- 14 Ağustos 2018
- 20.935
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.116
- 598
Arabadan inmiyorsa sıkıntı olmaz bence. Mecbursunuz sonuçta araç kullanamıyorsunuz galiba anladım. Bende de aynı durum var ehliyetim var ama pratikte iyi değilim. Arabadan indirmeyin çocuğu markete bi yere asla sokmayın. Benimde 2,5 yaşında kızım var evden hiç çıkmadı bina içerisinde Bile riskliArabayla daha kısa sürüyor 7 dk falan.evim toplu taşıma güzergahında değil ve şu an toplu taşımalar da risk.taksi kullanirdim bu virüs mevzuundan öncesinde taksiye de binmeye korkarim.
Ayakkabısını bile giydirmiyoruz koltukta otururken eller oynar vs diye.kucaginda indirip bindiriyor babasi.Arabayla gidip gelmenizin sorun olacağını zannetmiyorum. Çocuğu yalnız bırakamazsının nihayetinde . Evden çıkar bir yere temas ettirmeden arabaya bindirirsiniz, eşiniz yine aynı Yöntemle eve getirir. Taksi gereksiz bir risk, ordan virüs kapıp eve getirme ihtimaliniz doğar. Çocuk da dışarı çıkıp oynamayacak sonuçta, yine her zaman birlikte olduğu anne babasının yanında olacak.
65 yaş üstüne uygulanan yasağın nasıl bir caydıracılığı var bilmiyorum. Ankaranın göbeğinde amcam her gün işine gidip geliyor şahsi aracıyla, 68 yaşında, oldukça da yaşlı gösteriyor( fark edilmeme Gibi bir durumu yok yani ) kimsenin bir şey dediği yok yakında ben ihbar etmeyi planlıyorum
Dogru söylüyorsunuz.Hergun bakıcıya anneanneye babaanneye gitmek zorunda olan çocuklar vardir.Tek gurbetçi ben değilimdir sanırım.65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı geldi ama insanları yüz üstü de bırakmadı kimse .Vefa grupları oluşturuldu,insanlar telefonla bile olsa ihtiyaç duydukları yardımı alabiliyorlar.Esiniz evde değil ofis ortamında çalışıyor siz çocuğunuzu bakıcıya taşıyor da olabilirdiniz. Evinize bakıcı temin etsinler o vakit
Benim de ehliyetim var.ama işte böyle günler için kullanmak lazimmis.kucagindan bile indirmez babasi elini bir yere değirir diye.arabadan inmiyor,beni ise tasima surecine dahil olup eve donuyorlarArabadan inmiyorsa sıkıntı olmaz bence. Mecbursunuz sonuçta araç kullanamıyorsunuz galiba anladım. Bende de aynı durum var ehliyetim var ama pratikte iyi değilim. Arabadan indirmeyin çocuğu markete bi yere asla sokmayın. Benimde 2,5 yaşında kızım var evden hiç çıkmadı bina içerisinde Bile riskli
Yani aklimiza mama sandalyesine oturtup TV açmak geldi.gidis dönüş 15 dk.ama insan kafayı yiyecek gibi oluyor ya şöyle olursa ya böyle olursa Allah korusun diye.özetle hiç istemedigimiz bir yontemPolis çevirirse aynen anlatırsınız ayakkabısını bile giydirmedik çocuğun dersiniz . El kadar çocuk 20 dk bile olsun evde yalnız bırakılmaz allah esirgesin
Herşeyi bırakın eşi asker,polis ,sağlık çalışanı olan insanlar var ...eve gelemiyorlar. Ben çocuğumu pusete koyup ihtiyacımı alamayacaksam biri 2.5 biri 10 yaşında 2 çocuğumla biz taş mi yiyelim yoksa onlari evde yalnız mı birakayim !!Dogru söylüyorsunuz.Hergun bakıcıya anneanneye babaanneye gitmek zorunda olan çocuklar vardir.Tek gurbetçi ben değilimdir sanırım.
Super bulaştırıcı olma ihtimalleri daha yuksek semptom yok ama fırıl fırıllarNeden 20 yas alti onu merak ediyorum bilginiz varmi
Yani aklimiza mama sandalyesine oturtup TV açmak geldi.gidis dönüş 15 dk.ama insan kafayı yiyecek gibi oluyor ya şöyle olursa ya böyle olursa Allah korusun diye.özetle hiç istemedigimiz bir aslında mama sandalyesine oturtup cep telefonunu da onu görebileceğiniz bi yere koyup kamerayla da izleyebilirsiniz gelene kadar
Bu riski almaktansa ceza ödeyin.Yani aklimiza mama sandalyesine oturtup TV açmak geldi.gidis dönüş 15 dk.ama insan kafayı yiyecek gibi oluyor ya şöyle olursa ya böyle olursa Allah korusun diye.özetle hiç istemedigimiz bir yontem
Yani aklimiza mama sandalyesine oturtup TV açmak geldi.gidis dönüş 15 dk.ama insan kafayı yiyecek gibi oluyor ya şöyle olursa ya böyle olursa Allah korusun diye.özetle hiç istemedigimiz bir yontem
Neden 20 yas alti onu merak ediyorum bilginiz varmi
Valla cezası neyse ödeyelim diyecek hale geldik.evde bırakmam tek basina.belirsizlik kötü.belki benim durumuma anlayış gösterecekler belki istisna diyecekler.daha önce yasamadigimiz seyleri yasiyoruzSakın evde bırakmayın allah korusun
Valla cezası neyse ödeyelim diyecek hale geldik.evde bırakmam tek basina.belirsizlik kötü.belki benim durumuma anlayış gösterecekler belki istisna diyecekler.daha önce yasamadigimiz seyleri yasiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?