2008 Ekim Anneleri

leylacım zor yerlerden sormuşsun kaydirigubbakcemile3 elektrikler kesikti çalışamadım kaydirigubbakcemile3

canım öyle yapsan da olur ama ben şöyle yapıyorum
göğüs değil de baget alıyorum daha yağlı bir et diye, göğüs eti kuru oluyor hem anlamadığım bir şekilde eylüle yaramıyorr :bbo:

1 tane bageti haşlıyorum.. içine soğan, defne yaprağı, maydanoz da koyabilirsin haşlarken..
suyunu süzüp mama kavanozlarımız var ya, onlara koyuyorum ama hepsini doldurma, 1 parmak boşluk kalsın ki donduğunda genleşecek ya cam çatlamasın a.s

çorba yapacağım zaman da çıkarıp mikrodalgada çözdürüyorum mutlaka, cam kavanozda olduğu için.. bu şekilde yaparsan sen de geceden buzdolabına kaldırırsın sabaha kadar çözünür..

illa buz kalıbına yapacaksan 2 küp kullan bence bir küp az gelir, ozaman çözdürmeden kullanabilirsin.. afiyet olsun hacereeee

kaydirigubbakcemile5cokk sagol canımm ben o kavanozları atımıyodum bayagı biriktı ıyıkı atmamısm onlara koyayım o zamanhihoyyyt

ben mi dedim :1shok: ben çamaşır suyu kullanmak doğru değil dedim ama normal deterjanla yıkıyorum ben ve çok iyi duruluyorum..

ne kadar iyi yıkarsan yıka kalıntısı kalır demiştiniz bu çamaşır suyu içindi tabiki...ama sonuçta bulaşık deterjanında aynı özellik yok mu yanii o da baz olduğu için evet çıkmayabilir kalıntısı kalır die artık bişey kullanmıyorum artık sadece kaynatıyorum o kadar

kızlar sudenaz yoğun bakımdan çıkmış...çok şükür :Saruboceq: birde iyileşip hastaneden çıksaydı yavrum senağlama
yoğun bakımdan çıkmadan önce arayacaklardı haber verceklerdi..herkes evde haber bekliyordu...ablamla konuştuk ablam gitmek istiyorum ama göstermeyecekler doktoruylada konuşturmazlar ama yinede gideyim dedi..bende iyi olur abla belki denk gelir bişe olur doktoruyla konuşursun dedim..hastaneye gidiyorlar ki sudenazı yoğun bakımdan çıkarmışlar banyosunu yaptırmışlar yatağına yatırmışlar ablam gitmese çocuk öyle oracıkta yalnız senağlama neyse neden aramadınız die soruyor ee arayın demiştik aramamışlar mı deniliyor :çok üzgünüm: gelde sinirdeenn ölmee senağlama

öncelikle hadı gözunuz aydınn cnımm cok sevindim
hastaneyede cok kızdım annei neler yasıyo bilmiyolar tabiklava:

gecmiş olsun terkenim.bebiş nasıl?onun keyfi yerinde olsun yeter :dilcikar: şaka şaka allahım sanada şifa versin Şeniz
ka testinde ürtikerle ilgilin arastırma yaptı onlar normal.bundan 2 sene önce 9 eylül hastanesinde genetik arastırma yapıldı bana ve mthfr677t heterezigot cıktım.bununla ilgili danısma almamı istedi.
celencim geçmiş olsun yaaa allah şifalar versin.kan sonucun inşallah iyi çıkar canım.:Saruboceq:
saol zeynepcim Şeniz
ben sıvı sabunla yıkıorum.sıcak suyla.yine sıcak suyla duruluorum elllerim kavruluo yaw :bbo:
ayy cok şükür cıkmıs ya :Saruboceq:
kızlar canım çok sıkkın ben bikaç gün gelmezsem merak etmeyin....
noldun kiiii? e bak sude de ii :sm_confused: gel kafan dğılıırryerimseniben
canım yaa bizi habersiz bırakma gel ya kafan dagılır iştebenneyaptımki

şşş bu akşamda gitceniz mi yürüyüşe kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü

[/COLOR]kajo
Nergis

Meslek: Eğitimci
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Yüksek Lisans
Yaşadığınız Yer: Sakarya
Kan Grubunuz: 0 Rh+ Giriş tarihi: Jul 2008
Ruh Halim:

Mesaj Linki

ya bende zorlanıyom. bakıcı hepten ne yapacağını şaşırıyo ben işteyken. hergün yeni bişey bulmaya çalışıoz. benim kızımın parmak emme huyu var bırakıcak gibide durmuyo onun için eline ara ara buzdolabı poşeti geçiriyodum sonradan baktımki onun hışırtısı falan hoşuna gidiyo elinde baya bi oynuyoo. bide havuç soyup eline veriom. kalınca bi havuç hem biraz tat alıyo ondan hemde dişini kaşıyoo. AMA DıŞı ÇIKMIŞ OLANLAR SAKIN VERMESıN. benimkinin dişi çıkmadı daha. bende önerilerinizi bekliom
Düzenleyen: kajo Düzenleme Tarihi : 28-03-2009 Düzenleme Saati 53.

kajo arkadasımız en son bunu yazmiş okurken gördüm

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
leyla21, celen35
halılloooo sana yok kışşşşkışşş

celen seni halloyla yanlız koymuş gibi olcam amaa bende cıkıyomm hadı sizz ıkınız kıllatın delikafadulden

offf allaha şükürler olsun yoğun bakımdan çıktı demek heee çok sevindim merancım inşallah biran önce de taburcu olur yavrummm

kızlar canım çok sıkkın ben bikaç gün gelmezsem merak etmeyin....

başka bi durum yok değil mi merancım:uhm: canını sıkma sudenaz iyileşecek dualarımız onunla...

kizlar ben geldim.. benim kocisin dogumgunuydu dun. giremedim nete. bugun de sabahtan beri arda beyle ugrasiyorum. kendisi kapi gicirtisi modunda . ne yaparsam vizikliyo.:mymeka: bisey begendiremiyorum. hava cok guzeldi burda. iki saat dolastirdim arabasiyla. anca o zaman sesi kesti. sonra da spora gidip geldim. size bakayim dedim. cok kaynatmisiniz. gecmisi okuyamadim. sadece bi kac sayfa baktim. merancim gecmis olsun canim, biran once ayaga kalkar insallah sudenaz.. baska neler yaptiniz bakalim, herkesler iyi mi?

canim gecmisi okurken gordum.. belki gec kalmisimdir ama yine de yazayim. bizimki 125 mglik paracetamol..

şşş nası gecti len geceniz?eğlenebildinizmi?arda nasıldı?durdumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…