2 yaşı doldurmuş bebeklerin annelerinin paylaşım alanı

rüyacım sende aramıza hoşgeldin:1hug:
neyseki kızlar bizim kız biraz biraz atlattı sayılır yine afacanlıklarına o muhteşem kıkırdamalarına aynı zamandada ortalık karıştırmalarına başladı burnunun mümükleri devam ediyor oda kesilse tamamdır artık canavar geri döndü:sm_cool:

hb canım ..............................

ya benimkide eger biri varsa evde onla inatlaşcam die yiyo ama hergün birini bulamam ya ona ya ama bizimki boya çekio kızlar boyu en üst kilosu en alt sınırda

kızlar kızım gündüz uykusunu bırakmaya başladı ya aslında ben dinlenmesi için en azından 1 saat uyumasını istiyorum ama 2 gündür öglenleri uyumuyo sizin bebekleriniz nasıl bu konuda bu arada kızım 28 aylık

uykuyu bıraktırma bence güzelim zorlada olsa azda olsa uyumasını sağla daha bırakması için çok erken bence uyumazsa huysuzlukları dahada arta bilir..

evet iyi düşünmüşsün yoğurt uyku yapar umarım senin kızada etki eder yor birazda ufaklığı yoruluncada uyuyabiliryerimseniben

yakamoz kızım uyudu canım 1 kase yogurt 2 saat uyuttu ya valla şaşırdım.leydi hoşgeldin bu rarda benim kızımla senin kızının arasında gün farkı var o zaman

çok sevindim tatlım sen bunu her gün devam et hem faydalı bir şey yoğurt kalsiyum deposu oh oh negüzel 2 saatte uyumuş maşaAllah:dance:

onun sebebini keşfetmek lazım önce uykusuzluğun en büyük etkisi bir tecrübeli olarak gaz bu sebeple bebişlerinize yarım tatlı kaşığı bir ağrı kesici ve bir çaybardağı bitkisel çay içirip öyle uyutmayı deneyin daha rahat edeceksiniz ayrıca gece mamalarını en az uykudan bir saat önce yedirinki çocuğun onu hazmetmeye vakti olsun

kristalcim bebek uyutma konusunda tecrübelisin galiba bilelimde yenisini düşünürsek bi uğrarız sanatatlicadiarzu

kızlae sizin bebekleriniz ne alemde benim kzızım 28 aylık ama hala bez kullanıyoruz bakalım tekrardan bugun çiş ögretmeye çalışıyorum sizinkiler bezi bıraktılar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…