20-25 kilo vermek istiyorum

ayy haklısın canım iyi fikirmiş gerçekten bu diyet işi yeni fikirler farklı tatlar denememe olanak tanıdı bakalım 20 kilo sonraya hangi tarifler çıkacak

Son düzenleyen: Moderatör:
canım orta boy lahana dan 1 tencere çıktı ona göre ben 2-3 gün içerim diye orta boy lahanadan yaptım:44:

canım orta boy lahana dan 1 tencere çıktı ona göre ben 2-3 gün içerim diye orta boy lahanadan yaptım:44:

Ben gündüz evde değilim akşamdan akşama 1 tencere çorba 10 gün içerim herhalde :)))

Evet senin için çok olur

çözümü buldum tencerenin yarısını dondurucuya koyarım geri kalanı içerim bittikten sonra 1 hafta ara verir dondurucudakini çıkarıp tüketirim. hem ben bıkmam hemde çorba taze kalır

geçen gün bir diyetisyene mail yazmıştım. kendisine beden kitle endeksine bakıldığında aslında kilomun fazla görülmediğini ama kesimine göre 38 bedeb gömlek giyerken 40 beden pantolon giyindiğimi basen ve kalçalarımın vücuduma göre orantısız olduğunu bunun için diyete başladığımı ve kondisyon bisikletinde hergün 45 dk pedal çevirmeye başladığımı bunun işe yarayıp yaramayacağını varsa tavsiyelerini sordum.

verdiği cevap şu bel ölçülerinizi basen ölçülerinize bölüp sonucun 0,88 den büyük olması halinde çok ciddi ve yorucu bölgesel incelme hareketleri yapmam gerektiğini hergün kondisyon bisikletinde 45 dk yapacağım spora vücudumun hemen adapte olup tepkisiz kalacağını söyledi. sizinle paylaşmak istedim :))

ohh eline saglik afiyet olsun:)))
yok sen atanacaksin insallahh
hobi olarak yaparsin artik

yani dahami fazla yuklenmen gerekiyomus????

yani dahami fazla yuklenmen gerekiyomus????

benim anladığım hep aynı performansı yapınca vücut alışıyormuş ara vererek yapıp yapıncada yüklenmeliymişim ve arada başka şeylerde yapmalıymışım.

benim anladığım hep aynı performansı yapınca vücut alışıyormuş ara vererek yapıp yapıncada yüklenmeliymişim ve arada başka şeylerde yapmalıymışım.

zaten artirmak gerekiyo zamanla...sende bi saate cikarsan ???

sabah: 3 gun kurusu kaysi kahve
bir saat sonra yesil cay

oglen : kepek ekmegine beyaz peynirli tost
oglesen sonra : bir kivi, yarim muz
bir fincan kahve sutlu

aksam: haslama tavuk gogsu, havuc
roka, ceri domatesi 10 tane felan,dere otu, iceberkli salata ustune sezar sos 2 yemek kasigi kadar. bir grisini
bir kupa yesil cay

simdi 1 fincan kahve sutlu

Ayy akşamdandır yatıyorum ne zor bu grip yaff

Menüm

Sabah= 1armut+ 1 dilim tereyağlı kuşburnu marmelatlı kepekli ekmek

Ara öğün= 2 fincan biberiye çayı

Öğle=1 porsiyon kavurmalı brokoli + 1 kase lahana çorbası

akşam=1 içli köfte + 1 kase lahana çorbası

Kendinize sağlığınıza çok dikkat edin kızlar salgın var hasta oluyo herkes ben oldum siz olmayın kurtarın kendinizi

gecmis olsun masalim
bol bol dinlen... c vitamini al portakal kivi... ihlamur felan ic biraz terle madem yatiyosun siki giyin de terle....

ben asi olmustum bir ay once...
hasta olursam kizimada gecer diye..
hem bende hasta olursam bir ben bakiyom...
salgin varmis 5h3n mine ole bir grip tam adi i bilmiyom :)))sanirim agir oluyomus...

Günaydın kızlarr :) nasılsınız? nasıl gidiyor diyet ? masal çok geçmiş olsun ıhlamur , çeyrek muz, çeyrek portakal, 1 elma kabuğunu 10-15 dk demle sonra iç ve yat çok iyi gelecek ben eşimi bu şekilde tedavi ettim :)

Kocamannnnnnn Günaydın Hayırlı sabahlarınız olsun

Elacım çok çok teşekkür ederim terleyemiyom ne hikmetse içiyorum sıcak şeyler giriyorum yatağa olmuyo bugünde iyileşememişim başım burnum hep aynı... ayy çok iyi yapmışsın sen evet bebişin hasta olmasın tabi sende Allah korusun bakalım artık ne zaman geçcek :44:

Son düzenleyen: Moderatör:

sağol canım yapayım bugün ben spor yapamadığım için çok yavaşladı kilo vermem insan hasta olunca zayıflamaz mı ya

kahvaltim:
3 kayisi
cok tahili ekmek 1,5 dilim
1 haslanmis yumurta
biraz cecil birazda beyaz peynir
1 zeytin ince bir dilim salam
1 kupa yesil cay

Son düzenleme:
sağol canım yapayım bugün ben spor yapamadığım için çok yavaşladı kilo vermem insan hasta olunca zayıflamaz mı ya

sen önce sağlığını düşün bünyeni zayıf bırakmaki enfeksiyonla mücadele edebilsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…