Dbest sen burdasin madem sana soruyam hani tavuk haslayip suyunu dolaba atiyonuz ya bende tavuk yapacaktim madem diyom suyunu buzluklara koyup dondurucuya atiyim simdi
1. onunda bekleyip yagini almak gerekirmi
2. Gerektiginde cikarip corbalara kullanmak icin cozulmesini beklemek mi gerekir yoksa direk atsak olurmu
3. Bi kalip nekadar corbaya koyulsa agir olmaz
leylacım zor yerlerden sormuşsun kaydirigubbakcemile3 elektrikler kesikti çalışamadım kaydirigubbakcemile3
canım öyle yapsan da olur ama ben şöyle yapıyorum
göğüs değil de baget alıyorum daha yağlı bir et diye, göğüs eti kuru oluyor hem anlamadığım bir şekilde eylüle yaramıyorr :bbo:
1 tane bageti haşlıyorum.. içine soğan, defne yaprağı, maydanoz da koyabilirsin haşlarken..
suyunu süzüp mama kavanozlarımız var ya, onlara koyuyorum ama hepsini doldurma, 1 parmak boşluk kalsın ki donduğunda genleşecek ya cam çatlamasın a.s
çorba yapacağım zaman da çıkarıp mikrodalgada çözdürüyorum mutlaka, cam kavanozda olduğu için.. bu şekilde yaparsan sen de geceden buzdolabına kaldırırsın sabaha kadar çözünür..
illa buz kalıbına yapacaksan 2 küp kullan bence bir küp az gelir, ozaman çözdürmeden kullanabilirsin.. afiyet olsun hacereeee
ben mi dedim :1shok: ben çamaşır suyu kullanmak doğru değil dedim ama normal deterjanla yıkıyorum ben ve çok iyi duruluyorum..
kızlar sudenaz yoğun bakımdan çıkmış...çok şükür :Saruboceq: birde iyileşip hastaneden çıksaydı yavrum senağlama
yoğun bakımdan çıkmadan önce arayacaklardı haber verceklerdi..herkes evde haber bekliyordu...ablamla konuştuk ablam gitmek istiyorum ama göstermeyecekler doktoruylada konuşturmazlar ama yinede gideyim dedi..bende iyi olur abla belki denk gelir bişe olur doktoruyla konuşursun dedim..hastaneye gidiyorlar ki sudenazı yoğun bakımdan çıkarmışlar banyosunu yaptırmışlar yatağına yatırmışlar ablam gitmese çocuk öyle oracıkta yalnız senağlama neyse neden aramadınız die soruyor ee arayın demiştik aramamışlar mı deniliyor :çok üzgünüm: gelde sinirdeenn ölmee senağlama
kızlar canım çok sıkkın ben bikaç gün gelmezsem merak etmeyin....
gecmiş olsun terkenim.bebiş nasıl?onun keyfi yerinde olsun yeter :dilcikar: şaka şaka allahım sanada şifa versin Şenizselamlar nasılsınız kızlar bebişler nasıl bilgisayarı elime alır almaz hemen girdim beni sorarsanız ben çok berbat bir durumdayım konuşamıyorum yemek yiyemiyorum yutkunamıyorum 4 gündür boğazıma sadece bir kaç kaşık çorba girdi . 4 kilo vermişim açlıktan ölecem sütümde azaldı nedenide yirmilik dişim iltihap kapmış dilim dişetim yutağım boğazım damağım heryer yara içinde antibiyotik kullanıyorum ama çok yavaş etki ediyor neyse çokta sıkmayım biz bugün aşımızıda olduk böyle işte sizler ne alemdesiniz
ka testinde ürtikerle ilgilin arastırma yaptı onlar normal.bundan 2 sene önce 9 eylül hastanesinde genetik arastırma yapıldı bana ve mthfr677t heterezigot cıktım.bununla ilgili danısma almamı istedi.ben mi dedim :1shok: ben çamaşır suyu kullanmak doğru değil dedim ama normal deterjanla yıkıyorum ben ve çok iyi duruluyorum..
çok geçmiş olsunnn.. canım kan testlerin normalse seni neden hematologa sevkettiler merak ettimmm CADIARZU
çok haklısın çakıl.. antibiyotiklerin doktorun önerdiği süre ve dozda kullanılması gerekiyor.. yoksa verilen antibiyotiğin etki mekanizmasına karşı direnç geliştiriyorlar ve direnç geliştiren mikroplarla başetmek şuanda kanserden bile güç bir sorun kafamçokkarıştı
ben de olmadımmmm :teselli:
heee burdayımmmm sen ne ediyoonnn
çok geçmiş olsunnn
saol zeynepcim Şenizcelencim geçmiş olsun yaaa allah şifalar versin.kan sonucun inşallah iyi çıkar canım.:Saruboceq:
ben sıvı sabunla yıkıorum.sıcak suyla.yine sıcak suyla duruluorum elllerim kavruluo yaw :bbo:ne kadar iyi yıkarsan yıka kalıntısı kalır demiştiniz bu çamaşır suyu içindi tabiki...ama sonuçta bulaşık deterjanında aynı özellik yok mu yanii o da baz olduğu için evet çıkmayabilir kalıntısı kalır die artık bişey kullanmıyorum artık sadece kaynatıyorum o kadar
ayy cok şükür cıkmıs ya :Saruboceq:kızlar sudenaz yoğun bakımdan çıkmış...çok şükür :Saruboceq: birde iyileşip hastaneden çıksaydı yavrum senağlama
yoğun bakımdan çıkmadan önce arayacaklardı haber verceklerdi..herkes evde haber bekliyordu...ablamla konuştuk ablam gitmek istiyorum ama göstermeyecekler doktoruylada konuşturmazlar ama yinede gideyim dedi..bende iyi olur abla belki denk gelir bişe olur doktoruyla konuşursun dedim..hastaneye gidiyorlar ki sudenazı yoğun bakımdan çıkarmışlar banyosunu yaptırmışlar yatağına yatırmışlar ablam gitmese çocuk öyle oracıkta yalnız senağlama neyse neden aramadınız die soruyor ee arayın demiştik aramamışlar mı deniliyor :çok üzgünüm: gelde sinirdeenn ölmee senağlama
noldun kiiii? e bak sude de ii :sm_confused: gel kafan dğılıırryerimsenibenkızlar canım çok sıkkın ben bikaç gün gelmezsem merak etmeyin....
canım yaa bizi habersiz bırakma gel ya kafan dagılır iştebenneyaptımki
celenn yoooook bugun gezmeye gitmiyecezzz :jeyyar:
aaaa nie bööle :jeyyar: yaptın kıııızzz :jeyyar: ne iş delikafadulden
kızlar sudenaz yoğun bakımdan çıkmış...çok şükür :Saruboceq: birde iyileşip hastaneden çıksaydı yavrum senağlama
kızlar canım çok sıkkın ben bikaç gün gelmezsem merak etmeyin....
kızlar ateş düşürücü fitilinizin adını bi yazar mısınız?15 gün sonra aşımız var:çok üzgünüm:şimdiden gerilmeye başladım yaa.inşallah eteşsiz falan atlatır bebişlerimiz:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?