kilosu %50 sınırın içinde.ii yani.boy kısa dedi ama bende eşimde minyonuz.aslında esim 1,75.ama kilodan o da güdük gösterio kaydirigubbakcemile3 doktor minyon bi kız olucak dedi ve senin son cümlelerini sööledi kaydirigubbakcemile3 kızlar narin olur dedi :jeyyar:
ya ben su arabanın camlarına takıln güneslikler varya bebeğe gelmesin die onu nasıl arattırabilirim netten???
kilosu %50 sınırın içinde.ii yani.boy kısa dedi ama bende eşimde minyonuz.aslında esim 1,75.ama kilodan o da güdük gösterio kaydirigubbakcemile3 doktor minyon bi kız olucak dedi ve senin son cümlelerini sööledi kaydirigubbakcemile3 kızlar narin olur dedi :jeyyar:
ya ben su arabanın camlarına takıln güneslikler varya bebeğe gelmesin die onu nasıl arattırabilirim netten???
ben de kocişe söyledim o güneşlikten ama arabayı delmeleri gerekiyomuş o yüzden istemedi beyefendi
bizimde boya göra kilo çok az dedi
neyse kapatalım bu künefe mevzusunu yoksa birimizden birinin bir tarafları şişecek en başta benim
kendim sordum kendim buldum:enbuyukkk:kilosu %50 sınırın içinde.ii yani.boy kısa dedi ama bende eşimde minyonuz.aslında esim 1,75.ama kilodan o da güdük gösterio kaydirigubbakcemile3 doktor minyon bi kız olucak dedi ve senin son cümlelerini sööledi kaydirigubbakcemile3 kızlar narin olur dedi :jeyyar:
cook yemek lazım delikafaduldenceleenn bak ne dioo rejiim dioo...ne rejimii lenn cumhuriyet rejimimii cem yılmazın dediği gibii lülülülülülü boşverr nen rejimiii cokacimcoook hayatımız rejim yapmaklamı geçecek uleyyn kötükedihüso tatlı mutlu eder insanııı çok olmasada azcık yemek lazıım :jeyyar:
yok kız ne delmesi :sm_confused: vakumlu cama yapısıo.acılıp kapanablarıda var sabitlerideben de kocişe söyledim o güneşlikten ama arabayı delmeleri gerekiyomuş o yüzden istemedi beyefendi
bizimde boya göra kilo çok az dedi
evet kesin bi yerin şişcek senin çünkü kafa gözz gircezz sana Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
ibolyaa gel nen ders mi çalışıoon seeeenn naniknanik
evet kızlar narin olurr :jeyyar:
araba camı perdesi yada araba camı güneşliği die arattırabilirsin
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ağlama leenn ağlamaa :teselli:
ben ağlamiim de kimler ağlasın, okuyom okuyom anlamıyom, kocamışım ben abovvvvvv senağlamasenağlama
merveseyy canım hangi soruna cewap alamadın? kasıtlı yapılan bişi yok canım benimde çok cewap alamadığım oluyo.bozma moralini..tekrar sorarsan belki yardımcı olabiliriz..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?