2008 Ekim Anneleri

mayısta hataya neden gidiyorsun :uhm: tayin değildi demii

ya nasıl bi doktor kii kum gibi taş gibi bişe dior ama tedaviye yönelik rahatlatıcı birşeyy yapmıyorr kötükedihüso onun kendi çocuğu olsa karşısındaki doktor böyle sorumsuzca davransa ne yapardı acebaa kötükedihüso

yok canım tayin diil biz hataylıyız tatile gidiyoz :sm_cool: 20 gün yokum

dedim ya bir doktor bulamadık nerde ......... bizi buluyo klava:

boşluk doldurmaca herkes ne isterse koyabilir hepsi 10 puan :lepi:

şişşştttt celen kajo geçen gün öğlene doğru girmiş siteye ama bişey yazmadı galiba ben görmedim (

çakıltaşıım hapınıı içion muu len :içelim:

delikafadulden dün tahlil yaptırdımmmmm sonuçlar süperrrrrr delikafadulden hap bir doza devam , kolestrol filan düşmüşşşşş doktor harika dediiii delikafadulden

ben cemrenin ve celenin yerinde olsam asla kabul etmezdim ne leyn bu bir böcek kaç tane çiçek gezecek :dilcikar:
bizim böek yemiyceemizi kim dedi :jeyyar:
ne kumuuuuu :1shok:
geçmiş olsun celencim ikinize de cemre ağladı mı
ondan cok ben ağladım.o yattım die ağlıo :mymeka:

hah bi bu eksikti :mymeka: hey allam allahım en acilinden sifa versin ambakcııımm :çok üzgünüm:

ya işte antibiyotik ya ağır die kıyamadım.ama dediğin gibi saatlerine uymak lazımmıs.:enbuyukkk:
Dogru diyon len amaa tamerede cemre yakisir yaav kim altta kalirsa o ezilir
puhahaaa :roflol: şş bugun tartıldı benim güdük.kilo 7500 cokacimcoook boy 63 :çok üzgünüm: doktor boy önemli değil önemli olan kilo dedi :uhm:

yok canım tayin diil biz hataylıyız tatile gidiyoz :sm_cool: 20 gün yokum

dedim ya bir doktor bulamadık nerde ......... bizi buluyo klava:

boşluk doldurmaca herkes ne isterse koyabilir hepsi 10 puan :lepi:

hataylımısıınn lenn senn....şimdi sen gidincee künefedee yersiiiiiiinn :dilcikar:

şişşştttt celen kajo geçen gün öğlene doğru girmiş siteye ama bişey yazmadı galiba ben görmedim (

evet yaa kajoyu bende çok merak ediyorum...girmiş ha :1shok: nie bişe yazmamışş yaa :çok üzgünüm: en son geldiğinde boşanmaktan bahsediyordu kötü olduğundann :çok üzgünüm:

delikafadulden dün tahlil yaptırdımmmmm sonuçlar süperrrrrr delikafadulden hap bir doza devam , kolestrol filan düşmüşşşşş doktor harika dediiii delikafadulden
hadi gözün aydın darısıı bana benimde öyle bi doktorum var kii ne zaman gitsem bulamıyorum...randevu almıyorum yoğun olmuyor die aklıma esince gidiorum o gün doktor olmuyoo...geçen sabah gittim doktor yokkmuş 2 gün izin almışş..bi ara karşılaşırsak ii olcakk laelaelaelaelae
bizim böek yemiyceemizi kim dedi :jeyyar:

puhahaaa :roflol: şş bugun tartıldı benim güdük.kilo 7500 cokacimcoook boy 63 :çok üzgünüm: doktor boy önemli değil önemli olan kilo dedi :uhm:

kilosu normal sınırlar içindeyse sorun yok canım..boyuda hormonal bi bozukluk yoksa uzar merak etme...hem ben şişkoo gelin istemem yaa :dilcikar: kızlar azcık narin olurlar ince yapılıı olurlar :jeyyar: ha iştahlı olabilüü o ayrıı

Celencim ikimizede gecmis olsunn canim
mersi boku :1hug:
he gördüm :dilcikar: hatta ek gıdayamı bebişleri oyalamayamı ne yazmıstı.biz o kadar merak edelim o bi kelime yazmasın çok pis küsüm :dilcikar: hatta acaba dedim baskasımı :uhm: yoksa o yazardı dedim :sm_confused: ama oymuş

künefe miii delikafadulden hani nerdeeee delikafadulden

hay allah yaaa bak ben kajonun sorunu olduğunu bilmiyordum , ne boşanması ya inşallah düzelmiştir araları

hem de hergün künefe yiycem kusana kadar :lepi:

kajo da geçenlerde ekim annelerinde bir başlığa yazmıştı okudum ama şimdi bulamadım bebeğiyle ilgili birşeyden bahsetmişti

ne künefesi ulennnnnnnnnnnnn lecimdeyik bis herzamanki gibi :mymeka:

hem de hergün künefe yiycem kusana kadar :lepi:

kajo da geçenlerde ekim annelerinde bir başlığa yazmıştı okudum ama şimdi bulamadım bebeğiyle ilgili birşeyden bahsetmişti

celeen lenn döfeliiim şu karuyuu hergün künefe yicekmişş hemde kusana kadarr Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

kilosu %50 sınırın içinde.ii yani.boy kısa dedi ama bende eşimde minyonuz.aslında esim 1,75.ama kilodan o da güdük gösterio kaydirigubbakcemile3 doktor minyon bi kız olucak dedi ve senin son cümlelerini sööledi kaydirigubbakcemile3 kızlar narin olur dedi :jeyyar:
ya ben su arabanın camlarına takıln güneslikler varya bebeğe gelmesin die onu nasıl arattırabilirim netten???

celeen lenn döfeliiim şu karuyuu hergün künefe yicekmişş hemde kusana kadarr Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

he dövek kaydirigubbakcemile5 Çok üzgünüm çoook
kız cakıııılll künefe bi yana recim bi yana beeee bayulurum delikafadulden

ne künefesi ulennnnnnnnnnnnn lecimdeyik bis herzamanki gibi :mymeka:

celeenn bak ne dioo rejiim dioo...ne rejimii lenn cumhuriyet rejimimii cem yılmazın dediği gibii lülülülülülü boşverr nen rejimiii cokacimcoook hayatımız rejim yapmaklamı geçecek uleyyn kötükedihüso tatlı mutlu eder insanııı çok olmasada azcık yemek lazıım :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…