2 yaşı doldurmuş bebeklerin annelerinin paylaşım alanı

kızlae sizin bebekleriniz ne alemde benim kzızım 28 aylık ama hala bez kullanıyoruz bakalım tekrardan bugun çiş ögretmeye çalışıyorum sizinkiler bezi bıraktılar mı
Yok ya, benimkide 24 aylık hiç istemiyor daha tuvalete oturmayı:çok üzgünüm: Bizden mi kaynaklanıyor bu tembellik, Çocuklardan mı ? anlayamadım.Bezlerin de etkisi var sanırım.Eskiler gibi bez yıkasak dururmuyuz acaba bu kadar :uhm:

ben yazın mayıs haziran gibi öğretmeyi düşünüyorum 2,5 yaşında olıyor ozamanlar oğlumda çok kolaylıkla halletik bu işi umarım kızımdada aynı şekilde olur yalnız hanımlar bezi çıkaracaksanız kesin kararlı olmalısınız bir tak bir çıkar olmaz geceleri dahi yoksa çok zorluklarla karşılaşırsınız benden söylemesi

bnede aynen öle yaptım canım çıkardım bezi ve takmıom şimdi bakalım nasıl olacak 2 gece 1 gündüz oldu şimdi sürekli soruyorum unaldı tuvalete gitmek bile istemiyo ya ama pes etmek yok gece de takmadım çiş kilotu giydirdim yatagada kotuyucu taktım akşam 10 da yattı sabah 5 de kalktım baktım hala çiş yapmamıştı tuvalete götürdüm yok die agladı kıyamadım geri getirdim 6.30 da uyandıgımda çişliydi bezi 1 saat içinde yapmış yani ama 5 kadar bile yapmamsı çok güzel 6.30 da kalktık ve hala pijamamıza yapmadı bakalım ne kadar sürecek

sana çok katılıyorum arkadaşım hem bizim tembelligimizden kaynaklanıo hemde çocuklar bu hale ice alışıo benim 2 günüm bakalım bugun nasıl geçicek bu arada dün 6 kıyafet oldu
yani tuvalet diışında 6 kez de altına yaptı tam yok dio gelioz odaya salıverio ya çok zor

mrb lar 2 yasını doldurmuş bebek annesi arkadaslarım
benim kızda 26 aylık ve Allah'ıma şükür 18 aylıkken öğrendi
bahceye ciş yapmak istedi yaptırdım
o gün geldi bi cesaret cıkardım bezi ve
tekrar takmadım hiç
ve evdeki bezleride gönderdim eltime
o günün geceside bezsiz yattı
gece kaldırmadım ama yapmış çiş kendi kalktı
ve sonraki günler alıştı
artık bezinin olmadığına
sonrada istemedi zaten sıcakta cekilmiyodu anlamıştım
pişik derdimiz vardı böylece kurtuldum ama açıkcası çişlenmedik yerim yoktu 2 ay boyunca evde yani kışa girmeden kocaman bi temizlikten gecirdim
hem o temizlendi hem evim :teytey:

ne yani 2 ay ben naparım ya yok canım o kadar uzun sürmemeli pes edersem sebebi sensin emine ona göre gözümü korkuttun

ne yani 2 ay ben naparım ya yok canım o kadar uzun sürmemeli pes edersem sebebi sensin emine ona göre gözümü korkuttun

korkma kızım her cocuk aynı değil ve benim kız çok küçüktü ve ben zorlamadığım için oldu o 2 ay kızsaydım zorlasaydım kacırma çişini
yapma yerlere diye belki hala kaçırıyo olurdu ama seytan kulağına kursun yok
bi kaçırma sadece 2 ay cektim o da küçüktü be teyzesi 18 aylıktı napsın tutmasını öğreniyodu normalde o aylarda henüz ben sadece cıkarmak istedi diye bıraktım bezi çünkü
bende duymuştum 1 kez cıkarırsan hiç takma diye gece dahil
ve sunu söyliyim üst katımdakinin kızı 3 yasında o gece güvenmediği için geceleri takmaya devam ettiği için çocuk gece beze alışıp bazen gündüzde kacırıyo
benden tavsiye sakın gece bezleyip gündüz çıkartmayın canlarım daha zor hala uğrasıyo kadıncağız

uzmanlar ıkı yasında ogretılmelı dıyo ama bence 2 bıraz gec oluo cocugun artık herseye aklı erdıgı ıcın mıdır bılmem kolayına gelıo bezı yapmak ınatlasıo ..vb ben kızıma 16 aylık ken ogretmıstım tabı cok zor oluo cnk cıs egıtımı cocuklerın hayatındakı bı donum noktası ama arkadaslarında dedıgı gıbı kararlı olmak lazım gece sanslıydım ben kızım yapmazdı ama gundu<z elımde bı bezle dolasıodum oturturdum wc ye yapmazdı ben arkamı donerdım halı çiş:)bıde kesınlıkle cocuklara bu konuda bagırmamak lazımmıs wc ye yaptında alkıslamak onu hatta ufak bı odul..gercekten cok zor allah hepınıze kolaylık ve sabır wersın:)

2 ay valla iyi sabretmişsin neyse ki sonuçta selamete ermişsin,evet 18 aylıkken öyğrenmiş dediğin gibi küçükmüş benim oğlum 2,5 yaşında öğrendi ve maşaAllah geceleri ve öğlen uykularında hiç kaçırmamak üzere 3 günde öğrendi inş. kızımdada zorlanmam bakalım mayıs haziran gibi onada alıştırmayı düşünüyorumCADIARZU

hayırlısı canım ya umarım cabuk öğrenir kızlar biraz cadı oluyo ama her konuda tatlicadiarzu

bugun 3, günmüz ve herşey harika gidio kızım gece altını hiç ıslatmamaış sabah 7 de uyandı koşarak gittik hemen bakalım benceii gidio gece ıslatmaması beni çok mutlu etti valla

hayırlısı canım ya umarım cabuk öğrenir kızlar biraz cadı oluyo ama her konuda tatlicadiarzu

haklısın valla kök söktürüyo bize oğlumda hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum bunda Allahtan diyorum ilk çocuğum sen değilmişsin kafayı yedirirdi bana oğluşum çok masumdu sesi soluğu çıkmazdı yavrumun fena bi inadı vardı o kadar ama bu felaket dediğim dedik gözüde hiç bir şeyden korkmuyor o bize bizim ona kızdığımızdan daha çok kızıp söyleniyo bilmiş şey:1hug:

bugun 3, günmüz ve herşey harika gidio kızım gece altını hiç ıslatmamaış sabah 7 de uyandı koşarak gittik hemen bakalım benceii gidio gece ıslatmaması beni çok mutlu etti valla

senin adına sevindim güzelim doğru yol üzerindesin bir haftaya kalmaz tamamen rahat edersin:sm_cool:

evet yakamoz kız 1 hafta bile degil bugun 3, gün ver kızım az önce çişini söledi 2 güne kamaz iice ögrenir ya akıllıdır benim böcük

kılar başardık sanırım dün kızım hiç çişini kaçırmadı bugun de öyle hemen sölüyo çabuk ögrendi ya korktugum gibi olmadı zafer benimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…