2008 Ekim Anneleri

niise ben gidiim biraz uyiiim çok halsizim, bi de regl oldumsabaha karşı, şansıma tüpürüm, kırk yılın başı dışarı çıkcam regl olacağım tuttu

kızlarrr nasılsınızz...gezmeye gittik bizde:)hava çok güzeldi..yorgum yorgun attım kendimi dışarı..ama süper geldi geçti sanki yorgunluğum.makyaj falan giyim kuşam derken dahada bir geçtiii....oğluşumu koyduk arabasına alışverişmerkezşine gittik.Allahtan durdu...bakındı hep...onada iyi oldu aslında.çığlık atıo şimdi salonda:)anammm kimseler yok mu yaaa...bi tek ben varım galiba.tabi havalar güzel herkes gitmiştir bi yere...

hayırdır inşallah nerde bu milet yaw..hepiniz birden nereye gittiniz be..bi benmii oyturuom ewde..
sinir oldum hee:dilcikar:

hayırdır inşallah nerde bu milet yaw..hepiniz birden nereye gittiniz be..bi benmii oyturuom ewde..
sinir oldum hee:dilcikar:

yok şeker sinir olma bende evdeydim bugün:çok üzgünüm:. ama yarınaa niyeti bozdum..:jeyyar: yalnız burann artık pabucu dama atılmış gibi geldi bana..:çok üzgünüm:

nurce peki sana geçmemesi için hiç bi önlem alınamıyo dimi?ben de geçirmedim de merak ediyoom.ben hiç bi hastalığı geçirmemişim..ne kızamık,ne kabakulak:uhm:
batuhanı doktora götürdüğümde ilk sorusu benim geçirip geçirmediğim di.anne eğer önceden su çiçeği vs. hastalıkları geçirdiyse bebeği ilk 6 ay koruyormuş.ama ben su çiçeğini geçirmemiştim.hemide en sevmediğimki.kızamık geçirdim.keşke yeğen kızamık geçirseydi bize de bulalamzdı.ama oldu bir kere.
kendim için aşıyı sordum doktora 3 hafta bekleyeceksin dedi.eğer bişiy çıkmazsa hemen aşı olacağım.çünkü biliyorsunuz ileri yaşlarda daha zor geçiyormuş.aslında ben hamileyken yapılan kan testlerinde su çiçeği geçirmediğimi fark etmiştim.grip aşısı olmayı düşünmüştüm ama su çiçeğini hiç böyle olur diye düşünmemiştim.benim tavsiyem aşını ol.
perşembe gününden bu yana çiçeklkerimiz arttı.ablamın kızı da ' batuhan daha küçük anneler gününüde çiçek alamayacağı için çiçek açtı sana teyze diyor. sevinsem mi üzülsem mibenneyaptımki.şupuplaını da veriyorum.neşesi iyi gibi .ama akşam üzeri biraz huysuzlandı.umarım çarçabuk geçer.küçücük daha ne kaşıntısını söyler.ne acısını.
sudenaz yoğun bakımdan çıkmış .hadi bakalım hayırlısı sıra sıra basamakları geçiyor tatlı kızımız.

geldim leylacım, bend ene zamndır tektim , oğlum da uyudu .pc yi kurcalıyordum sizi beklerken, o halilo epeydir burda

geldim leylacım, bend ene zamndır tektim , oğlum da uyudu .pc yi kurcalıyordum sizi beklerken, o halilo epeydir burda

Geell gell bende uyuttum kizi bakiyim dedim aklim burdaydi butun gun ama bos mus hoss bugun aklim gitti gitti geldii hacer beni cok korkuttu yaa aksam su veriyodum kucuk biberonuylaa yatiyodu hafif dik ama yastik vardi altinda buda suyu icmiyoo emzigini agzinada geveliyoo sularda agzinda birikmis galibaa ki bidan bogulacak gibi oldu genzine mi kacti bogazina mi ne olduysa hemen aldin agiz asagi cevirdim ama boyle kizardi öögggk felan yapiyoo benim aklim gitti resmen dizlerimin bagi cozuldu sirtinavvurdum ay hala oguruyoo ve kizardi cocuk ellerimde bisey oladu sandim nefes de alamadi sonra kustuu kusunca nefes aldii ve ben iptal zaten hayatimda hic boyle bisey yasamadim cevirdim bastim bagrima dudaginin ustu mosmor olmustu bende agladim kii cok cok kotu oldum yaa dizlerim bi muddet titredi oyle kendime gelemedim

Rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasinn yaa cok zoruma gitii agladimm babannemin bi lafi vardi aklima geldi bogazina su kacmasi cok tehlikeli yavrum hep "ekmek kaldi su getir su kaldi mollayi getir "derdi

Bide Hacer artik emmiyoo yaa deli ediyo beni sabahtan beri toplasan 10dk emmemistir yani dusun cok uzuluyorumm yaa sutumde var oysakii emmedigi ve sadece ek besin aldigi icin kabiz oldu vee bugun hep ikindii zorladii aciyom ki kti bisekilde azcik yapmis ne yapmam gerek kizlar yaa

deldüüümmm hihoyyyt bugun sadece markete gittik dısarda güneş manyaktı ama rüzgarda cabası :1no2: market dönüşü lojmanın parkında cemre cadısını salladık yazık içi bi hoş oluo herqalde azını aca aca hiii hiii yapıo puhahaaa kaydirigubbakcemile3 rüzgar olmasaydı baya dururduk sanırım kaydirigubbakcemile3 anne olmak cok güzelmiş :asigim:
grbimiz gecicene her gecen gün ağırlasıo yanlız senağlama benimde ööle senağlama antibiyotik işe yaramıo mu yaa :çok üzgünüm:
hakkat herkes nerde yaw :sm_confused: yaz gelmeden bosladılar yaz gelince satır satır ilerliycez demekki :enbuyukkk:
leylusum gecmiş olsun bacım.allah beterinden saklasın...:teselli:
ibooş yarınki sınavların içnde basarılar anacım a.s. allah zihin acıklığı versin :1hug:
ya bişi sorucam yusuf salıncaanda sallanıomu?memnunmusun?burdada var 75 tl 95 tl hatta 65 e bile var?

aaa yok artık :1shok: bunuda haberleşmiş olamazlar :1shok: cemrede ööle buyuk insan kakası gibi :1ninca: baya bi ıkına sıkıla yapıo katı kahverengi ve az.bide acccaaip kötü kokuo :1ninca: ben öölen verdiğim corbasının içine zeytinyağı koyuyorum rahat yapsın die.bide ööle dene bakem :mymeka:

canımm geçimiş olsun
arada bizi böyle yokluyo keratlar. benimkide suyu pek içimiyi uzunu diş kaşımak için kullanıyo ve anlattığın gibi ağzında bırakıyo sonra öhö möhö bişiyler oluyo,yapmasınlar böyle şeyler bizlere zaten kalbimiz zor dayanıyo onlara bide böyle şeyler yapınca hepten uçu verecek gibi oluyomirmirmirmir

armut rendeliyorum ben oğluma bağırsak çalıştırır, istersen bi dene.
benimde süt azaldı galiba
,evdeyken iyi deişteyken stres sıkıntıdan boboş valla.bizimki de biberondan bol gelmesini seviyo bazen az emiyor benide , bir iki deniyor bakıyor yok bırakıyor.ama bend einat bekliyorum tekrar acıkmasını , bu sefer çekiyor biraz.of ya bacak kadar çocuklar bizi dize getirmeye çalışıyor, inanamayorum. bu akşam bi meyve şöleni yaptım oğluma maşallah çok güzel yedi.halbu ki öğlenki pirinçli muhallebiyi ağzını kıvıra kıvıra yedi.meyveyi sevecek galiba.

valla ben birbirlerinden etkilenmmesinler diye pc nin yanıa bilem yaklaştırmıyom oğlanı amma ,buluyorlar bi yolunu galiba.:sm_confused::sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…