- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Maalesef Kıbrıs'ta içim kefir yok kiAradım doktorumu mevsim geçişlerinde normal dedi. Cumartesiye kafar bekleyelimolmazsa bitkisel ilaçla hallederiz dedi Karnıyarık vardı bu haftakilistemde onu yap bu akşam dedi.. bende karnıyarığı bol ekmeksiz yiyemem, kabak oturtma yapacağım onun yerine.. AnneciğimAntep'li ne güzel de yapardı Kabak oturtmayı, kulakları çınlasın, annemi özledim ben, Ah şu gurbetlik
tartılma cuma-cumartesi farketmez
ben kendim 2 haftadır cuma kilolarımı yazıyorum bir kenara
berilll buzdolabına gitmek yok!!! ben açlıktan uyanmıyorum ama hep rüyalarımda görüyorum yemek yediğimi
bugün sabah:
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 parça örgü peynir
4 zeytin
domates yeşillik..şekersiz çay
canım tatlı çekti,4-5 kuru üzüm attım ağzıma)
ara:1/2 muz,5 fındık
öğle:
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
4 yk etli nohut
1 bardak ayran
arada yeşil çay ve hurma,
akşama da domatesli semizotu yemeği ve yoğurt ve 1 dilim ekmek yiyeceğim..
şimdilik bu kadar..
herkese kolay gelsiiin
menunu begendim canim.spor yapabiliyormusun.aksam kacta sona eriyor yemek isin.
başka marka alırsın sende,yeşil çayda iyi geliyormuş
gerçi ben pek sevmiyorum
Kızlar selam
Bende aranıza katılabilirmiyim:26:
10 kg. verdim ve hedefime son 5 kg. kaldı ve motive olabileceğim bir yer arıyordum ki sizi buldum
uzmanlarda haftada 3-4 gun spor diyor ama hergun fazla yorulmadan yapilan yuruyusun vucudu yeniledigini soyluyorlar.saglik acisindan, kan dolasimi vs.......evde eliptik bisikletim var dün 40 dak çevirmiştim
bugün 40 dakika yürüyüş yaptım
her gün spor yapmıyorum çok sıkılırsam bırakırım diye korkuyorum
haftada 3-4 kez yeterli bence..
ilk günlerde hiç doymadığım ve kan şekerim düştüğü için akşamları 10a kadar atıştırma yapabiliyordum mesela dün çok acıktığım için 1/2 elma yedim
ama bugün şeytan kulağına kurşun..acıkma ve halsizlik hissetmedim,bugün akşama bişey atıştırmam diye düşünüyorum.midem küçüldü sanırım
hosgeldin, iyi ettin gelmekle memnun oldum.Bizim sayfada kalabalik degil ama cok saglam kisileriz kesinlikle hedefe varmadan bu isin ucunu birakmiyacagiz.Kızlar selam
Bende aranıza katılabilirmiyim:26:
10 kg. verdim ve hedefime son 5 kg. kaldı ve motive olabileceğim bir yer arıyordum ki sizi buldum
ay ben o cayin hic bir cesidini icemiyorum.oysa gunde en az 2 fincan icin diyorlar.Yeşil çayı tüketiyorum :) Melisalı olanı hafif geliyor :)
akliniza gelen en agir cezalari cekmezsem ben adam olmam.gerci bugun benim karagunlerimden beri ama olsun mazaret degil soyle bir menu yazmama,
lutfen canlarim cezami kesin hem bana hemde yoldan sapacaklara ceza olsun.
bu menude ekmekle dolma beraber olmadi, aslinda dolma abarti degil ama yag ve pirinc var isteeeeeeeeeeeeeee
.
Günaydınn :)) Saat 11 oldu herkes nerde :)
canim ben hastanedeyim sabah elif (11 aylik) yataktan kafa uzeri dustu.kanamadi ama sisti.merak etme diye cepten girdim.insallah evde anlatirim.
canim ben hastanedeyim sabah elif (11 aylik) yataktan kafa uzeri dustu.kanamadi ama sisti.merak etme diye cepten girdim.insallah evde anlatirim.
Hoşgeldiniz :) 10 kiloyu nasıl verdiniz?Neleryaptınız?
Öncelikle hoşbulduk kızlar aranıza benide kabul ettiğiniz için teşekkür ederim
Hemen kendimi tanıtayım
İsmim Eda Antalya'da yaşıyorum 32 yaşındayım 12 yaşında bir tanecik kızım var
Demmaycım 10 kg. verirken neler yedim neler içtim günlüğüme bakabilirsin daha detaylı anlattım orada.
Ama bugün çok fena birşey yaptım sabah kahvaltıda mıhlama yedim:18:
Bir dilim çiçek ekmekle beraber ama acayip mideme oturdu:26:
Akşam yemeğimde kendimi cezalandırıcam
10 kilo verilince bir rahatlık geliyor insana, nasıl olsa verebiliyorum diyoruz ve böyle kaçamaklara dikkat etmiyoruz. oysa vücut a-ver yaptıkça, selülit başta bir çok rahatsızlığın başlangıcı oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?