20-25 kilo vermek istiyorum

bende simdiye kadar 200er bacak hareketi yaptim. umarim tamamlarim
oglen muz ve yogurt yedim.. birazdanda kofte ve salata yiycem

Ayy tak kullan sıkma dişlerini rüyanda kim seni kızdırırsa gidip dişle içinde kalmasın

hazimsizlik devam ediyormu.. wc ???

Evet var malesef 2-3 gün oldu yine

Ayy tak kullan sıkma dişlerini rüyanda kim seni kızdırırsa gidip dişle içinde kalmasın

alem kiz seni

Evet var malesef 2-3 gün oldu yine

ya ben bir programda dun du sanirim melek programi orda bi kadin mushil yapti dogal senin icin izleyim dedim kacirmisim..anlatmis kadin.. nette vardir tekrari gul suyu ile bali karistiriyo dur ben bakim bula bilirsem hamileler bile ice biliyomus..

Son düzenleme:
ya ben bir programda dun du sanirim melek programi orda bi kadin mushil yapti dogal senin icin izleyim dedim kacirmisim..anlatmis kadin.. nette bardir tekrari gul suyu ile bali karistiriyo dur ben bakim bula bilirsem hamileler bile ice biliyomus..

Ayy canım çok teşekkürler hemen araştırayım

Alinti:
Kabızlık İçin Gülsuyu Şerbeti
Gülsuyu Şerbeti (kabızlık için müshil)

Malzemeler;

300 gram ak saf şeker
300 gram gülsuyu

Yapılışı;
Bu malzemeler kalaylı tencere içinde kaynatılıp üstündeki köpük alınarak kıvama getirilir. Ardından soğuk su ile ezip içilir.

Prof.Dr. Ayten Altıntaş Tarifi

ya kadin anlatirken ben bal diye duydum ama nette bu yazi vardi... dunku program. bu kadin anlati izleye bilirsen hizli hizli bulursun melek programi simdi ben telden yaziyom pc acinca bakarim...

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım ayy çok sağol

Elacım programı izledim eğer hala aynı durumda olursam yapacam çok teşekkür ederim düşüncen için

Elacım programı izledim eğer hala aynı durumda olursam yapacam çok teşekkür ederim düşüncen için

bisey degil masal... malesef diyet yapinca bu durumlar ola biliyo bana kaysi yetiyo sorun olmuyo... insallah sıkıntın gecer...
bu arda yemegimi yedim
5 kofte
yagsiz kasar rendeli salata ( domates biber iceberk) bir yemek kasigi sezar sosu
kofteleri yağsiz yogurdum seramik tavada yagsiz pisirdim pek kuru oldular ama tadi guzeldi

İyi akşamlar kızlar Nasılsın nasıl gidiyor spor,kilolar

Menümü paylaşayım

Kahvaltıdan yarım saat önce sirkeli limonlu ballı su

Sabah=1 dilim kepekli ballı ekmek + 1 haşlanmış yumurta

Öğle= 1 porsiyon patatesli karnıbahar graten + 2 kaşık brokoli salatası

Akşam= 1 kuru kayısı+ 1 tatlı kaşığı keten tohumu + yarım elma

Şimdi bitki çayı içiyorum:126:

Sabah 1 mil leslie yaptım öğle 200 defa zıpladım:122: akşam da tekrar 1 mil yaptım ve 20 şerden 3 tur egzersiz yaptım:118:
Bu akşamlık benden bu kadar gece yatmadan da sirkeli suyu içmeye karar verdim midem pek kötü kendimi çok huzursuz ve morali bozuk hissediyorum

ohhh sporlarida yapmisin supersin :))
neden morali bozuk hissediyorsun söle appana
sirke mideni kotu etkiler bence icme

ohhh sporlarida yapmisin supersin :))
neden morali bozuk hissediyorsun söle appana
sirke mideni kotu etkiler bence icme

Ya bu şişkinlik beni çok huzursuz ve mutsuz ediyor kocaman bi göbüşüm var dışarıdan bakan 5 aylık hamileyim sanır yaff

alintidir:
• Haddinden fazla alınan elma sirkesinin hayvanlarda, mideye, oniki parmak barsağına ve karaciğere zarar verdiği saptanmıştır.

devami : http://www.beslenmedestegi.com

Canım çok fazla almıyorum dikkat ediyorum sabah 1 tatlı kaşığı kadar koyuyorum suya balla içiyorum bu akşam yatmadan da içeyim sindirime iyi geliyomuş ölürsem falan daha yapmam söz

tamam ölürsen yapma ama bidaha tamam mi töbe tobe töverim bak

5 kilo daha berdikten sonra azalacak o durum merak etme kilo gittikce duzelecek... gulsuyu varmi evde bende izledim videoyu gulsuyu ve bali karistirdi kadin buzdalabindada saklaniyomus bide bunu dene istersen

Günaydınnnnnnnn Hayırlı Sabahlarrr

Elacım evde gülsuyu yok çarşıya çıkınca aktarlardan falan bulursam alayım denemediğim bir bu kalmıştı bunu da deneyeyim hatırı kalmasın inşallah 5 kilo daha verebilirim metabolizmam çalışmayınca da kilo veremiyorum hep fazla gösteriyor

naber kislarrr napiyonuz bakem ben 100 er hareketle basladim... hedefim 500 bugun mutlaka yapicam..

menum:
sabah:
2 gunkurusu kaysi
2 kepek ekmegi
1 orta boy domates
2 krbt kut. beyaz peynir
2 yemek kasigi rendelenmis kasar
bir kupa yesil cay

öglede once:
bir fincan sutlu kahve

öglen :
armut
kucuk kase kakao'lu dondurma(4 yemek kasigi)diyetteyken tatli yemem yersemde dondurma tercih ediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…