zaten bi tek biberon maması içiyo o da günde 2 kez
zambakcım sabır kuşum sabır :Saruboceq: onunda sıkıntısı var bide onu düşün tek dayanağı sensin senağlamagülçe hiç bu kadar yormamıştı heralde beni 2 saattir canım çıktı öldüm artık en son öğlen 3 te 50 ml elma-havuç suyu içti sonra ne yaptıysam yok yemiyo içmiyo dün 3 defa çorba yaptım değişik değişik yok içmedi bugün yine özene bezene çorba yaptım onu da yemedi napcam ben bu kızla ya hiçbişey yemiyo bağırıyo bağırıyo deli olcam şimdi azcık mam içti çok şükür uyudu kociş de nöbetçi sabaha kadar napcam bilmiyom
cemrenin griip devam :lepi: bugun demir damlasına baslamak için kan lındı ona göre baslatıcak doktoru.gitmişken tarttık kilosuna baktık 7500e 63 geldiıklım de uyudu simdii....:asigim:
yavrummm yaa cok datluu bu gunlerde:)
sizinkıler napıoo
cemre nasıııı
ben haliloylan içiodum ne bozdunuz bizim keyfimizi :dilcikar: cooook gecmişi okuyodum 25 haftalık hamişmişiiz ozamanlr :asigim: o sayfaları okuyunca bööle cok güzel bi masal kitabının sayfalarını ceviriomusum gibi gelio bana :asigim:uleyn bu effekaan celen terken ne diya yazmiiiii
leyla da 2 kelime yazdı kaçtı
oooofffff :çok üzgünüm: allahım sana sabır güç ve kuvvet versin :Saruboceq:kızım mızırdamaya başladı ben gidiyom uyanırsa bi daha hiç uyutamam mesaim başladı hadi siz kendinize iyi bakın
hadı eyvalahhh
ben didiiom
ıbolya, herşeyden önce bebişinizi Allah bağışlasın. Henüz çok yeni annesiniz. Verdiğiniz bilgiler ışığında bir karar vermek mümkün olmaz. Dikkat dağınıklığınız ve unutkanlığınızın nedenleri muhtelif olabilir. Siz öncelikle bir psikiyatra gitmelisiniz. Teşhis konduktan sonar, tedavi için ilaç kullanamamanız nedeniyle bilahare bir psikologa başvurabilirsiniz.
Sağlıkla,
Dr. Meltme
uleyn bu effekaan celen terken ne diya yazmiiiii
leyla da 2 kelime yazdı kaçtı
şşş nası gecti len geceniz?eğlenebildinizmi?arda nasıldı?durdumu?
celencim, yemege yarin aksam gidicez. dun aksam evdeydik. alexin ailesi geldi. yemege potsdamer platz'da bi yere gitcez. biliyosundur belkim orayi. sony center var hani. boyle degisik bi yapi. daha once gitmedigimiz bi yerde yicez. benim kadar cok yemek secen biri icin hep sikinti oluyo yeni yerlerde yemek yemek tabi ama bakalim..
anam ben dünü cuma doğal olarak bugunude ctesi sanıom.ondan sordum ya.
he biliim anam.hemen yakınındada otel var :jeyyar:
len celen senin yuzunden sabah aksam yusuf guney dinler oldum fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?