- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- 128
deneme de çözdüm yemekte yedim acayip şişiyor karnım neden anlamadım çokta yemiyorum ama neden böyle oluyo ki:18:
buyuk bir ihtimalle gece uyurken dislerimi sikiyorum.. psikolojik birazda dis doktorum bana gece takmam icin dislik yapmisti... onu kullaniyim bari.. gicirdatiyorum...cok yoruluyorum bu aralar gece uyuyamiyorum... uyuyuncada sanirim sikiyorum disleri...
hazimsizlik devam ediyormu.. wc ???
Ayy tak kullan sıkma dişlerini rüyanda kim seni kızdırırsa gidip dişle içinde kalmasın
alem kiz seni
Evet var malesef 2-3 gün oldu yine
ya ben bir programda dun du sanirim melek programi orda bi kadin mushil yapti dogal senin icin izleyim dedim kacirmisim..anlatmis kadin.. nette bardir tekrari gul suyu ile bali karistiriyo dur ben bakim bula bilirsem hamileler bile ice biliyomus..
Alinti:
Kabızlık İçin Gülsuyu Şerbeti
Gülsuyu Şerbeti (kabızlık için müshil)
Malzemeler;
300 gram ak saf şeker
300 gram gülsuyu
Yapılışı;
Bu malzemeler kalaylı tencere içinde kaynatılıp üstündeki köpük alınarak kıvama getirilir. Ardından soğuk su ile ezip içilir.
Prof.Dr. Ayten Altıntaş Tarifi
ya kadin anlatirken ben bal diye duydum ama nette bu yazi vardi... dunku program. bu kadin anlati izleye bilirsen hizli hizli bulursun melek programi simdi ben telden yaziyom pc acinca bakarim...
Elacım programı izledim eğer hala aynı durumda olursam yapacam çok teşekkür ederim düşüncen için
İyi akşamlar kızlarNasılsın nasıl gidiyor spor,kilolar
Menümü paylaşayım
Kahvaltıdan yarım saat önce sirkeli limonlu ballı su
Sabah=1 dilim kepekli ballı ekmek + 1 haşlanmış yumurta
Öğle= 1 porsiyon patatesli karnıbahar graten + 2 kaşık brokoli salatası
Akşam= 1 kuru kayısı+ 1 tatlı kaşığı keten tohumu + yarım elma
Şimdi bitki çayı içiyorum:126:
Sabah 1 mil leslie yaptım öğle 200 defa zıpladım:122: akşam da tekrar 1 mil yaptım ve 20 şerden 3 tur egzersiz yaptım:118:
Bu akşamlık benden bu kadar gece yatmadan da sirkeli suyu içmeye karar verdim midem pek kötü kendimi çok huzursuz ve morali bozuk hissediyorum
ohhh sporlarida yapmisin supersin :))
neden morali bozuk hissediyorsun söle appana
sirke mideni kotu etkiler bence icme
alintidir:
Haddinden fazla alınan elma sirkesinin hayvanlarda, mideye, oniki parmak barsağına ve karaciğere zarar verdiği saptanmıştır.
devami : http://www.beslenmedestegi.com
Ya bu şişkinlik beni çok huzursuz ve mutsuz ediyor kocaman bi göbüşüm var dışarıdan bakan 5 aylık hamileyim sanır yaff
5 kilo daha berdikten sonra azalacak o durum merak etme kilo gittikce duzelecek... gulsuyu varmi evde bende izledim videoyu gulsuyu ve bali karistirdi kadin buzdalabindada saklaniyomus bide bunu dene istersen
Canım çok fazla almıyorum dikkat ediyorum sabah 1 tatlı kaşığı kadar koyuyorum suya balla içiyorum bu akşam yatmadan da içeyim sindirime iyi geliyomuş ölürsem falan daha yapmam söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?