20 yaş altı sokağa çıkma yasağı & 2,5 yaşındaki oğlum

Bizim mahalle afedersiniz! it kopuk kayniyor. O gencler kavgalar mi etmiyor, biçaklarla şakalaşmalar kufurler çok fena gorseniz en buyugu 17 yaşindadir. Iyi oldu bu yasak.

Yani aklimiza mama sandalyesine oturtup TV açmak geldi.gidis dönüş 15 dk.ama insan kafayı yiyecek gibi oluyor ya şöyle olursa ya böyle olursa Allah korusun diye.özetle hiç istemedigimiz bir yontem
Şartlar ne olursa olsun asla böyle bir şey denemeyin. Allah korusun ne olacağını bilemezsiniz. Deprem olur, yangın çılar, su basar... böyle bir durum için her türlü felaket senaryosunu yazabilirim. Ne olursa olsun evde yalnız bırakmayın.

Zaten büyüdüler Allah'a şükür
Büyük kızıma bebeğimi 2 yaş kardeşini bırakıp ben eşimle alışverişe markete gidip geliyoruz onları cikarymiyoruz artık ablası bakacak durumda oynatıyor yada uyutup bırakıp çıkıyoruz büyük alisverislerde çıkmak istemeyince ablamiz.artik dahada rahatız .bu dönem değil korona oncesi

Bunlar olmAz belki ama yolda bir kaza olmuştur sizi bekletirler, araba arıza yapar... gecikirsiniz Allah korusun

Bu durumda çocuğunuzu sokağa çıkarmadan bakicisina götürebilecek misiniz?

Bunlar olmAz belki ama yolda bir kaza olmuştur sizi bekletirler, araba arıza yapar... gecikirsiniz Allah korusun
Her şey olabilir Allah korusun. O çocuğun evde yalnız olduğunu hissettiği an yaşayacağı korku bile yeter bırakmamak için. Dediğiniz gibi 5 dk denilen mesafe yarım saate uzasa çocuk perişan olur evde. Kapımdan çıktığın an 20adım ötemde bakkal var. Çocuğum uyurken bile çıkıp bir ekmek almışlığım yok. Belki kapıyı kapattığım an uyanacak diye. Güzel güzel akıl vermiş biri de ben hep bıraktım hiç sorun yaşamadım diye. Ne diyeyim inşallah yaşamaz.

Şaka gibi birde dün 4 kisilik grup bizde apartman önundeyiz gecerken suratimiza bakip öksurduler. Şok oldum yani ne kadar cahilce..!
Aman tanrım bunlar genc ya cahiller daha bunun nekadar ciddi bişey olduğunu anlamadılar.onlarin bu cahilliği yüzünden başkaları hastalık kapıp ölebilir

Ben bir kere ocakta yemek bırakıp öyle bir yere gitmeye niyetlenmiştim. Hemen gidiveririm diye düşünmüştüm. Yanımda kim vardı hatırlamıyorum hemen beni caydırmıştı. Yolda birini görürsün seni lafa tutar unutursun falan demişti. Bir kere de çocuğumu evde bırakıp çöp atmaya çıkmıştım anahtarı evde bırakıp kapıyı çekmiştim. Tv izliyordu kızım 4 yaşında falandı. Açamadı kapıyı, camdan girmiştik

Valiligi arayin veya size en yakin emniyet mudurlugune bi ugrayip durumu anlatin. Izin kagidi gibi birsey cikarabilecelerini dusunuyorum.

Yani aklimiza mama sandalyesine oturtup TV açmak geldi.gidis dönüş 15 dk.ama insan kafayı yiyecek gibi oluyor ya şöyle olursa ya böyle olursa Allah korusun diye.özetle hiç istemedigimiz bir yontem
Ciddi olamazsını heralde ufacık cocuk evde bırakılırmı deprem olur yangın cıkar inmeye calısırken düşer biyeri kırılır. Sizin iş yeriniz yakın 1 saat erken cıkıcaksınız yürüyerek gidersiniz. Yürümekten başka carenız yok ufacık cocuk Allah korusun

Allahım yarabbim

İşe kendin girebilirsin

Bırakmam cnm.

Bir üye ısrarla küçücük bebeğini anakucağına bağlayıp markete gittiğini yazıp duruyor. 11 aylık bir bebeğim var. Aklım durdu. Anakucağına bağlayıp bir dakikalığına bile dışarı çıkmayı düşünemedim. O 5 dakika içinde hiçbir şey olmasa bile, ben kapıyı çektiğim an ağlamaya başlamış olsa, ben dönene kadar ağlasa, buna nasıl vicdan elverir? Ufacık bir bebekten bahsediyoruz.
Konu sahibi, sanırım ben sizin yerinizde olsam arabayı kendim kullanmayı deneme ya da önlemlerimi alıp toplu taşıma kullanma dışında bir seçenek düşünmezdim sanırım.
Ne güzel babası da varmış çocuğunuzun yanında, şanslısınız çözümsüz değilsiniz.

Sizinkisi cahil cesareti...
Korku diye birşey var, çocuklar uyanır uyanmaz ağlar yanında kimse yoksa.
Evde yanlız bıraktığınız çocuğunuz korkmuyor mu?
Dile getiremiyor diye her şey yolunda mı gidiyor sanıyorsunuz?
Psikiyatrik travmalar nasıl oluşuyor biliyor musunuz?
Çocuğunuza üzüldüm

Yahu yap diyenmi var israrla diyip duruyor birde
Bebeğinizi koynunuza alın yedii yirmidort gezineee ee ebebek tuvaletede gitme bişey olabilir haaa.buyj tuvaletin gelir Allah mağaza uzun sürer tut emi akşam babası gelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…