2008 Ekim Anneleri

anacımm kımsecıklerr yokkkkk....,ibolyaaa nırdesünnn???

burda Ben varim olmaz mi.

Topige ilk girdigimde bunu yazmisimm
gayserrrrri ıh ıh gayserrrri ıh ıh :roflol: hoşgeldin anacım, sendemi ekim anasısın, buyur gel hoşgeldin, kocişin hödükse ayrıyetten kazan hizmetimiz de mevcut bilgin olsun :roflol:

Evet canim bende ekim 22de dogum yaptim kiz annesiyim ilk bebegim yeni uye oldum aynen benim herifde hoduk nerden bildiniz kazan muhabbeti nasilk oluyo kocalri icine atiyosak hemen atiyim

çok genç anne olmuşsun leylacım...ben 21 i görünce diyarbakırlısın die düşünmüştüm...bebegini güle güle büyüt a.s.

leylacım sen de hoşgeldin canım

günaydın kızlar..oğlum bugün kıyak geçti tatil die 7 de kalktı :1shok:
hala uyumadı..bu aarada kazanlarınıza baktım çok pörfekt anacım...taktir ettim sizi:lepi::roflol:

Kizlar bu devam sutlerinin en kucuk boyu nekadar ki yaa kahvalti hazirliyacam hepsinin tarihi gecmis bikac gundur kendi sutumle hazirliyodum bugun sutum az mama aliyim bari sadece kahvaltida kullaninca kullanilmiyoo haliyle hemen tarihi geciyoo

Yada kahvalti hazirlamak icin ozel bisey varmi kullanan desin hele normalde daha once organik peynirli pekmezli kahvalti saati vermistim ama oda muhallebi tarziboyle kahvalti icin olup icine peynir biskuvi yumurta karistirabilecegim bi sey varmidir ne cok istedim dimi

Son düzenleme:
bebelacın çavdarlı kahvaltı saati var onun içie bu dediklerini kat ama yumurta ve peyniri aynı anda yedirme ya yumurta koy yada peynir canım afiyet ılsun bebişecokacimcoook

leylacım ben biberon mamasının içine yumurta peynir koyup veriyorum bazen

Hee bende oyle veriyodum tarihi gecmis yenisi alcam
bebelacın çavdarlı kahvaltı saati var onun içie bu dediklerini kat ama yumurta ve peyniri aynı anda yedirme ya yumurta koy yada peynir canım afiyet ılsun bebişecokacimcoook

Sagol canim peynirle yumurta neden ayni anda olmuyoo biz hep ayni aynda koyuyoduk

Hacere sabahtan beri kahvaltisini yediremedim zaten kucuk kavanoza koydum simdik parka gidecez orda yedirecem bakalim

kızlarrrr hepinize günaydınnnn...ölüyorum resmen.ya ne geceydi yaaa...oğlum uyudu uyandı yarımsaat arayla gece 2 ye kadar sonrada uyandı uyumak bilmedi..oturduk sabah 7 ye kadarçok zor bir geceydi.ayağımda salladım epey ağladım en sonunda sinirden...8 gibi uyudu sonra bi dalmışım çocuk falan duymamışım.babamız kalkmış oyalamaya çalışmış bir saat falan uyuyabildim.oda çok tutamamış.ayakta durmuyo.otursa durmuyo.karnı aç değil.altı temiz.uykusu yok cin gibi bakınıo..ne istediğini anlayamadık resmen yaa.şimdi uyudu ama bayıldı resmen top atsan uyanmaz yaniii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…