kuzularim, tombul kebeleklerim bende demin yarim ayvayi goturdum hurremin seyrederken.
Tartılma Günü Cumartesi olsun lütfeeen. Diyetisyen Kontrolüm o zaman çünkü, Tartılamıyorum evde
bende açlık hissetim, şekersiz sütlü kahve yapıp içtim sıcak sıcak :)
benim icin gun farketmez olmadi cuma tartilip cumartesi paylasiriz.
afiyet olsun kahveyi bende cok icenlerdenim.
ben kanguruyla kucakta yururdum yada babaanneye muracat ederdim.
insallah canim, ama herkese ayri liste veriyorlar diye umuyordum ben.
Bugun resmen catlayana kadar yedim.Niyesini bilmiyorum.Ama yarin yeni bir gun.Yeni bir yolculuk.Yeni ogreneceklerimle gidecek kilolarimin basliyacagi gun.
canim sen geldinya kahve bahane sohbetin sahanekahveler benden biliyorsun
bak bak canim sen fikirlerini gel paylas bizimle.sende ne bilgiler var kimbilir.Once bizi zayiflat sonra kendini haydiiiiiben taşıyamazım o kadar belim kopuyor hemen
ben aynı diye tahmin ediyorum canım
yani diyetler genelde birbirine benziyorda
neyse görücez...
hatta tvde diyetisyenlere bakıyorum
aynı benim yaptığım gibi diyet tarifi veriyorlar...
ya biz neden böyle yapıyoruz ki bugün son gün diyip bir başlıyoruz ondan sorrada 1 hafta yediklerimiz tekrardan eritmeye çalışıyoruz bende adet döneminde olunca biraz işler karıştı 3 kilo verdim sanırım 5 kilo geri almışımdırhep bu sefer vercem diyorum ama şu boğazımı bir türlü tutamıyorum buraya bu yüzden kayıt oldum desteğe ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrr:)
[SUP][SUP]Gunaydin kizlar
hepimize hafif bir gun diliyorum[/SUP][/SUP]
umarım bugün hafif bir gün olcak diyetisyenimin dediklerini yiyerek güne başladım :)
canim sen geldinya kahve bahane sohbetin sahane
bak bak canim sen fikirlerini gel paylas bizimle.sende ne bilgiler var kimbilir.Once bizi zayiflat sonra kendini haydiiiii
Vallahi elif kucak delisi bir cocuk ve benim baska carem yoktu balkonda bantta yuruyordum oda hava aliyor gibi oluyordu.
Ah bi bilsem neden yaptimizi bazen yemekten karnim midem agriyor.Ama yok sanki yarin diyete baslayacak ben degilim gibi yiyorum.ozellikle adet donemi inanki korkunc.ben yerken inanki annem korkardi yeter bak kotu olacan diye.
Diyorum ya diyet degilde yemek yemeyi ogrenmemiz lazim.
kendim gibi birini gordum ya icim rahatladi sanki beni yazmissin bi tanem.
Günaydın :)
bende kahvaltımı listeme uygun yaptım ara öğünüm olan 3 adet kuru kayısıda yedim.. Ama günde 2 lt su içememe rağmen ve kuru kayısı vs tüketmeme rağmen kabızlık sorunu yaşıyorum 2 aydır. Diyetisyenimi aradım ama hastası varmış arayacak, bakalımne diyecek? Kabızlık için önerisi olan var mı?
Beril sakın kaçamak yok, Saat 3'te buzdolabının önüne gitmen senin OBEZ olamanın ilk adımıdır unutma! 1 kere yersen devamı gelir, Nefsimize hakim olacağım, Ve içimizdeki güzel bayan bedenimize de yansıtıyp, bedeni de güzel bayan olacağız
kabızlık için benim diyetisyenim bana kefir içmemi söylemişti
kefir hazım için çok iyi
içinde hazmı kolaylaştırıcı bakteriler var
ama içim kefir alın
günde 1 bardak için
hem çok sağlıklı
ama bana çok kar etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?