2008 Ekim Anneleri

ben de kocişe söyledim o güneşlikten ama arabayı delmeleri gerekiyomuş o yüzden istemedi beyefendi
bizimde boya göra kilo çok az dedi

evet kızlar narin olurr :jeyyar:
araba camı perdesi yada araba camı güneşliği die arattırabilirsin

kendim sordum kendim buldum:enbuyukkk:
cook yemek lazım delikafadulden
ben de kocişe söyledim o güneşlikten ama arabayı delmeleri gerekiyomuş o yüzden istemedi beyefendi
bizimde boya göra kilo çok az dedi
yok kız ne delmesi :sm_confused: vakumlu cama yapısıo.acılıp kapanablarıda var sabitleride

üffffff geçmişi okuyamiycim çok uzun, naapiynuz ule, ben her zamanki gibi ders çalışmaya çalışiiim, kafam allak bullak

ben gdiyom kocacım gece nöbete gidecek 1 saat uyim dedi gidip uyandıride kuzuya baksın bende yemek yapcam yanına da künefe kaydirigubbakcemile3

ben ağlamiim de kimler ağlasın, okuyom okuyom anlamıyom, kocamışım ben abovvvvvv senağlamasenağlama

kocamakla alakası yok bee :çok üzgünüm: senin aldığın bu narkozlar falanda etkilemiştir belkii :çok üzgünüm: birde eskisi gibi değil ki olm yusufta var ister istemez o da geliordur aklına dikkatini dağıtacak çok şey var yani kafayı toparlayıp çalışamazsın kii :çok üzgünüm: umarım sınavda başarı olursun ayrıcaa anlamıom anlamıyom dersenn beynin hiiç kabul etmez..azcık daha olumlu düşünerek anlayacağını düşünerek başla çalışmaya

ibolya oğluşunu oturt karşına sesli sesli oku kafana girmese bile yusuf eymen öğrenir bişeyler

merveseyy canım hangi soruna cewap alamadın? kasıtlı yapılan bişi yok canım benimde çok cewap alamadığım oluyo.bozma moralini..tekrar sorarsan belki yardımcı olabiliriz..yerimseniben

canım benim biliyorum kasıtlı olmadığını.takma kafana.geçiş dönemindeyim sanırım:uhm:

:uhm:kızlarr kemik suyundan çorba yapıp vercem annem ver dedi artıkın 6 aylık olcak nerdeyse dedi...kalanını dondurucuya atıcam..verilir dimii...hepsini kemik suyuyla yapmıyım ağır olur dimi..suyla karıştırıyım...

formül mamanın içine cicibebe bisküvilerden bide yoğurt koydum....mama yaptım yedi apocuk.tavsiye ederim tadı güzel oluyor...cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…