20-25 kilo vermek istiyorum

acık atem havami ayol gormemisin hesabi
daha is var demi

At appa at bulmuşken ablamdan alışığım oda hep atar sağolsun
5 yıllık mühendislik okuyo bu sene son ve askerlik var daha iş var ooo bidahaki yıl sonlarında falan ancak :97::97::97:

[h=3]Günaydınlaaar..Günaydın.. Günaydın.. Harika bir pazartesi olsuunnn,yaşadığınız en ufak olumsuzluklarda bile abartıp vay bu da mı gelecekti başıma diye dövünürken kaçırdığınız fırsatlar ,güzellikler artık gözünüzün içine kadar girsin hatta kafanıza düşsün ki ayılın artık..[/h]Eki Görüntüle 940910

günaydinnnn ne guzel paylasimlar bunlarrrrrrrrr

At appa at bulmuşken ablamdan alışığım oda hep atar sağolsun
5 yıllık mühendislik okuyo bu sene son ve askerlik var daha iş var ooo bidahaki yıl sonlarında falan ancak :97::97::97:

evet biraz varmis olsun sen o arda kpss yi halledersin

Son düzenleme:
Naber kızlar ben ders calisiyorum dun hem kayinvalidemler geldiler hemde kuzenlerim supriz yapti yazamadım

Ela appaaaa nerelerdesinn

Funsui ders çalışmaya başlamana sevindim inşallah herşey güzel olur

Ela appaaaa nerelerdesinn

Funsui ders çalışmaya başlamana sevindim inşallah herşey güzel olur

geldim appası
dungece hic uyumadim butun gun sersem gibiyim.. bu arda sabah kahvalti ederken çenemin eklem yeri şişti arada oluyo ara ara bugunde oldu .bisey yerken canim yaniyo bugun dogru duzgum hic bisey yiyenedim... siz napiyosunuz kizlarr??

Ayy çok geçmiş olsun ağız dil ağrısı çok kötü en korktuğumdan inşallah hemencecik geçer appası bugün mukarna yidim kocaman bi tabak aferin de bana ama makarnam kepekliydi ve kocamanda değildi 1 porsiyonduve hiç yağ kullanmadım

bende cok yerim gormussundur listemde.. kepekli yagsiz suzuyorum yogurtluyorum .... cok guzel oluyo arda garnitürde ekliyorum bazen havuc bezelye...

tesekkur ederim masal çenemin eklem yeri hareket etikce kulağımin alti cene bitis yeri sisiyo...kulağıma vuruyo agrisi... son bir senedir oluyo 4 kere felan oldu... bir gun sonra geciyo zorlamiyinca sert biseyler yemiyince... geciyo...
aksam hafif bir kahvalti yaptim peynir cay vs...

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar bende bugün spor yaptım sabah 1 mil leslie ve akşam 2 mil leslie yaptım makarna yiyince kendimi rahatsız hissettiğim için 2 mil yaptım

Menümü paylaşayım

Kahvaltıdan önce sirkeli ballı su

1 dilik kepekli ballı ekmek+1 haşlanmış yumurta

Öğle= 1 porsiyon kepekli makarna+1.5 yağsız domates sosu

Ara Öğün= 1 maden suyu+limon

Akşam = 1 tane yeşil elma

İşte bugünlük bu kadar

Günaydın kızlar ballı sirkeli suyumu içtim yarım saat sonra da kahvaltımı yaptım şimdi de 1 mil leslie yapcam sonrada deneme çözcem benden bu kadar sizde ne var ne yok ? elacim nasıl oldu çenen inşallah iyileşmiştir funsui ders ve diyet nasıl gidiyo

günaydin kizlar nasilainiz??

saol masalcim gecmedi ya bugunde ayni((

sabah:
gun kurus kayisi 2 adet
bir fincan sutlu kahve

az oncede 1 galeta biraz peynir cecil ve kasar ince bir dilim salam

Elacım geçmiş olsun bence bi doktora git acıyı çekme hem senin sağlıklı beslenmen lazım bebişin varrr

tesekkur ederim masal kizdan fırsat bulamiyorum doktor icin ... sen naptin yaptinmi hareketlerini
ders nasil gidiyor??

Ders iyi gidiyor çok şükür sabah 1 mil leslie yaptım canım inşallah gün içindede 200 defa ip atlarım akşam da 1 mil leslie yaptım mı tamamdır eğer ağrıyorsa git derim hem beslenemiyorsun hemde canın yanıyor ihmale gelmez

deneme de çözdüm yemekte yedim acayip şişiyor karnım neden anlamadım çokta yemiyorum ama neden böyle oluyo ki :18:

Son düzenleyen: Moderatör:

buyuk bir ihtimalle gece uyurken dislerimi sikiyorum.. psikolojik birazda dis doktorum bana gece takmam icin dislik yapmisti... onu kullaniyim bari.. gicirdatiyorum...cok yoruluyorum bu aralar gece uyuyamiyorum... uyuyuncada sanirim sikiyorum disleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…