selamlar nasılsınız kızlar bebişler nasıl bilgisayarı elime alır almaz hemen girdim beni sorarsanız ben çok berbat bir durumdayım konuşamıyorum yemek yiyemiyorum yutkunamıyorum 4 gündür boğazıma sadece bir kaç kaşık çorba girdi . 4 kilo vermişim açlıktan ölecem sütümde azaldı nedenide yirmilik dişim iltihap kapmış dilim dişetim yutağım boğazım damağım heryer yara içinde antibiyotik kullanıyorum ama çok yavaş etki ediyor neyse çokta sıkmayım biz bugün aşımızıda olduk böyle işte sizler ne alemdesiniz
ıklım de uyudu simdii....:asigim:
yavrummm yaa cok datluu bu gunlerde:)
sizinkıler napıoo
cemre nasıııı
selammmmmm
nabersinizzzz??:dance:
ben sacımı boyattımmmm,,co kotuydu ıstediğimm gıbı oldu şimdiii.:teytey:
kuaförümü değiştirdim:enbuyukkk:
Canim zambakim ya allah sana guc kuvvet ve sabir gulceyede saglik versin yaa ins iyi uyurda guzel bi gece gecirirsin sende dinlenirsin bizim uykularimizda sizin olsun yaa cok dua ediyom sana varya ins duzelecek iyi dusun
kızlar sudenaz yoğun bakımdan çıkmış...çok şükür :Saruboceq: birde iyileşip hastaneden çıksaydı yavrum senağlama
yoğun bakımdan çıkmadan önce arayacaklardı haber verceklerdi..herkes evde haber bekliyordu...ablamla konuştuk ablam gitmek istiyorum ama göstermeyecekler doktoruylada konuşturmazlar ama yinede gideyim dedi..bende iyi olur abla belki denk gelir bişe olur doktoruyla konuşursun dedim..hastaneye gidiyorlar ki sudenazı yoğun bakımdan çıkarmışlar banyosunu yaptırmışlar yatağına yatırmışlar ablam gitmese çocuk öyle oracıkta yalnız senağlama neyse neden aramadınız die soruyor ee arayın demiştik aramamışlar mı deniliyor :çok üzgünüm: gelde sinirdeenn ölmee senağlama
ben birasdan giderim kuzumun ağlamasına az kaldı hadi resmini koy bakem de gidem ben gittikten sonra koyarsan küserim :dilcikar:
yok biz hastalığımızı himsecüklere vermeyeceğiz. boşa heves etmeyin.su çiçeği bizimdir bizm kalacak.!baksana biz orjinal şeyler buluyoruz. abilerimiz , ablalarımızın geçirdiği hastalıklardan.
umarım bzimle sınrlı kalır, en azında aşı oluncaya kadr.senağlama
Allahım sabır versın canım..bak hep ıyı dusunmeye calış.allah korusun ya cocugunun bı hastalığı olsa onunla ugrasıo olsan...cocuklarımız sağlıklı ne mutlu bızlere değilmi??
a.s.a.s.a.s.:1hug:
bugün en son çare belki çorbalarını çok tatsız diye yemiyordur diye biraz tuz atıp denedim onuda ağzına sürmedi ama iyi birşey varki 2 gündür günde gece de dahil olmak üzere 2-3 defa emiyo beni ama bu defa da sütüm yok allahım yaaaaaaa beni de böyle sınıyor galiba sabır testinden geçiyorum sanırsam
senin haberin yok galiba gülçenin böbreklerinde kum mu ne varmış ultrasonda öyle çıktı
bıberon maması versen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?