2008 Ekim Anneleri

günaydınlar herkese
merancım güsel geçer inş kuzucuğun ameliyatı

inş.iyi geçer özlemcim...dualarınız için çok tşk ederim....sabah ablamla konuştuğumda içeri aldılar demişti sakinleştirici yapmışlar biran önce atlatsın kuzum yaa senağlama

inş.iyi geçer özlemcim...dualarınız için çok tşk ederim....sabah ablamla konuştuğumda içeri aldılar demişti sakinleştirici yapmışlar biran önce atlatsın kuzum yaa senağlama

ne heycanlı bekleyiştir o bilirim
kardeşim 4yaşında bademcik geniz eti ameliyatı olmuştu da annemle nasıl ağlamıştık halbuki basit bi ameliyat
Allah annesine sizlere güç kuvvet versin :Saruboceq:

merancım tamerin diş durumları nasıl
keremin kaşıntı artık had safhada inleye inleye uyyo yavrum:1no2:
hala çıkmadı acaba geç çıkması kemik gelişiminin iyi olmadığı anlamına mı gelir :uhm:
aklıma takılıo ama öyle olsa boyu uzamaz geçen ay 70cmdi orta halli yani

tamerinde dişleri kaşınıyor bazen huzursuzlanıyor ama soğuk salatalık koyuyorum filesine iyi geliyor hemen geçiyor huzursuzluğu...nisanın dişleri 11 aylıkken çıkmıştı.doktorumuz ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi olur demişti..ama bazı özel durumlar var tabiki mesela 1,5 yaşında ve hala çıkmamışsa hormon testi yapıorlar...sanmıyorum keremin kemik gelişimiyle ilgili bişeyi olacağını maşallah çok iyi görünüyor kerem yani erken çıkanların kemik gelişimi iyi diye birşeyy kesinlikle yokk özlemcim

hım saol canım ya bu file nasıl bişiy
sulu dişliği ile kaşıom jeli sürdükten sonra çok hoşuna gidio gıcır gıcır ses çıkarıo bide dişlik
eline havuç salatalık veriom ama onlarla ilgilenmio pek beni kemirio daha çok delikafadulden

merancım inşallah ameliyatı iyi geçer mevlam sağlık versin hayırlısıyla atlatsın inşallah..annesine babasına sizlerede güç kuwwet versin..dualarımız sizinle...

salatalık havuucu almıyorsa eline bununla ilgilenirmi bilmiyorum canım
merancım inşallah ameliyatı iyi geçer mevlam sağlık versin hayırlısıyla atlatsın inşallah..annesine babasına sizlerede güç kuwwet versin..dualarımız sizinle...

amin canım bi atlatsaydı kuzum :Saruboceq:

salatalık havuucu almıyorsa eline bununla ilgilenirmi bilmiyorum canım

amin canım bi atlatsaydı kuzum :Saruboceq:

HIM GÜSEL BİŞİYMİŞ BU MYFEEDER NASIL KUSUR KALMIŞIM HAYRET ŞİMDİ HATIRLAR GİBİ OLDUM SANKİ YİNE KONUSU GEÇMİŞTİ BİKAÇ AY ÖNCE...EZCANELERDE Mİ OLUR ACEP ÖĞLEN CAREFORA GEÇCEM ORDA OLUR MU Kİ:uhm:

oyuncakcı var biliormusun joker ben ordan almıştım...

günaydın cemre cok huzursuz yaaa (
merancım acil şifa dilyorum bebişe..
özlem karısı 15 ayı bulabiliomus cıkmaları..
cakııılll özge nasıl oldu*kusuo diodun?buarada nostalji süper olmus ama beni bulamamısın puhahaaa :)))

anammmm bu ne siteye giremedim ya 1 saattir
celenim özge iyi şükür , gece huysuzlandı ağlayarak uyandı ;içini çeke çeke ağladı çok üzüldüm , malum dün çarşambaydı bizim temizlik günümüzdü temizliğe gelen kadın herzaman ki gibi alışsın diye hırpaladı korkuttu , demek o da rüyasına mı girdi ne :uhm:

aayyyyy giremedüm dellenecedüüüümm haaa kötükedihüso

nostalji çalışmama biraz ara verdim ama en yeni eskilerle karşınıza çıkacağım :))

cemreye noldu ki, yaw bu bebişlerin hepsi birbirinden güzel de neden hepsi birbirinden huysuz acep

o kadını bi gün ben ii bi hırpalıcam ya neyse kötükedihüso sen benden selam sööle ona celenin selamı var de o anlar kötükedihüso kaydirigubbakcemile3

selamlar nabersiniz
giremiyom ne zaman dır sayfalar birikmiş offffffff gözüm korktu:1shok: hayatta okuyamam
inş önemli bişey yoktur:Saruboceq:
celencim hayırdır uf olduk demişin geçmiş olsun cemreye bişey olmadı inş??
bu havalar gerçekten hasta ediyoo insanı bi gün bahar gibin bi gün kapalı ben de dün aldım puseti gezdim oğluşumla parkta salıncaklara kaydıraklara bindikkaydirigubbakcemile2
öylee yorulmuş ki yavrucağızım gece mışıl mışıl uyudu
neyse benim birazdan misafirim gelicek hazırlık yapmam lazım yine gelirim
öpüldünüzŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…