iyiymiş bende yapıyım dicemde orta boy lahana bile bana çok sonuçta tek başıma akşamları yicem kilo ile satılan bir yer bulursam yapıyım :)) masal sen bu kiloları verince bir diyet yemekleri kitabı bas kapağınada önceki hali sonraki halinin fotosunu koydun mu yok satar :))
canım orta boy lahana dan 1 tencere çıktı ona göreben 2-3 gün içerim diye orta boy lahanadan yaptım:44:
Evet senin için çok olur
Ayy ela nasıl güldürdün hasta halimle Allah iyiliğini versin
Yağ yakıcı çorba tarifi:
1 orta boy lahana,
6 büyük soğan,
1-2 domates,
2 yeşil biber,
1 demet maydanoz.
Hazırlanışı:
Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye
atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber
veya etsuyu tableti kullanabilirsiniz. (Evde tavuk suyu vardı ondan koydum)
hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.
*Bu çorba her acıktığınızda yenebilir. İstediğiniz kadar
ve istediğiniz zaman yiyebilirsiniz.Ne kadar çok yerseniz
o kadar çok kilo kaybedersiniz.
*Çok uzun süre bu çorba yenirse beslenme bozukluğuna
yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi, diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.
Canım normalde tarifi buydu internette ben bu tariften birazcık daha farklı yaptım
3 kuru soğan + 2 domates+ 1 orta boy lahana+ 1 demet maydanoz+tavuk suyu + kırmızı biber + tuz+ birde içine yarım limonu
sıkıp kabuğuyla içine attım vitamindir diye
evde biber yoktu koyamadım acısı bol bir çorba olmuştu sıcakken azıcıkta bilendırdan geçirdim tabağımın üstüne de azcık
nane döktüm ohh sıcak sıcak iyi gitti iyi de reklam yapıyorum kızatanamazsam ben bu işe mi girsem ne
ohh eline saglik afiyet olsun:)))
yok sen atanacaksin insallahh
hobi olarak yaparsin artik
İnşallah canım dualarında unutma
geçen gün bir diyetisyene mail yazmıştım. kendisine beden kitle endeksine bakıldığında aslında kilomun fazla görülmediğini ama kesimine göre 38 bedeb gömlek giyerken 40 beden pantolon giyindiğimi basen ve kalçalarımın vücuduma göre orantısız olduğunu bunun için diyete başladığımı ve kondisyon bisikletinde hergün 45 dk pedal çevirmeye başladığımı bunun işe yarayıp yaramayacağını varsa tavsiyelerini sordum.
verdiği cevap şu bel ölçülerinizi basen ölçülerinize bölüp sonucun 0,88 den büyük olması halinde çok ciddi ve yorucu bölgesel incelme hareketleri yapmam gerektiğini hergün kondisyon bisikletinde 45 dk yapacağım spora vücudumun hemen adapte olup tepkisiz kalacağını söyledi. sizinle paylaşmak istedim :))
yani dahami fazla yuklenmen gerekiyomus????
benim anladığım hep aynı performansı yapınca vücut alışıyormuş ara vererek yapıp yapıncada yüklenmeliymişim ve arada başka şeylerde yapmalıymışım.
Ayy akşamdandır yatıyorum ne zor bu grip yaff
Menüm
Sabah= 1armut+ 1 dilim tereyağlı kuşburnu marmelatlı kepekli ekmek
Ara öğün= 2 fincan biberiye çayı
Öğle=1 porsiyon kavurmalı brokoli + 1 kase lahana çorbası
akşam=1 içli köfte + 1 kase lahana çorbası
Kendinize sağlığınıza çok dikkat edin kızlar salgın var hasta oluyo herkes ben oldum siz olmayın kurtarın kendinizi
gecmis olsun masalim
bol bol dinlen... c vitamini al portakal kivi... ihlamur felan ic biraz terle madem yatiyosun siki giyin de terle....
ben asi olmustum bir ay once...
hasta olursam kizimada gecer diye..
hem bende hasta olursam bir ben bakiyom...
salgin varmis 5h3n mine ole bir grip tam adi i bilmiyom :)))sanirim agir oluyomus...
Günaydın kızlarr :) nasılsınız? nasıl gidiyor diyet ? masal çok geçmiş olsun ıhlamur , çeyrek muz, çeyrek portakal, 1 elma kabuğunu 10-15 dk demle sonra iç ve yat çok iyi gelecek ben eşimi bu şekilde tedavi ettim :)
sağol canım yapayım bugün ben spor yapamadığım için çok yavaşladı kilo vermem insan hasta olunca zayıflamaz mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?