kızlarrrr hepinize günaydınnnn...ölüyorum resmen.ya ne geceydi yaaa...oğlum uyudu uyandı yarımsaat arayla gece 2 ye kadar sonrada uyandı uyumak bilmedi..oturduk sabah 7 ye kadarçok zor bir geceydi.ayağımda salladım epey ağladım en sonunda sinirden...8 gibi uyudu sonra bi dalmışım çocuk falan duymamışım.babamız kalkmış oyalamaya çalışmış bir saat falan uyuyabildim.oda çok tutamamış.ayakta durmuyo.otursa durmuyo.karnı aç değil.altı temiz.uykusu yok cin gibi bakınıo..ne istediğini anlayamadık resmen yaa.şimdi uyudu ama bayıldı resmen top atsan uyanmaz yaniii....
kızlarrrr hepinize günaydınnnn...ölüyorum resmen.ya ne geceydi yaaa...oğlum uyudu uyandı yarımsaat arayla gece 2 ye kadar sonrada uyandı uyumak bilmedi..oturduk sabah 7 ye kadarçok zor bir geceydi.ayağımda salladım epey ağladım en sonunda sinirden...8 gibi uyudu sonra bi dalmışım çocuk falan duymamışım.babamız kalkmış oyalamaya çalışmış bir saat falan uyuyabildim.oda çok tutamamış.ayakta durmuyo.otursa durmuyo.karnı aç değil.altı temiz.uykusu yok cin gibi bakınıo..ne istediğini anlayamadık resmen yaa.şimdi uyudu ama bayıldı resmen top atsan uyanmaz yaniii....
allah allah ne oluyor bu kuzulara.. allah sabır versin ne diyim..:Saruboceq:
eeee anne olmak kolay değil canım mecburen ya sabır çekecez seni çok çok iyi anlıyorum ama dua et de 1 geceye mahsus olsun umarım hemen normale döner
selamlar nasılsınız kızlar bebişler nasıl bilgisayarı elime alır almaz hemen girdim beni sorarsanız ben çok berbat bir durumdayım konuşamıyorum yemek yiyemiyorum yutkunamıyorum 4 gündür boğazıma sadece bir kaç kaşık çorba girdi . 4 kilo vermişim açlıktan ölecem sütümde azaldı nedenide yirmilik dişim iltihap kapmış dilim dişetim yutağım boğazım damağım heryer yara içinde antibiyotik kullanıyorum ama çok yavaş etki ediyor neyse çokta sıkmayım biz bugün aşımızıda olduk böyle işte sizler ne alemdesiniz
kızlar sudenaz yoğun bakımdan çıkmış...çok şükür :Saruboceq: birde iyileşip hastaneden çıksaydı yavrum senağlama
yoğun bakımdan çıkmadan önce arayacaklardı haber verceklerdi..herkes evde haber bekliyordu...ablamla konuştuk ablam gitmek istiyorum ama göstermeyecekler doktoruylada konuşturmazlar ama yinede gideyim dedi..bende iyi olur abla belki denk gelir bişe olur doktoruyla konuşursun dedim..hastaneye gidiyorlar ki sudenazı yoğun bakımdan çıkarmışlar banyosunu yaptırmışlar yatağına yatırmışlar ablam gitmese çocuk öyle oracıkta yalnız senağlama neyse neden aramadınız die soruyor ee arayın demiştik aramamışlar mı deniliyor :çok üzgünüm: gelde sinirdeenn ölmee senağlama
kızlar canım çok sıkkın ben bikaç gün gelmezsem merak etmeyin....
Hee bende oyle veriyodum tarihi gecmis yenisi alcam
Sagol canim peynirle yumurta neden ayni anda olmuyoo biz hep ayni aynda koyuyoduk
geçmiş olsun canıma.s.selamlar nasılsınız kızlar bebişler nasıl bilgisayarı elime alır almaz hemen girdim beni sorarsanız ben çok berbat bir durumdayım konuşamıyorum yemek yiyemiyorum yutkunamıyorum 4 gündür boğazıma sadece bir kaç kaşık çorba girdi . 4 kilo vermişim açlıktan ölecem sütümde azaldı nedenide yirmilik dişim iltihap kapmış dilim dişetim yutağım boğazım damağım heryer yara içinde antibiyotik kullanıyorum ama çok yavaş etki ediyor neyse çokta sıkmayım biz bugün aşımızıda olduk böyle işte sizler ne alemdesiniz
şeker bu mikrodalga olayıda biraz muaalakta sanırsam. pek güvenilir bulmuyorlar onu da..:uhm:leylacım zor yerlerden sormuşsun kaydirigubbakcemile3 elektrikler kesikti çalışamadım kaydirigubbakcemile3
canım öyle yapsan da olur ama ben şöyle yapıyorum
göğüs değil de baget alıyorum daha yağlı bir et diye, göğüs eti kuru oluyor hem anlamadığım bir şekilde eylüle yaramıyorr :bbo:
1 tane bageti haşlıyorum.. içine soğan, defne yaprağı, maydanoz da koyabilirsin haşlarken..
suyunu süzüp mama kavanozlarımız var ya, onlara koyuyorum ama hepsini doldurma, 1 parmak boşluk kalsın ki donduğunda genleşecek ya cam çatlamasın a.s
çorba yapacağım zaman da çıkarıp mikrodalgada çözdürüyorum mutlaka, cam kavanozda olduğu için.. bu şekilde yaparsan sen de geceden buzdolabına kaldırırsın sabaha kadar çözünür..
illa buz kalıbına yapacaksan 2 küp kullan bence bir küp az gelir, ozaman çözdürmeden kullanabilirsin.. afiyet olsun hacereeee
gözünüz aydın canım..kızlar sudenaz yoğun bakımdan çıkmış...çok şükür :Saruboceq: birde iyileşip hastaneden çıksaydı yavrum senağlama
yoğun bakımdan çıkmadan önce arayacaklardı haber verceklerdi..herkes evde haber bekliyordu...ablamla konuştuk ablam gitmek istiyorum ama göstermeyecekler doktoruylada konuşturmazlar ama yinede gideyim dedi..bende iyi olur abla belki denk gelir bişe olur doktoruyla konuşursun dedim..hastaneye gidiyorlar ki sudenazı yoğun bakımdan çıkarmışlar banyosunu yaptırmışlar yatağına yatırmışlar ablam gitmese çocuk öyle oracıkta yalnız senağlama neyse neden aramadınız die soruyor ee arayın demiştik aramamışlar mı deniliyor :çok üzgünüm: gelde sinirdeenn ölmee senağlama
hayırdır şeker.. skma canını bak yiğeninide iyiymiş..a.skızlar canım çok sıkkın ben bikaç gün gelmezsem merak etmeyin....
afiyet olsun benimde canımdelikafadulden pasta istiyor vallahi..ben güne gitmedim bugün, teyzesi kızımı özlemiş hafta içi çalıştığı için göremiyo o gelecek ,pasta yapacaz :lepi:
geçmiş olsun canıma.s.
şeker bu mikrodalga olayıda biraz muaalakta sanırsam. pek güvenilir bulmuyorlar onu da..:uhm:
gözünüz aydın canım..
hayırdır şeker.. skma canını bak yiğeninide iyiymiş..a.s
afiyet olsun benimde canımdelikafadulden pasta istiyor vallahi..
SLM kızlar sizden bi ricam var.bebeğinizin bu ayki baş kilo ve boy ölçümünü yazarsanız çok sevinirim.
şuanda sadece anne sütümü veriyosun.yani yoğurt meyve falan hiç bişi vermiyomusun cnm
ben geldim mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?