2008 Ekim Anneleri

allah allah ne oluyor bu kuzulara.. allah sabır versin ne diyim..:Saruboceq:

eeee anne olmak kolay değil canım mecburen ya sabır çekecez seni çok çok iyi anlıyorum ama dua et de 1 geceye mahsus olsun umarım hemen normale döner

allah allah ne oluyor bu kuzulara.. allah sabır versin ne diyim..:Saruboceq:

bende anlamadım gitti yaaa.hasta olunca çocuklar huy değiştirrirmiş...ya hep böle kalırsasenağlama
eeee anne olmak kolay değil canım mecburen ya sabır çekecez seni çok çok iyi anlıyorum ama dua et de 1 geceye mahsus olsun umarım hemen normale döner

evet canım gerçekten kolay değilmiş...inşallah hemen döner eski halineçşimdi mışıl mışıl uyuyo kerata....bende yatıyım bari yanına...hadi öptüm siziii...kendinize iyi bakın annişler...:1hug:

geçmiş olsun terkencim , kendine iyi bak da bebişi de hasta etme sakın

çok şükür :Saruboceq:

kızlar canım çok sıkkın ben bikaç gün gelmezsem merak etmeyin....

aaaa neden merancım noldu ki, hani bunalım yasaktı ama :teselli:

Hee bende oyle veriyodum tarihi gecmis yenisi alcam

Sagol canim peynirle yumurta neden ayni anda olmuyoo biz hep ayni aynda koyuyoduk

doktorumuz bize de ayrı verin dedi yumurta ile peyniri, sanırım ikisi de protein ya ağır olur diyedir:uhm:

ben güne gitmedim bugün, teyzesi kızımı özlemiş hafta içi çalıştığı için göremiyo o gelecek ,pasta yapacaz :lepi:

geçmiş olsun canıma.s.

şeker bu mikrodalga olayıda biraz muaalakta sanırsam. pek güvenilir bulmuyorlar onu da..:uhm:

gözünüz aydın canım..

kızlar canım çok sıkkın ben bikaç gün gelmezsem merak etmeyin....
hayırdır şeker.. skma canını bak yiğeninide iyiymiş..a.s
ben güne gitmedim bugün, teyzesi kızımı özlemiş hafta içi çalıştığı için göremiyo o gelecek ,pasta yapacaz :lepi:
afiyet olsun benimde canımdelikafadulden pasta istiyor vallahi..

gelsene sen deeeee delikafadulden biz bugün müsaitizzzzzz delikafadulden profiterol yapmaya karar verdik hadi gel hadiii delikafadulden

benim kızım yoğurt ve türevlerini sevmiyo benneyaptımki yoğurtla yapılan tarhana var ya hani ondan verdim epüüüüeeee yaparak etrafa saçtı , ağzını sımsıkı kapadı yemedi sıpaaaaa :mymeka: oysa şeker gibiydiiii kötükedihüso

napıonuz bakim ben oğlumla beraber bu saate kadar uyudum ohhh sefam olsunlülülülülülü
o da birazdan uyanır..hawada açmiş bu arada ne güzel ama kocam yok çalışıo yoksa gezerdik biraz nese bakiim neler kıllattınız naniknanik

SLM kızlar sizden bi ricam var.bebeğinizin bu ayki baş kilo ve boy ölçümünü yazarsanız çok sevinirim.

SLM kızlar sizden bi ricam var.bebeğinizin bu ayki baş kilo ve boy ölçümünü yazarsanız çok sevinirim.

yazalım canım yazmasınada kıyaslama yapmak doğru deil her bebein gelişimi farklıdır nede olsayerimseniben
benim miniğim 8 buçuk kg,,64 cm,,baş çevreside 42cm...
doktorun gelişimi hakkında ne diosa doğrudur canımkaydirigubbakcemile3

saol cnm benim kızımda 71 cm 8.600 gr ve 42 cm baş çevresi.bende kızımın kilolu olduğunu düşünüyodum.ama normal sanırım.çokda kilonun ii olmadığını düşünüyorum.mama saatinii 4 saatte bi veriyorum genelde sen nasıl yapıyosun

canım ben ek gıdaya başlamadım dahakaydirigubbakcemile3 maşallah de
sağlıklı olsunlarda kiloları mühim deil..üstelik senin kızın boyuda uzun maşallah
biz biraz kısayız:asigim:

şuanda sadece anne sütümü veriyosun.yani yoğurt meyve falan hiç bişi vermiyomusun cnm

ewet canım hiçbişi wermiorumyerimseniben
bi ara başlamıştım tattırmaya ama 2 gün sürdü hasta olduğu için zorlamadım..erteledim biraz...
hakkaten hiç kimse yok bugün noluo yaw..:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…