması gerek benimki uyuyor oğlumda 4 yaşına kadar uyudu kereşte uyutmuyorlarmış gelice kendi bir yerlerde sızar kalırdı zamnla geçti bu sızma dönemleride şimdi gece zor yatırıyorumkafamçokkarıştıişte böylebenim aktarabileceklerim sizlerden sanırım 1 adım önde tecrübeli biri olaraka.s
elifcim sende hoşgeldin bana sorarsan iki buçuk yaşına kadar bekle ve bu dönemi hiç zorlanmadan sinir sitres olmadan rahatlıkla atlat ben oğluma ikibuçuk yaşında öğrettim ve 3 günde öğrendi bir kere ne gece ne gündüz yatağınada yapmadı maşaAllah :sm_cool:

benim kızımda martta 2 yaşını bitirecek. şimdiki haline zor dayanırken o zamanlara nasıl dayanıcam. yaramaz, hayır 'dan anlamak istemiyor, her tarafı karıştırıyor. beni çok üzüyor . allah hepimizin yardımcısı olsun.

hoşgeldin güzelim amin valla bu kızlar hep böyle galiba ne kadar meraklı olup etrafı birbirine katıyorlar birde erkek çocuklardan şikayet edilir ama onlarında yaramazlıkları bir ayrı problem:çok üzgünüm:

merhaba kızlar benimde 18 aylık oğlum var sabah erken kalkıyo 7 de falan 12.30 da bi saat kadar uyuyo akşam da 9 da bi yatıyo sabaha kadar uyuyo ama bol bol emiyo yaramazlığa gelince açılmadık çekmece ortalığa çıkmadık eşya kalmadı neyi nereye kaldıracağımı şaşırdım bi de abimiz var 9 yaşında kavga etmeye başladılar en çok buna üzülüyorum durup dururken eline aldığı bi şeyi abisine atıyo yada ona vuruyo büyüğe anlatmaya çalışıyorum o küçük diye istediği bi şeyi vermeyince ısırıyo ikisinin arası bi düzeltemiyorum helak oldum yaa

iki ikibuçuk yaşına kadar bu uykusuzluk olabiliyor güzelim benimkiler iki yaştan sonra biraz biraz düzene girmeye başladılar umarım en yakın zmanda sende bu problemi atlatırsın:teselli:

olurmu canım öyle şey doktorların bile söylediği bu, çocuğun o işlevi gören kaslarının gelişmesi çok önemli onlar gelişmeden biz alıştırmaya zorlarsak eğer o altına kaçırma problemini yaşarız işte ne demişler geç olsun güç olmasın kulak asma sen milletin dediklerine banada çok yok 9 aylıkken öğrenmiş yok yaşında öğrenmiş söylentileri geç kaldın sözleri çok geldi ama aylarca çiş temizlemişler boşver güzelim kulak arkası et

Benim oglusumda suan 2 yasini 2 ay gecti pekbi bilmis,pek bi afacan amaninnnn gormeyin:roflol:Masallah bu yas donemleri boyle bunlarda gececk diyerekten tadini cikarmaya bakmak lazim en iyisia.Ne dersem no diyorrrr bir bagiriyor Nooooooooo anneee noo:roflol:ama cok kizdigimi anlarsa dinliyor herzamanda oyle kizamiyorum yuzumu ona karsi bozamiyorum tabiki yuz buluyorlar onlarda yapacaklarini yapiyorlar:dance:canlari sagolsun neyapalim,Allah dert ,keder vermesinde tek bu tatli yaramazliklar olsun....

Cok sukur uyku sorunumuz yok olmadida.....Sabah 8-9 gibi kalkar oglen 1 de ogle uykusuna yatar 2 saat,Aksam 9:30 en gec 10 da yatar boyle devam simdilik bakalim, ogle uykularini nezaman birakicak bakalim,su durum ogle uykusuna cok ihtiyaci var uyumadigi zamanlar cook huzursuz oluyor koltuga filan yatip uyuyor kuzucugum:teytey:

Tuvalet egitimine insh'2.5 yasinda baslicaz daaha kolay ve cabuk ogrenebilmesi icin...Suan yaptiginda filan soyluyor hos, onemli olan yapmadan soylemek :rofloloctorumuz hic zorlamayin suan istemiyorsa dedi 2.5 yasi daha kolay olcaktir demisti:dance:

Hersey hos guzelde beyimize yemek begendiremiyoruz ya hic birsey yemiyor varsa yoksa meyve suyu,sut azcikta ivir zivir insh'yemegede yemege baslarsa daha bir supper olcaka.s

HERKEZE BEBEKLERI ILE BOL ISTAHLI,BOL UYKULU,BOL YARAMAZLI :roflol:GUNLER DILIYORUMa.s.

dut pekmezinden hemen pes etme pat diyede etki etmiyor bir hafta 10 gün devamlı aralıksız sabah akşam vermen lazım bir tatlı kaşığı eminin etkisini göreceğinden arkadaşım, benimkinide bu hastalık vurdu şimdi mide bulantısı numarısına yatıp yememeye çalışıyor öğürüyor çok kızdırıyo benide gerçi numarada olmaya bilir o balgamdan dolayı mideside bulanıyor olabilir ooof bi iyileşse nasıl bu kadar kötü oldu hiç anlamadım:çok üzgünüm:

çocuklara yemek yedirmenin çok zararlı olduğunu söyledi doktorumuz.efede de iştahsızlık vardı.doktora getirdim.bi vitamin verdi.VİMİN C kullanmaya başlayalı1,5 ay oldu inanılmaz farketti.çok güzel bi şurup içeriğide harike çocuğun zeka ve fiziksel gelişimi ile ilgili bir sürü şey var.üzüm pekmezli şurup
iştah acıcı,kuvvet ve enerji şurubu.tavsiye ederim 1 yaşından 12 yaşına kadar kullanılabiliyor.ama hemen fayda etmiyor.1 ay kullandıktan sonra faydasını göreceksin.
abur cubur verme.bunlar iştahını çok engelliyor.
ben yemelerden sonra veriyorum.abur cubur
karnı tok olduğu içinde çok az yiyor.

bu vitamini 1 ay kullan, sonra balık yağı kullanacaksın dedi doktor.balık yağı ile çok ağır gelir dedi.
1 ay vimin c 1 ay balık yağı.
dut mekmezini bende veriyorum sütüne katıyorum.
oda faydalı ama şurup kadar değil.
bu vitamini dene.fiyatıda 15 ytl

geçen gece bizim kız ateşlenipte acile götürdüğümüzde bu vitamini sordum doktora bilemedi sinir oldum yeni bir ilaçmı ki acaba eczaneye soracam çarşıya çıktığımda eczacılar bilir artıkşakkıdı

:1shok::1shok:BİLEMEDİMİ nasıl doktor o bee öle.:1shok::1shok:
yeni oldğunu sanmıyorum.:roflol:
sende kullan canım şiddetle tavsiye ederima.s.

benimde kızım 28 aylık kızlar kızım aşırı derecede hareketli ve iştahsız dogdugundan beri hiç iştah yok zaten kuzum da ne yedirecegimi şaşırıyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…