20-25 kilo vermek istiyorum

gunaydin... herkese guzel bir gun diliyorum :)))
ben tartildim 70.2 geldim...vermemisim 200 gr almisim neyse yapacak bisey yok... yolla devam...simdi kahvalti edicem..

Günaydın kızlarrr hayırlı Sabahlar

Dün akşam internet bağlantımız gittiği için menü paylaşımı yapamadım şimdi yapayım

Sabah= 1 kase yulaf ezmeli nestle nesfit + 1 adet kuru kayısı

Öğle= 1 porsiyon etli yeşil fasülye + 2 dilim ekmek

Ara Öğün= 1 badem + 3 fındık + biberiye çayı

Akşam= 4 kaşık yoğurt+1 çay kaşığı kızılcık reçeli + 2 elmalı top

Geçen Hafta= 83.5

Kilo bildirim = 82.4

Spor bildirimi=60 dk

Bu hafta spor az olunca kilo kaybı da az oldu ama yine de çok şükür

kahvaltim:
1 haslanmis yumurta
1 kepek ekmegi
1 zeytin
1 ince kasar
bi lokmalik beyaz peynir
bir kupa yesil cay

karar verdim 2 gun karnibahar haslayiip yiycem sadece...

Eaprenses bende öyle yapıyorum hafta da 2 gün karnıbahar yiyorum bir hafta alıp bir hafta almıyoruz iyi oluyo hemde tok tutuyo

8 aralik pazar. 71.2
11 aralik çarş. 71.2
14 aralik cumarts. 71.2
17 aralik sali. 71.6
21 aralik cumarts 71.1
22 aralik pazar. 70.8 24aralik sali. 70.4
27 aralik cuma. 70.0
02 ocak. 70.4
03ocak. 70.2

kaydediyorum kilolarimi... bir aydir 1 kilo 20 kilodan sonra durdu.. olsun almiyorumya...
masal 2 gun siki yapicam sonra 2 gunde piric lapasi 4 gun ne olacak bakalim.... vucudu sasiram lazim:)))

Günaydın Kızlaaar:))

gitsin kilolar :)) bende bu hafta kesin alırım diyordum adet olunca gözüm dönüyor tatlıya boğmak istiyorum kendimi bide o dönemde değil spor yapmak kıpırdamak bile istemiyorum ama bugün tartıldım korktuğumun aksine almamışım ( bu bile sevindirici ) 200 gr da vermişim :))) bencede vücudu şaşırtmak lazım ben aylardır fiks bir şekilde kahvaltı yapıyordum sabah işe giderken 1 bardak günlük süt çeyrek ekmek arası sandiviç işe varıncada çayla onu yiyordum ama 1 haftadır sütü kesip evden çıkmadan 1 haşlanmış yumurta yiyorum herhalde bu yüzden kilo almadım :)) Neyse spora yeniden başlayabilirim :)))

funsuiiii sende durumlar nedir ? Koşuşturma yaradımı acaba ?

elaprenses pirinç lapası pek sağlıklı durmuyor salataya falan yönelsen vücut drencinide düşürmemiş olursun :)))

masal öğünlerin ne kadar az ben bu şekilde yesem 3. gün krize girerim

elaprenses pirinç lapası pek sağlıklı durmuyor salataya falan yönelsen vücut drencinide düşürmemiş olursun :)))

bu aralar cok sik salata yiyorum zaten etli satata sezar salata kofte salata:))) vs vs ...kilo veremiyorum bu aralar bir ay olmak uzere...vucudumu sasirtmam lazim .. pirincide satalayla karistirip yemeyi dusuyorum. pirin diyetlerine bakiyodum bende 2 gun yapicam zaten.. bugun karnibahar la baslicam...

masal öğünlerin ne kadar az ben bu şekilde yesem 3. gün krize girerim

Canım biri bana böyle bi liste verse al bunu uygula de hayatta bunu yapamazdım ilk zamanlar biraz zorlandım akşam krizlerim oldu

ama iki haftadan sonra bünyem alıştı ve artık açlık krizim olmuyor

Elacım belki de vücudunun dinlenmeye ihtiyacı vardır sağlıklı beslen pirinç lapası yerine brokoli gibi besinler al canım pirinç aksi etki

yapmasın sonra hem bağırsaklarından olma hemde bebişin var :26: Yine sen bilirsin tatlım ama bence öyle

brokoli süper fikir az haşlayıp üzerine sarmısaklı yoğurtla süper olur :))

Canım istersen pilav yerine bulgur tercih edebilirsin diyetlerde bulgur öneriyorlar

* Bulgurun enerjisi 360 kalori, pirincin 370
* Bulgurun şeker içeriği 51,8 gram pirincin 79 gram (pirinçin olumsuz olarak glisemik indeksi çok daha yüksek)
* Bulgurun lif içeriği 13,2 gram pirincin sadece 1,3 gram.
* Bulgurun Protein içeriği 23,15 gram, pirincin sadece 7,13 gram.
* Bulgur, daha yüksek protein içeriği, daha düşük glisemik indeksi, 10 kat daha fazla lif içeriği ile pirinçten çok daha faydalı bir
besindir.

Özetle: PİRİNÇ İYİDİR AMA BULGUR ÇOK DAHA İYİDİR!(Alıntı)

Küçük bir bilgi canım paylaşayım dedim

karnibahari zaten yogurtlayip yiycem farketmez karisik ta yerim brokoli karni bahar havuc .. pirinci salataya katmayi dusunuyorum havuc domates kivircik karabiber belki tavuk tifterim ... daha uygun bi sekilde....

ben aliskinim... yani diyeti hic bozmadim 4 aydir tek yedigim tatli dondurma oldu arada oda... yemek aramiyorum zaten... askine yedikce agirlasiyo insan... ben kendimi az yiyince daha rahat ve zinde hisesiyorum o yuzden sorun yok zaten halsiz dusem yapmam ki...

tesekkur ederim... :))) saol masalcim buda bir altarnatif tabi...
kizlar zaten saglikli besleniyorum ben
bir kac gun siki yapim dedim... sadece ..haftaya kayinvalideme gidicem 2 gunlugune biraz sikiyim bi hafta..

c.tesi çalışmak istemiyorumm eşim evde hasta yatıyor bir sürü ev işi beni bekliyorr vee yorgunum moralim sıfır

c.tesi çalışmak istemiyorumm eşim evde hasta yatıyor bir sürü ev işi beni bekliyorr vee yorgunum moralim sıfır

Geçmiş olsun canım hafta sonu çalışmak cidden kötü ama moralini bozma gözünü açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah:26::26:

gecmis olsun.. (( moralini bozma... evin isi zaten hic bitmez.... bosver...
calismak iyidir evde dursan dahami iyi... simdiden bole yaparsan yarin zor biter.... :))) moralini yuksek tutmaya calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…