günaydınlar herkese
merancım güsel geçer inş kuzucuğun ameliyatı
hayırlı uğurluu olsunn..kazaızz belasızz inş..sositososito
inş.iyi geçer özlemcim...dualarınız için çok tşk ederim....sabah ablamla konuştuğumda içeri aldılar demişti sakinleştirici yapmışlar biran önce atlatsın kuzum yaa senağlama
merancım tamerin diş durumları nasıl
keremin kaşıntı artık had safhada inleye inleye uyyo yavrum:1no2:
hala çıkmadı acaba geç çıkması kemik gelişiminin iyi olmadığı anlamına mı gelir :uhm:
aklıma takılıo ama öyle olsa boyu uzamaz geçen ay 70cmdi orta halli yani
tamerinde dişleri kaşınıyor bazen huzursuzlanıyor ama soğuk salatalık koyuyorum filesine iyi geliyor hemen geçiyor huzursuzluğu...nisanın dişleri 11 aylıkken çıkmıştı.doktorumuz ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi olur demişti..ama bazı özel durumlar var tabiki mesela 1,5 yaşında ve hala çıkmamışsa hormon testi yapıorlar...sanmıyorum keremin kemik gelişimiyle ilgili bişeyi olacağını maşallah çok iyi görünüyor keremyani erken çıkanların kemik gelişimi iyi diye birşeyy kesinlikle yokk özlemcim
hım saol canım ya bu file nasıl bişiy
sulu dişliği ile kaşıom jeli sürdükten sonra çok hoşuna gidio gıcır gıcır ses çıkarıo bide dişlik
eline havuç salatalık veriom ama onlarla ilgilenmio pek beni kemirio daha çok delikafadulden
merancım inşallah ameliyatı iyi geçer mevlam sağlık versin hayırlısıyla atlatsın inşallah..annesine babasına sizlerede güç kuwwet versin..dualarımız sizinle...
HIM GÜSEL BİŞİYMİŞ BU MYFEEDER NASIL KUSUR KALMIŞIM HAYRET ŞİMDİ HATIRLAR GİBİ OLDUM SANKİ YİNE KONUSU GEÇMİŞTİ BİKAÇ AY ÖNCE...EZCANELERDE Mİ OLUR ACEP ÖĞLEN CAREFORA GEÇCEM ORDA OLUR MU Kİ:uhm:
oyuncakcı var biliormusun joker ben ordan almıştım...
anammmm bu ne siteye giremedim ya 1 saattir
celenim özge iyi şükür , gece huysuzlandı ağlayarak uyandı ;içini çeke çeke ağladı çok üzüldüm , malum dün çarşambaydı bizim temizlik günümüzdü temizliğe gelen kadın herzaman ki gibi alışsın diye hırpaladı korkuttu , demek o da rüyasına mı girdi ne :uhm:
nostalji çalışmama biraz ara verdim ama en yeni eskilerle karşınıza çıkacağım :))
cemreye noldu ki, yaw bu bebişlerin hepsi birbirinden güzel de neden hepsi birbirinden huysuz acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?