20-25 kilo vermek istiyorum

oglen once:
5 kaju 5 badem 5 findik
3 gun kurusu kaysi
oglen:
1 kivi
1 mandalina

15:30
yarim peynirli gozleme
bir yemek kaş. patates salatasi(karsi komsum cagirdi azicik yedim )1 buyuk bardak sekersiz cay
aksam:
karnibahar sarmisakli yogurtlu uzerine nane

Son düzenleme:
gun boyu : yerde 200 sag bacak 200 sol bacak yana dogru acma
25 er emekleme poz. yana dogru
25 geriye dogru...
20 yarim şinav
20 yarim mekik
simdilik bu kadar davam ede bilirsem kizim uyuyunca denicem..

günaydın herkes uyuyor galiba ( yada c.tesi günü telaşındasınız

selam kizlar)) :)))
nasilsiniz bakalim ben aksam 50 ser daha hareket yaptim...

sabah ac karnina 3 gunkurusu kaysi 1 fincan kahve.. biraz egzersiz
egzersizden sonra cok tahilli sandovic ekmegine beyaz peynir domates ince dilim kasar ve salamı hazirladim yanina bir kupa yesil cay...

Son düzenleme:
Günaydınlarrrr

Annemle temizliğe giriştik yeni bitti perdeler camlar yerler derken bitti çok şükür kış ortası temizliğiymiş

Dün annem ve babamın ısrarlarına rağmen güne gittim oynamalıymış kafam dağılır rengim benzim atmış açlıktan eve tıkılıp kalmışım

ebeveyn işte... Önüme kocaman bi tabak koydular içimden anam ne yapacam şimdi dedim dolmalar köfteler börekler tatlılar yiyip

sonra oynayıp eriteceklermiş ne mantıksa artık sanki 2 göbekle hepsi eriyor

Neyse ısrarlara rağmen yemedim saat dokuzda yesem rejim falan giderdi ama çok şükür atlattım açıkçası canım hiç istemedi hiç gözüm

kalmadı o yüzden mutlu oldum tabi dün gece geç gelince menümü yazamadım :26: Şimdi paylaşayım

Sabah= ! haşlanmış yumurta + 1 dilim ekmek + 2 dilim peynir + 2-3 dilim domates-salatalık-maydanoz

Ara Öğün= 1 fincan biberiye çayı + 1 elmalı top

Öğle= 1 kase yeşil mercimek + yarım havuç + yarım domates + 3 yaprak marul+ çeyrek dilim tam buğday ekmeği

Ara Öğün = 1 fincan biberiye çayı

Akşam= yarım yeşil elma

İşte böylee

Son düzenleyen: Moderatör:

keşke benim evede biri girişse (

kocaman bir alkissssss supersinnn insan nefsini kontrol edince cok mutlu oluyooo.. ooooh sabah sporunuda yapmissin :)))) temizlik))

oglen:
1 grisini ve karisik peynir tabagi bir fincan kahve
ara:
1 portakal 1 kivi
aksam:
karnibahar/ brokoli sarmisakli yogutlu

Teşekkür ederim elaprensesciğim valla arda herşeyi yaptık eğer yarın temizlik yapalım desek yapamazdık sende haberin yokken

yapıver

valla ben haberim yokken agirlik calisiyorum canim (12 kiloluk bir tosuncuk )

Ayy Rabbim sana bağışlasın canım benim

bende Menümü yazayım bari

Sabah= 1 haşlanmış yumurta + 2 şekersiz çay + 3 dilim peynir+ 2 çatal az yağlı patatesli yumurta+ 2 tam buğday ekmeği+ 2-3 dilim

salatalık ve domates

Ara Öğün= Şekerli türk kahvesi + 1 elmalı top

Öğle= Yarım tavuk dürüm+ 2 acı biber turşusu

Galiba midem hafif şeyler yemeğe alıştı şuan çok ağrıyo tavuk dürüm mideme taş gibi oturdu hiçbirşey yiyemiyorum o yüzden bu

günlük bu kadarcık

Ayy kimsecikler de yok nerdeler ki acabaaaaaa:13:

Ayy kimsecikler de yok nerdeler ki acabaaaaaa:13:

burdayim bende ara ara bakabiliyorum.. :))) telden o da

aktivitemi yazayim:
bugun sadece 300 er sag sol bacak hareketi yaptim sabah oglen aksam 100 er (( neyse yatmadan birazdaha yapicam haaa bide plates cemberi ile ic bacak calistim 70 de ole ....

aminnnn masalcim Allah sanada bagislasin insallah once is atama sonra bebis:)))) aminnnn

iyi pazarlar kizlarrr

kahvaltim:
1 simit şu beyaz olanlardan
yarim poça
ince dilim salam
ince dilim kasar
ve beyaz peynir
sekersiz cay

kahvaltidan sonra kahve sutlu:)))(

sevimli kedicini sevsinler masal:)))

ben bugun disardaydim yemekte yemedim disarda cok aciktim ilk defa. eve gelir gelmez sabah esim poca borek simit vs almisti.. baya almis onlar duruyodu.. bende 2 poca biri kucuk ve bir peynirli borek yiyi vedim ...(( baskada bisey yemeyi dusunmuyom... 6 gibi biraz meyve yerim...

Merhabaaaa Kocaman iyi akşamlar elacım nasılsın inşallah spor iyi gidiyordur ve tabi zayıflamanda Bebişinde çooook iyidir inşallah

Ben acayip derece de bağırsık sorunu yaşıyorum benden önce göbeğim gidiyor O yüzden pek bi sıkıntılıyım ve huzursuzum Bide

millet toparlanmışsın gibi diyor acaba bu 7 kiloyu vermeden nasıldım bu göbekle çok şüpheleniyorum kendi halimden:44::44: Öyle işte

Menü paylaşımı yapayım

Sabah=Brokolili yumurta+ çeyrek domates ve salatalık+ 2 dal roka + şekersiz çay+ 1 dilim kepekli ekmek

Ara Öğün= 1 fincan sütlü kahve

Öğle= brokoli kavurması + 1 kase yeşil mercimek

Akşam= 3 kaşık yoğurt+ 1 çay kaşığı kuşb urnu marmelatı

Bu diyetin en güzel yanı ne oldu biliyor musunuz kızlar değişik tarifler deniyoruz daha az kalorisi olsun diye farklı şeyler üretiyoruz

ben bayağı alıştım brokoliyi haşlanmış olarak pek yiyemiyorum bugün soğanla falan kavurduk 1 yumurta kırdık ıspanak kavurması gibi

oldu beğendik

iyiyim masalcimmmm
bebis cok yoruyo beni sorma huysuz acik minnos
bagirsak sorunu derken....???? kabiz felan misin???

merak etme cok guzel gidiyosunn masallahh cok iyi olacaksin... sadece bi kac ay daha tombisiz.... o kadar... baskasi i bosver tam gaz devam

ayy bebişler hep öyle benim de daha 3,5 aylık yeğenim var ablam bayağı yoruluyo annem hep yasta ama o gülüşünü agucuk

gugucuğunu duyunca herşey geçiveriyo dimi

Canım evet kabızlık var bugün beşinci günüm o yüzden kötüyüm İnşallah olcaz elacım o istikametle emin adımlarda ilerliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…