2 yıllık evlilikte olanlar

Terapiste gitmiş. Ben iş yerinde psikoloğa gittiğini biliyorum sadece. O da başka kadınlarla yaşamasını önermiş. Ama eşim asla yapmadım bunu denemedim diyo
İddaacı Hüseyin abi bence o, psikolog karını aldat demez kimseye.

Hayır mümkün değil bu söylediği, bakın benim bir sürü psikolog arkadaşım var, bırakın evli danışana başka kadınlarla ol demeyi, psikologlar psikiyatristler danışanlarının en ufak kararlarında bile fikir beyan etmezler, o kararı alırken onu doğru yönlendirmeye çalışırlar ( sorularla, tavsiyelerde) ama kesinlikle şu kararı ver demezler. Değil ki erken boşalma sorununu git başka kadınlarla çöz diyecek. Üzülerek aklıma geleni söylüyorum ama eşiniz sanırım biriyle bişeyler yapmış, şimdi de ortaya çıkma ihtimali var sanırım (belki birlikte olduğu kişi tehdit ediyor eşine söylerim diye) size böyle bir bahane hazırlıyor. Yani bak haberin olsun yaptım ama psikolog dedi diye.
Umarım değildir ama eşiniz sanki psikilojik anlamda pek sağlıklı değil. Depresyon dönemleri oluyor mu siz tanıdığınızdan beri?

Hayır mümkün değil bu söylediği, bakın benim bir sürü psikolog arkadaşım var, bırakın evli danışana başka kadınlarla ol demeyi, psikologlar psikiyatristler danışanlarının en ufak kararlarında bile fikir beyan etmezler, o kararı alırken onu doğru yönlendirmeye çalışırlar ( sorularla, tavsiyelerde) ama kesinlikle şu kararı ver demezler. Değil ki erken boşalma sorununu git başka kadınlarla çöz diyecek. Üzülerek aklıma geleni söylüyorum ama eşiniz sanırım biriyle bişeyler yapmış, şimdi de ortaya çıkma ihtimali var sanırım (belki birlikte olduğu kişi tehdit ediyor eşine söylerim diye) size böyle bir bahane hazırlıyor. Yani bak haberin olsun yaptım ama psikolog dedi diye.
Umarım değildir ama eşiniz sanki psikilojik anlamda pek sağlıklı değil. Depresyon dönemleri oluyor mu siz tanıdığınızdan beri?
Çook önceden yaşamış depresyonu. Tedavi görmüş. Geçen gün birlikte gittik evlilik terapistine. O da başkasının kararıyla düzeltemezsiniz zaten kendiniz. Böyle birşey yok. Sadece yön çizeriz. Bunu yap şunu yap diyemeyiz dedi

Çok tuhaf hissediyorum. Ne yapacağımı, neye inanacağımı şaşırıyorum.
Eşinizi bilemem de sizin yardım almanız şart.
Ya birisi size doğruyu yanlışı öğretmeli ya da olgunlaşmanıza destek olmalı.
Çocuk gibi davranıyorsunuz ve maalesef bunun farkında değilsiniz.
Aileniz bu konuya el atsa süper olur. Burada bize inanmayacağınız çok belli.

Eşinizi bilemem de sizin yardım almanız şart.
Ya birisi size doğruyu yanlışı öğretmeli ya da olgunlaşmanıza destek olmalı.
Çocuk gibi davranıyorsunuz ve maalesef bunun farkında değilsiniz.
Aileniz bu konuya el atsa süper olur. Burada bize inanmayacağınız çok belli.
Çocuk gibi davranmak derken.? Sert çıkışmak olgunluk mu.? Anlamadım. Size boşanayım Kı yada devam edeyim mi diye sormuyorum ki. Sizinle yaşadığım şeyi paylaşmak istedim. Size İnanıp inanmamak tabiki bana kalmış. Hepinizin fikrini okuyorum. Kararsızlık çocuklukta evet öyleyim.

Çocuk gibi davranmak derken.? Sert çıkışmak olgunluk mu.? Anlamadım. Size boşanayım Kı yada devam edeyim mi diye sormuyorum ki. Sizinle yaşadığım şeyi paylaşmak istedim. Size İnanıp inanmamak tabiki bana kalmış. Hepinizin fikrini okuyorum. Kararsızlık çocuklukta evet öyleyim.
Yooo sert çıkışmaktan bahsetmedim.
Eşinizin bu büyük yalanına inanmak ya da inanmak istemek bence çocukça.

Boşanmak ya da devam etmek tabii ki sizin tasarrufunuz bize sadece fikir vermek düşer.

Evlilik terapisti ikinizle ayrı görüşmek istedi mi? Yani yarım saat sizi yarım saat eşinizi dinlemek falan. Bakın mail adresini alın terapistin ve mail atın. Bütün yalanlarını ve özellikle ağlamalarını ruh halini anlatın. Yanında rahat konuşamadım deyin. Eşimin psikolojik durumundan emin değilim deyin. Gerekirse onunla ayrı seans isteyecektir. Böylelikle evlilik terapisi değil de aslında eşinizin ihtiyacı olan bireysel terapi yapılacaktır.evlikik terapisti ikinize bazı tavsiyeler verecek ve malesef bu yalanın temeli çözülmedikçe kalıcı da olmayacak. O temelin çözülmes gerekir.

Back
X