Sabah 1 kaşık zeytinyağı içtim az daha kusuyordum iğrenç birşey ya bi daha töbeeesonrada buzdolabını açtım öyle içindekilerle bakıştık canım hiçbirşey istemedi 1 tane salatalık yedim biraz önce de 1 kase pirinçli yoğurt çorbası içtim... yarın ablamla bebiş geliyoooo 3 saattir temizlik yapıyorum odamın duvarını sildim ve bütün evi dip bucak temizledim şuanda kolumu kaldırmaya bilem takatim yok çooook yorgunum galiba bugünlük temizlik 5 mil leslie denk geliyodur
hadi gozun aydin yarin geliyormu bebisiniz)) kiz mi oglan mi??
kesim 10 mil dirduvarlara varana kadar sildiysen kolunla yurumus kadar olmustur
zetin yag icmissin deydimi bari yaradimi sonuc??
bende pirincli kabakli yogurt corbasi ictim az once ... ben kabak rendeledim icine kizim icin olede guzel oldu gecende ispanak dogradim icine blendirdan gecirip pirinci ole koydum ikiside guzel oldu...
masal kociskom bana cikolata almis aylardir ilk defa rejim yaptigimi biliyo ama mutlu olurum diye gorsen kutusunda bile guzel bole kurdelali felan cok sirin bir resim var kutuda cok sevimli fotosunu cektim ama koyamadim olmadi... icinden 2 tane yedim... eskiden olsa kutu biterdibugunku kacamagim bilseydim oglen dondurmayi yemezdim (( neyse bu bile gelisme benim icin cikolatayi cok severim... aslinda yemicektim ama o kadar almis
payalaşım için teşekkürler masallll
Ayyyyyyyyyy ne romantikokurken diyet falan umurumda olmadı düşüncesi çok güzellll benimde kocişim bana öyle kutuda diyet bisküvi getirsin amaaaaaaaaaa sende beni hep heveslendirosun ama appa böle olmaz ki kocanla sana maiallah maşallah maşallah diyorum Rabbim mutluluğunuzu daim etsin aminnn
aminnnn canim.... darisi sana insallah:)) senin prens te romantik olur insallah(belkide romantiktir bilemicem) kocisim aldi diye yazmadim heveslendirmek icin yani yazmadim cikolatalar cok guzeldi ama yemedim duruyoo kutu hala insallah baslarina bisey gelmez( benim tarafindan)
Amanın seni seniiiiOnlar çok kıymetli bi kerede bitirme emi yavaş yavaş ye onlar sevgi çikolataları her gün azar azar yersen kilo yapmaz diye düşünüyorum
[h=1]Toksinleri yok eden detoks içecekler[/h]Elma ve Armut
Bu lezzetli detoks içeceğini öğünlerinize eklemeye çalışın. Vücudunuzda birikmiş olan toksinlerin dışarıya atılmasını sağlamak için tek yapmanız gereken şey bir blenderda 2 elma ile 2 armutu karıştırmak. Meyvelerin sadece suyunu sıkmanıza gerek yok. Sadece küçük parçalar halinde olması yeterli. Bu içeceği günde 2 kere almanız detoks sürecini başlatacaktır.
Salatalık ve Limon
Günlük yediğimiz salatalarımızda bolca bulunan salatalık ve limonun mükemmel birer antioksidan olduğunu biliyor muydunuz? Diyetinizi aynı zamanda detoks yaparak uygulamaya karar verdiyeseniz bir salatalık ve yarım limon ile yapacağınız içeceğinizi günde iki kere içmelisiniz. Bütün hafta boyunca içmenizi tavsiye ettiğimiz bu içecek, sizi enerjik ve bağışıklı sistemi kuvvetli biri haline getirecek.
Greyfurt ve Limon
2 greyfurt ve 1 limon ile yapacağınız C vitamini, magnezyum ve kalsiyum bombası içeceğiniz, vücudunuzda var olan zararlı toksinleri atacaktır. Biraz ekşi bir içecek olmasına karşın oldukça faydalı.
Kendime detoks içeceği yaptım ne kıskancım aybende 1 greyfurt 2 salatalık ve yarım limondan yaptım sabah aç karnına 1 lt su içtim bide aç karnına suyu deneyeyim dedim en zararsızı o Şimdi detoksumu yudumluyorum tadı güzel oldu :126:
Bu arada yaptım içecek 93 kaloricik
5 -6 gibi geliyoooooçok sabırsızlanıyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?