2008 Ekim Anneleri

zambakcım sabır kuşum sabır :Saruboceq: onunda sıkıntısı var bide onu düşün tek dayanağı sensin senağlama
ıklım de uyudu simdii....:asigim:
yavrummm yaa cok datluu bu gunlerde:)
sizinkıler napıoo
cemre nasıııı
cemrenin griip devam :lepi: bugun demir damlasına baslamak için kan lındı ona göre baslatıcak doktoru.gitmişken tarttık kilosuna baktık 7500e 63 geldi ama şimdide ben grip oldum o da grip olduuna göre maske takmama gerek yok heralde dimiii :uhm:
uleyn bu effekaan celen terken ne diya yazmiiiii
leyla da 2 kelime yazdı kaçtı
ben haliloylan içiodum ne bozdunuz bizim keyfimizi :dilcikar: cooook gecmişi okuyodum 25 haftalık hamişmişiiz ozamanlr :asigim: o sayfaları okuyunca bööle cok güzel bi masal kitabının sayfalarını ceviriomusum gibi gelio bana :asigim:

kızım mızırdamaya başladı ben gidiyom uyanırsa bi daha hiç uyutamam mesaim başladı hadi siz kendinize iyi bakın
oooofffff :çok üzgünüm: allahım sana sabır güç ve kuvvet versin :Saruboceq:
hadı eyvalahhh
ben didiiom

gezdin gezdin şimdi gidiin dimi :dilcikar: hiç kıskanmadım :dilcikar: inşallah hava bozar :Saruboceq: :dilcikar:

kızlar bende didiom yoruldum çok benimkide yordu beni bugün..umarım hafta sonunuz iyi geçer..hepinizi kocaman öptüma.s.

ama bunu hep diodum ben puhahaa kaydirigubbakcemile3

bende kaçanzi.gidem uyuyam.giribin etkisi aksam olunca ii cıkıomus (
iboooşşş sana bol şans bacım.senin için cok dua edicem bu gece..allahım zihin acıklığı versin..allahım yardımcın olsun..
hayden eyi bir gece dileğiylen..baaaaayy..

şşş nası gecti len geceniz?eğlenebildinizmi?arda nasıldı?durdumu?

celencim, yemege yarin aksam gidicez. dun aksam evdeydik. alexin ailesi geldi. yemege potsdamer platz'da bi yere gitcez. biliyosundur belkim orayi. sony center var hani. boyle degisik bi yapi. daha once gitmedigimiz bi yerde yicez. benim kadar cok yemek secen biri icin hep sikinti oluyo yeni yerlerde yemek yemek tabi ama bakalim..

ben burdayim leyla.. bi yere gitmiyorum arda simdi uyudu :lepi: bugun nedense cok heycanliydi ya. bi turlu uyuyamadi. kac kere koydum yatagina gulucukler atiyo, dönuyo.. uyumadi bi turlu. bugun ilk defa ibolyanin taktigiyle ardaya muhallebi yedirebildim. kendi emzik uclarindan birini accik actim. bi boy buyuk emzik almistim. muhallebi icin buyuk delikli. ama onu sevmedi. ben de alistiklarindan birini accik actim naapim..

anam ben dünü cuma doğal olarak bugunude ctesi sanıom.ondan sordum ya.
he biliim anam.hemen yakınındada otel var :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…