2008 Ekim Anneleri

ağır olur canım etsuyu , sulandır bence , ben geçen tavuk suyu çorba yaptım yarı yarıya suyla karıştırdım a.s

kemiği haşladıktan sonra 1 gece bekletip üzerindeki yağı almalısın...yalnız kemik suyu için benim düşüncem ağır olabilir...
önce tavuk suyu daha yerinde olur...içine çeşitli sebzeler ve defne yaprağı koyarsan tavuğun suyu daha güzel hemde aromatik olur.. daha sonra sebzelerden arındırıp tavuk suyunu dondurucuya atabilirsin....

formül mamanın içine cicibebe bisküvilerden bide yoğurt koydum....mama yaptım yedi apocuk.tavsiye ederim tadı güzel oluyor...cokacimcoook

ya bu saatte yemekten bahsedilir mi, eve gidince buzdolabına saldırıyorum sonra yemek saatinde yemezsem kociş kızıyo

celen bu nee lenn :mymeka:
olsun nie arayıp blmadın madem
ben gdiyom kocacım gece nöbete gidecek 1 saat uyim dedi gidip uyandıride kuzuya baksın bende yemek yapcam yanına da künefe kaydirigubbakcemile3
künefelere gelesice :dilcikar:

niyse ben gidiim ders çalışiim biraz daha:çok üzgünüm: sonra görüşürük :a015:
bak aksam calış diim :mymeka:
bende attım.yaptığım corbaların içine bi tane atsam yeter a.s
öle yapayım dimi.tavuk daha hiç vermedim bi arada onu yapayımhihoyyyt

milupanın var tavuklu iki çesidi var.tavsiye edeim.
ben kacıorum :a015: basım kötü :çok üzgünüm: asım ağrıo yatiim biraz dedim herife o da cocuu bana bıraktı kendi uyudu senağlama

bekletmek iyimi oluyor ki...ama ben et sulu çorba verdimmm...
ne olcek şimdi...:uhm:

tamam canım ben söliim kocişe alsın deneyelim...hihoyyyt

Babannesi aradfi haceri istedi tel ozlemiss bende tuttum kulagina o konusuyoo buda burdan kikirdiyoo zilli yavv

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)

misafirler size de ayıp olcek ama ben de kaçar ................
kendinize iyi bakınnnnn yarın bizim günümüz var , gesmeye gidebiliriz , öptük tüm ekim anneleri ve bebişlerini

bu ne len ben gelene kadar herkes gitmişsenağlama
gelin ule iki kılatak yawklava: sabah berin anca işim bitti oğluş uyuyo var mı benden free si
dbest hişşşt orda mısın kıss:sm_cool:
neyse iki geçmiş okuyım bari
siz gelene kadar tükkan bekliyim:enbuyukkk:

selamlar nasılsınız kızlar bebişler nasıl bilgisayarı elime alır almaz hemen girdim beni sorarsanız ben çok berbat bir durumdayım konuşamıyorum yemek yiyemiyorum yutkunamıyorum 4 gündür boğazıma sadece bir kaç kaşık çorba girdi . 4 kilo vermişim açlıktan ölecem sütümde azaldı nedenide yirmilik dişim iltihap kapmış dilim dişetim yutağım boğazım damağım heryer yara içinde antibiyotik kullanıyorum ama çok yavaş etki ediyor neyse çokta sıkmayım biz bugün aşımızıda olduk böyle işte sizler ne alemdesiniz

Ayy gecmis olsun canim yaa benimde sutum azaldii sayilir artik ek gidaya basladik ya emzirme suresi azaldigi icinmi sutumuz azaldi acaba

Dbest sen burdasin madem sana soruyam hani tavuk haslayip suyunu dolaba atiyonuz ya bende tavuk yapacaktim madem diyom suyunu buzluklara koyup dondurucuya atiyim simdi
1. onunda bekleyip yagini almak gerekirmi
2. Gerektiginde cikarip corbalara kullanmak icin cozulmesini beklemek mi gerekir yoksa direk atsak olurmu
3. Bi kalip nekadar corbaya koyulsa agir olmaz

önceden kullanıordum dbest ve alexa zararlı dedi artık kullanmıyorum...

ben mi dedim :1shok: ben çamaşır suyu kullanmak doğru değil dedim ama normal deterjanla yıkıyorum ben ve çok iyi duruluyorum..

çok geçmiş olsunnn.. canım kan testlerin normalse seni neden hematologa sevkettiler merak ettimmm CADIARZU

çok haklısın çakıl.. antibiyotiklerin doktorun önerdiği süre ve dozda kullanılması gerekiyor.. yoksa verilen antibiyotiğin etki mekanizmasına karşı direnç geliştiriyorlar ve direnç geliştiren mikroplarla başetmek şuanda kanserden bile güç bir sorun kafamçokkarıştı

ama ben halen regl olamadımmmmmm senağlama

ben de olmadımmmm :teselli:

heee burdayımmmm sen ne ediyoonnn

çok geçmiş olsunnn

celencim geçmiş olsun yaaa allah şifalar versin.kan sonucun inşallah iyi çıkar canım.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…