:uhm:kızlarr kemik suyundan çorba yapıp vercem annem ver dedi artıkın 6 aylık olcak nerdeyse dedi...kalanını dondurucuya atıcam..verilir dimii...hepsini kemik suyuyla yapmıyım ağır olur dimi..suyla karıştırıyım...
ağır olur canım etsuyu , sulandır bence , ben geçen tavuk suyu çorba yaptım yarı yarıya suyla karıştırdım a.s
:uhm:kızlarr kemik suyundan çorba yapıp vercem annem ver dedi artıkın 6 aylık olcak nerdeyse dedi...kalanını dondurucuya atıcam..verilir dimii...hepsini kemik suyuyla yapmıyım ağır olur dimi..suyla karıştırıyım...
formül mamanın içine cicibebe bisküvilerden bide yoğurt koydum....mama yaptım yedi apocuk.tavsiye ederim tadı güzel oluyor...cokacimcoook
olsun nie arayıp blmadın mademcelen bu nee lenn :mymeka:
künefelere gelesice :dilcikar:ben gdiyom kocacım gece nöbete gidecek 1 saat uyim dedi gidip uyandıride kuzuya baksın bende yemek yapcam yanına da künefe kaydirigubbakcemile3
bak aksam calış diim :mymeka:niyse ben gidiim ders çalışiim biraz daha:çok üzgünüm: sonra görüşürük :a015:
bende attım.yaptığım corbaların içine bi tane atsam yeter a.s:uhm:kızlarr kemik suyundan çorba yapıp vercem annem ver dedi artıkın 6 aylık olcak nerdeyse dedi...kalanını dondurucuya atıcam..verilir dimii...hepsini kemik suyuyla yapmıyım ağır olur dimi..suyla karıştırıyım...
öle yapayım dimi.tavuk daha hiç vermedim bi arada onu yapayımhihoyyyt
kemiği haşladıktan sonra 1 gece bekletip üzerindeki yağı almalısın...yalnız kemik suyu için benim düşüncem ağır olabilir...
önce tavuk suyu daha yerinde olur...içine çeşitli sebzeler ve defne yaprağı koyarsan tavuğun suyu daha güzel hemde aromatik olur.. daha sonra sebzelerden arındırıp tavuk suyunu dondurucuya atabilirsin....
ya bu saatte yemekten bahsedilir mi, eve gidince buzdolabına saldırıyorum sonra yemek saatinde yemezsem kociş kızıyo
olsun nie arayıp blmadın madem
künefelere gelesice :dilcikar:
bak aksam calış diim :mymeka:
bende attım.yaptığım corbaların içine bi tane atsam yeter a.s
milupanın var tavuklu iki çesidi var.tavsiye edeim.
ben kacıorum :a015: basım kötü :çok üzgünüm: asım ağrıo yatiim biraz dedim herife o da cocuu bana bıraktı kendi uyudu senağlama
bekletmek iyimi oluyor ki...ama ben et sulu çorba verdimmm...
ne olcek şimdi...:uhm:
selamlar nasılsınız kızlar bebişler nasıl bilgisayarı elime alır almaz hemen girdim beni sorarsanız ben çok berbat bir durumdayım konuşamıyorum yemek yiyemiyorum yutkunamıyorum 4 gündür boğazıma sadece bir kaç kaşık çorba girdi . 4 kilo vermişim açlıktan ölecem sütümde azaldı nedenide yirmilik dişim iltihap kapmış dilim dişetim yutağım boğazım damağım heryer yara içinde antibiyotik kullanıyorum ama çok yavaş etki ediyor neyse çokta sıkmayım biz bugün aşımızıda olduk böyle işte sizler ne alemdesiniz
önceden kullanıordum dbest ve alexa zararlı dedi artık kullanmıyorum...
biz geldik.kızımdan kan alındu senağlama bnm testler normal cıktı ama hemotolsğs sevk etti 22sinde randevu.kocamda kızılya kan verdi.migrenim tuttu gene.bubchen pişik kremi bulamıorumbitti :lepi:
cemre biraz daha ii.antibyotiği düxzenli verince cevap verio tedaviye.düzeldi die 12 saatte bir vereyim dedim gene azdı gribi.ama ben kötüyüm.ii grip oldum.dısarda günes yazdan kalma terletio ama bi yandanda ii esio :uhm: bugundemi yoğunbakımda kalıcakmış prenses :çok üzgünüm:
inşallah çıkar canım , allah acil şifalar versin küçük prensese ........
antibiyotik tedavisi bildiğim kadarıyla kutu bitinceye kadar devam etmeli ve hep aynı saatlerde alınmalı ,yoksa mikroplar bağışıklık kazanır ve etkisi azalırmış ( ne derece doğrudur bilemiyorum ) aman ihmal etme ..........kendine de iyi bak ki cemrecik daha çabuk iyi olsun a.s.
ama ben halen regl olamadımmmmmm senağlama
bu ne len ben gelene kadar herkes gitmişsenağlama
gelin ule iki kılatak yawklava: sabah berin anca işim bitti oğluş uyuyo var mı benden free si
dbest hişşşt orda mısın kıss:sm_cool:
neyse iki geçmiş okuyım bari
siz gelene kadar tükkan bekliyim:enbuyukkk:
selamlar nasılsınız kızlar bebişler nasıl bilgisayarı elime alır almaz hemen girdim beni sorarsanız ben çok berbat bir durumdayım konuşamıyorum yemek yiyemiyorum yutkunamıyorum 4 gündür boğazıma sadece bir kaç kaşık çorba girdi . 4 kilo vermişim açlıktan ölecem sütümde azaldı nedenide yirmilik dişim iltihap kapmış dilim dişetim yutağım boğazım damağım heryer yara içinde antibiyotik kullanıyorum ama çok yavaş etki ediyor neyse çokta sıkmayım biz bugün aşımızıda olduk böyle işte sizler ne alemdesiniz
olsun nie arayıp blmadın madem
künefelere gelesice :dilcikar:
bak aksam calış diim :mymeka:
bende attım.yaptığım corbaların içine bi tane atsam yeter a.s
milupanın var tavuklu iki çesidi var.tavsiye edeim.
ben kacıorum :a015: basım kötü :çok üzgünüm: asım ağrıo yatiim biraz dedim herife o da cocuu bana bıraktı kendi uyudu senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?