acık atem havami ayolgormemisin hesabi
daha is var demi
[h=3]Günaydınlaaar..Günaydın.. Günaydın.. Harika bir pazartesi olsuunnn,yaşadığınız en ufak olumsuzluklarda bile abartıp vay bu da mı gelecekti başıma diye dövünürken kaçırdığınız fırsatlar ,güzellikler artık gözünüzün içine kadar girsin hatta kafanıza düşsün ki ayılın artık..[/h]Eki Görüntüle 940910
At appa at bulmuşken ablamdan alışığım oda hep atar sağolsun
5 yıllık mühendislik okuyo bu sene son ve askerlik var daha iş var ooo bidahaki yıl sonlarında falan ancak :97::97::97:
günaydinnnn ne guzel paylasimlar bunlarrrrrrrrr
evet biraz varmis olsun sen o arda kpss yi halledersin
Ela appaaaa nerelerdesinn
Funsui ders çalışmaya başlamana sevindim inşallah herşey güzel olur
Ela appaaaa nerelerdesinn
Funsui ders çalışmaya başlamana sevindim inşallah herşey güzel olur
geldim appası
dungece hic uyumadim butun gun sersem gibiyim.. bu arda sabah kahvalti ederken çenemin eklem yeri şişti arada oluyo ara ara bugunde oldu .bisey yerken canim yaniyo bugun dogru duzgum hic bisey yiyenedim... siz napiyosunuz kizlarr??
Ayy çok geçmiş olsun ağız dil ağrısı çok kötü en korktuğumdan inşallah hemencecik geçerappası bugün mukarna yidim kocaman bi tabak aferin de bana ama makarnam kepekliydi ve kocamanda değildi 1 porsiyonduve hiç yağ kullanmadım
Elacım geçmiş olsun bence bi doktora git acıyı çekme hem senin sağlıklı beslenmen lazım bebişin varrr
tesekkur ederim masal kizdan fırsat bulamiyorum doktor icin ... sen naptin yaptinmi hareketlerini
ders nasil gidiyor??
Ders iyi gidiyor çok şükür sabah 1 mil leslie yaptım canım inşallah gün içindede 200 defa ip atlarım akşam da 1 mil leslie yaptım mı tamamdıreğer ağrıyorsa git derim hem beslenemiyorsun hemde canın yanıyor ihmale gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?