evet canım inanamıyorum tam zıt memeleket ikisi de neyse ama mayısta hataya gidiyoz sıcaktan nefret edeceğime eminim şimdi size saçma gelecek ama biz burda kışın rahatız ev çok sıcak oluyo ve dediğin gibi şort tişört kuzumu incecik g,iydirp üstünü örtmüyorum ama haziran dedimi kaloriferler yanmıyo ve eylüle kadar yorganlark-la yatıyoruz inşallah yaza hasta etmem kuzumu şimdi rahatız ama yaza nolcak bakalım bu arad doktor kum gibi taş gibi birşey dedi bir halttan anlamadı tabiki iyi bir doktor bulur bulmaz götürcem
mayısta hataya neden gidiyorsun :uhm: tayin değildi demii
ya nasıl bi doktor kii kum gibi taş gibi bişe dior ama tedaviye yönelik rahatlatıcı birşeyy yapmıyorr kötükedihüso onun kendi çocuğu olsa karşısındaki doktor böyle sorumsuzca davransa ne yapardı acebaa kötükedihüso
çakıltaşıım hapınıı içion muu len :içelim:
çakıltaşıım hapınıı içion muu len :içelim:
bizim böek yemiyceemizi kim dedi :jeyyar:ben cemrenin ve celenin yerinde olsam asla kabul etmezdim ne leyn bu bir böcek kaç tane çiçek gezecek :dilcikar:
ne kumuuuuu :1shok:amin canım :Saruboceq:
zambakçım kum mu geçiriormuş gülçe :uhm: doktora götürcekmisin yinee
ben orada kar yağdığına inanamıyorum sende burda çok sıcak olmasına....millet bugün şort tşört gezio....klima açtımm düşünebiliyormusun -tatlicadiarzu- yazın naparız burda bilmiyoruum :çok üzgünüm: pişceez pişcezz :çok üzgünüm:
ondan cok ben ağladım.o yattım die ağlıo :mymeka:geçmiş olsun celencim ikinize de cemre ağladı mı
hah bi bu eksikti :mymeka: hey allam allahım en acilinden sifa versin ambakcııımm :çok üzgünüm:evet canım inanamıyorum tam zıt memeleket ikisi de neyse ama mayısta hataya gidiyoz sıcaktan nefret edeceğime eminim şimdi size saçma gelecek ama biz burda kışın rahatız ev çok sıcak oluyo ve dediğin gibi şort tişört kuzumu incecik g,iydirp üstünü örtmüyorum ama haziran dedimi kaloriferler yanmıyo ve eylüle kadar yorganlark-la yatıyoruz inşallah yaza hasta etmem kuzumu şimdi rahatız ama yaza nolcak bakalım bu arad doktor kum gibi taş gibi birşey dedi bir halttan anlamadı tabiki iyi bir doktor bulur bulmaz götürcem
ya işte antibiyotik ya ağır die kıyamadım.ama dediğin gibi saatlerine uymak lazımmıs.:enbuyukkk:inşallah çıkar canım , allah acil şifalar versin küçük prensese ........
antibiyotik tedavisi bildiğim kadarıyla kutu bitinceye kadar devam etmeli ve hep aynı saatlerde alınmalı ,yoksa mikroplar bağışıklık kazanır ve etkisi azalırmış ( ne derece doğrudur bilemiyorum ) aman ihmal etme ..........kendine de iyi bak ki cemrecik daha çabuk iyi olsun a.s.
puhahaaa :roflol: şş bugun tartıldı benim güdük.kilo 7500 cokacimcoook boy 63 :çok üzgünüm: doktor boy önemli değil önemli olan kilo dedi :uhm:Dogru diyon len amaa tamerede cemre yakisir yaav kim altta kalirsa o ezilir
yok canım tayin diil biz hataylıyız tatile gidiyoz :sm_cool: 20 gün yokum
dedim ya bir doktor bulamadık nerde ......... bizi buluyoklava:
boşluk doldurmaca herkes ne isterse koyabilir hepsi 10 puan :lepi:
şişşştttt celen kajo geçen gün öğlene doğru girmiş siteye ama bişey yazmadı galiba ben görmedim(
çakılımız bize küsmüş galiba konuşmuyo
çalışıyo galiba çok mu yoğun kine
hadi gözün aydın darısıı banadelikafadulden dün tahlil yaptırdımmmmm sonuçlar süperrrrrr delikafadulden hap bir doza devam , kolestrol filan düşmüşşşşş doktor harika dediiii delikafadulden
bizim böek yemiyceemizi kim dedi :jeyyar:
puhahaaa :roflol: şş bugun tartıldı benim güdük.kilo 7500 cokacimcoook boy 63 :çok üzgünüm: doktor boy önemli değil önemli olan kilo dedi :uhm:
mersi boku :1hug:Celencim ikimizede gecmis olsunn canim
he gördüm :dilcikar: hatta ek gıdayamı bebişleri oyalamayamı ne yazmıstı.biz o kadar merak edelim o bi kelime yazmasın çok pis küsüm :dilcikar: hatta acaba dedim baskasımı :uhm: yoksa o yazardı dedim :sm_confused: ama oymuşşişşştttt celen kajo geçen gün öğlene doğru girmiş siteye ama bişey yazmadı galiba ben görmedim(
hataylımısıınn lenn senn....şimdi sen gidincee künefedee yersiiiiiiinn :dilcikar:
evet yaa kajoyu bende çok merak ediyorum...girmiş ha :1shok: nie bişe yazmamışş yaa :çok üzgünüm: en son geldiğinde boşanmaktan bahsediyordu kötü olduğundann :çok üzgünüm:
hataylımısıınn lenn senn....şimdi sen gidincee künefedee yersiiiiiiinn :dilcikar:
evet yaa kajoyu bende çok merak ediyorum...girmiş ha :1shok: nie bişe yazmamışş yaa :çok üzgünüm: en son geldiğinde boşanmaktan bahsediyordu kötü olduğundann :çok üzgünüm:
hem de hergün künefe yiycem kusana kadar :lepi:
kajo da geçenlerde ekim annelerinde bir başlığa yazmıştı okudum ama şimdi bulamadım bebeğiyle ilgili birşeyden bahsetmişti
hadi gözün aydın darısıı banabenimde öyle bi doktorum var kii ne zaman gitsem bulamıyorum...randevu almıyorum yoğun olmuyor die aklıma esince gidiorum o gün doktor olmuyoo...geçen sabah gittim doktor yokkmuş 2 gün izin almışş..bi ara karşılaşırsak ii olcakk laelaelaelaelae
kilosu normal sınırlar içindeyse sorun yok canım..boyuda hormonal bi bozukluk yoksa uzar merak etme...hem ben şişkoo gelin istemem yaa :dilcikar: kızlar azcık narin olurlar ince yapılıı olurlar :jeyyar: ha iştahlı olabilüü o ayrıı
celeen lenn döfeliiim şu karuyuu hergün künefe yicekmişş hemde kusana kadarr Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
ne künefesi ulennnnnnnnnnnnn lecimdeyik bis herzamanki gibi :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?