anacımm kımsecıklerr yokkkkk....,ibolyaaa nırdesünnn???
burda Ben varim olmaz mi.
gayserrrrri ıh ıh gayserrrri ıh ıh :roflol: hoşgeldin anacım, sendemi ekim anasısın, buyur gel hoşgeldin, kocişin hödükse ayrıyetten kazan hizmetimiz de mevcut bilgin olsun :roflol:
Evet canim bende ekim 22de dogum yaptim kiz annesiyim ilk bebegim yeni uye oldum aynen benim herifde hoduk nerden bildiniz kazan muhabbeti nasilk oluyo kocalri icine atiyosak hemen atiyim
leylacım hosgeldın cnım.allah bağıslsın yavrunu...
evet bu ekım karıları kocalrını atıyorlar vallahı kazanakaydirigubbakcemile3
senınkıde hoduk madem ,,yer acın kızlarr leyla gelıoodelikafadulden
çok genç anne olmuşsun leylacım...ben 21 i görünce diyarbakırlısın die düşünmüştüm...bebegini güle güle büyüt a.s.
geldim len ekim anaları :mymeka:aha ağımıza bi yavru daha düşmüş:jeyyar: leyla bacım hosgeldin.anacım biz bi kazan kurduk.önden ekim babalarının en hödüğü olarak benm herifi attık içine.şimdi içinde ilikleri eriyesiye kadar haslanmakta:1closedeyes: kimi istiosan at hepiciğine kazan var.hatta gözdağı vermek veya uzaktan acı cektirmek için tribünümüz bilem var.
ama kazanı actığımız sayfa yokgeri getirin sayfamızı leeeyyynnnÇok üzgünüm çoook
zaten kafam atıkkötükedihüso
leylacım sen de hoşgeldin canım
günaydın herkese bugün rahatım çok şükür kociş evde ve kuzucuğa babası bakacak
gece nasildi iyi uyudumu barii yanlizdin bidee
leylacım ben biberon mamasının içine yumurta peynir koyup veriyorum bazen
bebelacın çavdarlı kahvaltı saati var onun içie bu dediklerini kat ama yumurta ve peyniri aynı anda yedirme ya yumurta koy yada peynir canım afiyet ılsun bebişecokacimcoook
Hee bende oyle veriyodum tarihi gecmis yenisi alcam
Sagol canim peynirle yumurta neden ayni anda olmuyoo biz hep ayni aynda koyuyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?