2008 Ekim Anneleri

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
celen35

gel içek len :içelim: halilosun malilosun ama maşallah hepsinden daha sadıksın buraya :hooray:

canım çok geçmiş olsun..bilirim o ağrıyı bende...
benim dişlerimde çok kötü hepsi sızlıo konuşamıorum bile bende doktora gitcem....diş ağrısı çok fena bişe bide seninki çok kötü olmuş Allah kolaylık versin..:teselli:

merancım sizede çok geçmiş olsun..benimde doğumdan 1 buçuk saat sora getirmişlerdi bebeimi yanımda kimsse yok ZANNEDıOLARMIŞ!!..klava:.yawrum üşümüştü çok..nasıl oluoda bu kadar rahat oluolar bu hastane çalışanları anlamıorumÇok üzgünüm çoook
inşallah biran önce sağlığına kavuşur yawrum:Saruboceq:

gülçe hiç bu kadar yormamıştı heralde beni 2 saattir canım çıktı öldüm artık en son öğlen 3 te 50 ml elma-havuç suyu içti sonra ne yaptıysam yok yemiyo içmiyo dün 3 defa çorba yaptım değişik değişik yok içmedi bugün yine özene bezene çorba yaptım onu da yemedi napcam ben bu kızla ya hiçbişey yemiyo bağırıyo bağırıyo deli olcam şimdi azcık mam içti çok şükür uyudu kociş de nöbetçi sabaha kadar napcam bilmiyom

selammmmmm
nabersinizzzz??:dance:
ben sacımı boyattımmmm,,co kotuydu ıstediğimm gıbı oldu şimdiii.:teytey:
kuaförümü değiştirdim:enbuyukkk:

ıklım de uyudu simdii....:asigim:
yavrummm yaa cok datluu bu gunlerde:)
sizinkıler napıoo
cemre nasıııı

bende dün gece hafiften üşüttüm sanırsam dün gece çok sıcakladım bi incecik askılı badiyle pencereyi açıp biraz bekledim hava almak için neyse sonra da üstümü örtmeden o incecik şeyle yattım 2 saat sonra karnıma sancılar girdi sabahtan beri de omzum boynum hep tutulmuş zilli kızım da hiç susmadı kucağımda gezerek zıplayacakmış elini de ağzına koyuyo puuuuuuuwwwwww diye tükürüp duruyo ama ben yine de çok sevindim biraz sesler çıkarmaya başladı tabi hece bile değil ama ses çıkaramsı bile yetti mutlu olmama

Canim zambakim ya allah sana guc kuvvet ve sabir gulceyede saglik versin yaa ins iyi uyurda guzel bi gece gecirirsin sende dinlenirsin bizim uykularimizda sizin olsun yaa cok dua ediyom sana varya ins duzelecek iyi dusun

ben birasdan giderim kuzumun ağlamasına az kaldı hadi resmini koy bakem de gidem ben gittikten sonra koyarsan küserim :dilcikar:

Canim zambakim ya allah sana guc kuvvet ve sabir gulceyede saglik versin yaa ins iyi uyurda guzel bi gece gecirirsin sende dinlenirsin bizim uykularimizda sizin olsun yaa cok dua ediyom sana varya ins duzelecek iyi dusun

boşver canım ben alıştım artık hem ümüt falan da etmiyorum tam 2 ay oldu çünkü

canm benım yaaaasenağlama

ben birasdan giderim kuzumun ağlamasına az kaldı hadi resmini koy bakem de gidem ben gittikten sonra koyarsan küserim :dilcikar:

Allahım sabır versın canım..bak hep ıyı dusunmeye calış.allah korusun ya cocugunun bı hastalığı olsa onunla ugrasıo olsan...cocuklarımız sağlıklı ne mutlu bızlere değilmi??
a.s.a.s.a.s.:1hug:

bugün en son çare belki çorbalarını çok tatsız diye yemiyordur diye biraz tuz atıp denedim onuda ağzına sürmedi ama iyi birşey varki 2 gündür günde gece de dahil olmak üzere 2-3 defa emiyo beni ama bu defa da sütüm yok allahım yaaaaaaa beni de böyle sınıyor galiba sabır testinden geçiyorum sanırsam

aa su çiçeği mi? gecmıs olsun canım ya..

bıberon maması versen??

senin haberin yok galiba gülçenin böbreklerinde kum mu ne varmış ultrasonda öyle çıktı

yaa canım bılmıyordum ben.ıkı gundür anca gırıyorum.
cokkk gecmıs olsun..
el kadar bebede nasıl oluşmus kum ya.
nasıl bır tedavı uygulucaklarmıs canım peki.*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…