gunaydinnn masalim. bebikli msj cok tatli... bu arda tebrik ediyorummmm seni yemedigine sevindimm supersinnn :)))
bende bozmayi düsunmuyorum. insallah baski olmaz hic hoşlanmiyorim yedigime ictigime karisilmasindan... neyse birakmicam ama...
Kizlar nasilsiniz elaprensess Boluya geliyorum hava cok yagmurlu nasil gezecegim oralari bilmiyorum
Teşekkür ederim appaayy bende hiç hoşlanmam karışmasından inşallah seninde istediğin gibi geçer
napiyonuz cinganlar
biriniz geziyo biriniz bebik seviyonuz dimi
Ayy evetçok tatlı yaa yiyesim geliyo inan ki benimde bundan olsun diyorum aynısından tatlı olsun böyle güzel olsun sen napıyosun
Günaydın kızlar evet sizi biraz ihmal ettim ama her gün yazmaya çalışıyorum bebiş beni kendine bağımlı yaptı onsuz duramıyorumneler yaptığımı söyleyeyim :18:
Dün resmen katliam yaptım sabah kahvaltımızı yapıp kemeraltına gittik ablamla sabah dokuzdan yediye kadar durmadan gezdik gezdik gezdik... Burger kinge gittik 1 hamburger 1 orta boy patates kızartması ve 1 orta boy zero cola içtimzero sadece 1 kalori çok az dimi hepsi toplamda 600 kalori oldu neyse zaten 4-5 saat gezince hamburger falan kalmadı hepsi eridi gitti
Sonra da yarım paket eti form kepekli bisküvi yedim Eve bi geldik sofralar kurulmuş çiğ köfteler yapılmış oyy oyy tabi 1 tabakta çiğ köfte yedim çatır çatır hepsi toplamda 1044 kalori oldu yine çokta değil ama normale göre çok oldu malesefnapıyım ama ama
ablanla her zaman gezeniyosun olacak o kadarrgene iyi az kalori almissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?