- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- 128
Günaydınlarrrr
Annemle temizliğe giriştik yeni bitti perdeler camlar yerler derken bitti çok şükür kış ortası temizliğiymiş
Dün annem ve babamın ısrarlarına rağmen güne gittim oynamalıymış kafam dağılır rengim benzim atmış açlıktan eve tıkılıp kalmışım
ebeveyn işte... Önüme kocaman bi tabak koydular içimden anam ne yapacam şimdi dedimdolmalar köfteler börekler tatlılar yiyip
sonra oynayıp eriteceklermiş ne mantıksa artık sanki 2 göbekle hepsi eriyor
Neyse ısrarlara rağmen yemedim saat dokuzda yesem rejim falan giderdi ama çok şükür atlattım açıkçası canım hiç istemedi hiç gözüm
kalmadı o yüzden mutlu oldum tabi dün gece geç gelince menümü yazamadım :26: Şimdi paylaşayım
Sabah= ! haşlanmış yumurta + 1 dilim ekmek + 2 dilim peynir + 2-3 dilim domates-salatalık-maydanoz
Ara Öğün= 1 fincan biberiye çayı + 1 elmalı top
Öğle= 1 kase yeşil mercimek + yarım havuç + yarım domates + 3 yaprak marul+ çeyrek dilim tam buğday ekmeği
Ara Öğün = 1 fincan biberiye çayı
Akşam= yarım yeşil elma
İşte böylee
Günaydınlarrrr
Annemle temizliğe giriştik yeni bitti perdeler camlar yerler derken bitti çok şükür kış ortası temizliğiymiş
Dün annem ve babamın ısrarlarına rağmen güne gittim oynamalıymış kafam dağılır rengim benzim atmış açlıktan eve tıkılıp kalmışım
ebeveyn işte... Önüme kocaman bi tabak koydular içimden anam ne yapacam şimdi dedimdolmalar köfteler börekler tatlılar yiyip
sonra oynayıp eriteceklermiş ne mantıksa artık sanki 2 göbekle hepsi eriyor
Neyse ısrarlara rağmen yemedim saat dokuzda yesem rejim falan giderdi ama çok şükür atlattım açıkçası canım hiç istemedi hiç gözüm
kalmadı o yüzden mutlu oldum tabi dün gece geç gelince menümü yazamadım :26: Şimdi paylaşayım
Sabah= ! haşlanmış yumurta + 1 dilim ekmek + 2 dilim peynir + 2-3 dilim domates-salatalık-maydanoz
Ara Öğün= 1 fincan biberiye çayı + 1 elmalı top
Öğle= 1 kase yeşil mercimek + yarım havuç + yarım domates + 3 yaprak marul+ çeyrek dilim tam buğday ekmeği
Ara Öğün = 1 fincan biberiye çayı
Akşam= yarım yeşil elma
İşte böylee
Teşekkür ederim elaprensesciğim valla arda herşeyi yaptık eğer yarın temizlik yapalım desek yapamazdıksende haberin yokken
yapıver
valla ben haberim yokken agirlik calisiyorum canim(12 kiloluk bir tosuncuk )
Ayy kimsecikler de yok nerdeler ki acabaaaaaa:13:
iyiyim masalcimmmm
bebis cok yoruyo beni sorma huysuz acik minnos
bagirsak sorunu derken....???? kabiz felan misin???
merak etme cok guzel gidiyosunn masallahh cok iyi olacaksin... sadece bi kac ay daha tombisiz.... o kadar... baskasi i bosver tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?