hoşgeldin şeker. sınavın nasıl geçti..
bilmiorum :çok üzgünüm: yarın sabahtan bi tane öğleden sonra da bi tane var delirecüm delikafadulden
hayırdır inşallah nerde bu milet yaw..hepiniz birden nereye gittiniz be..bi benmii oyturuom ewde..
sinir oldum hee:dilcikar:
batuhanı doktora götürdüğümde ilk sorusu benim geçirip geçirmediğim di.anne eğer önceden su çiçeği vs. hastalıkları geçirdiyse bebeği ilk 6 ay koruyormuş.ama ben su çiçeğini geçirmemiştim.hemide en sevmediğimki.kızamık geçirdim.keşke yeğen kızamık geçirseydi bize de bulalamzdı.ama oldu bir kere.
nurce peki sana geçmemesi için hiç bi önlem alınamıyo dimi?ben de geçirmedim de merak ediyoom.ben hiç bi hastalığı geçirmemişim..ne kızamık,ne kabakulak:uhm:
geldim leylacım, bend ene zamndır tektim , oğlum da uyudu .pc yi kurcalıyordum sizi beklerken, o halilo epeydir burda
Bide Hacer artik emmiyoo yaa deli ediyo beni sabahtan beri toplasan 10dk emmemistir yani dusun cok uzuluyorumm yaa sutumde var oysakii emmedigi ve sadece ek besin aldigi icin kabiz oldu vee bugun hep ikindii zorladii aciyom ki kti bisekilde azcik yapmis ne yapmam gerek kizlar yaa
Geell gell bende uyuttum kizi bakiyim dedim aklim burdaydi butun gun ama bos mus hoss bugun aklim gitti gitti geldii hacer beni cok korkuttu yaa aksam su veriyodum kucuk biberonuylaa yatiyodu hafif dik ama yastik vardi altinda buda suyu icmiyoo emzigini agzinada geveliyoo sularda agzinda birikmis galibaa ki bidan bogulacak gibi oldu genzine mi kacti bogazina mi ne olduysa hemen aldin agiz asagi cevirdim ama boyle kizardi öögggk felan yapiyoo benim aklim gitti resmen dizlerimin bagi cozuldu sirtinavvurdum ay hala oguruyoo ve kizardi cocuk ellerimde bisey oladu sandim nefes de alamadi sonra kustuu kusunca nefes aldii ve ben iptal zaten hayatimda hic boyle bisey yasamadim cevirdim bastim bagrima dudaginin ustu mosmor olmustu bende agladim kii cok cok kotu oldum yaa dizlerim bi muddet titredi oyle kendime gelemedim
armut rendeliyorum ben oğluma bağırsak çalıştırır, istersen bi dene.Bide Hacer artik emmiyoo yaa deli ediyo beni sabahtan beri toplasan 10dk emmemistir yani dusun cok uzuluyorumm yaa sutumde var oysakii emmedigi ve sadece ek besin aldigi icin kabiz oldu vee bugun hep ikindii zorladii aciyom ki kti bisekilde azcik yapmis ne yapmam gerek kizlar yaa
aaa yok artık :1shok: bunuda haberleşmiş olamazlar :1shok: cemrede ööle buyuk insan kakası gibi :1ninca: baya bi ıkına sıkıla yapıo katı kahverengi ve az.bide acccaaip kötü kokuo :1ninca: ben öölen verdiğim corbasının içine zeytinyağı koyuyorum rahat yapsın die.bide ööle dene bakem :mymeka:
valla ben birbirlerinden etkilenmmesinler diye pc nin yanıa bilem yaklaştırmıyom oğlanı amma ,buluyorlar bi yolunu galiba.:sm_confused::sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?