2008 Ekim Anneleri

Bende geldimm celenn pekmezi meyve puresine mi karistiriyim sebze puresine mi ben kahvaltida veriyodum pekmezi ama dedgigin gibide yapiyim cunku hacer tatli seyleri seviyo

walla canım bunu doktora sormak lazım...doktora sormadan mama ölçülerini değiştirmek doğru değill

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/205280-fantomalt-protifar-mama-kullananlar.html

bu fantomalt içinde şunları bi okuyun bakalım....doktorun tavsiye ederse verirsin ibolyacım

yettim gariiiiiiii

napıyonuz kızlarrrrr

alexa nın misafirleri vardı merancım
bi tepsi salam bi tepsi peynir yiyip şarap iççeklerdi kaydirigubbakcemile3

Bende geldimm celenn pekmezi meyve puresine mi karistiriyim sebze puresine mi ben kahvaltida veriyodum pekmezi ama dedgigin gibide yapiyim cunku hacer tatli seyleri seviyo
aaayyyyy dilimdde tüy bitti su pekmezi süt ve süt ürünleriyle vermeyin die.sen pekmezi sadece meyveylen ver.

bu haliloş öpücüğüü hakediyy kaydirigubbakcemile3

hee edii anam Şeniz

şşş meran eryaman etimesguta bağlıymıs.dbestte garın orda oturuomus puhahaa kaydirigubbakcemile3

gar derken kaydirigubbakcemile3
yok bacım garın orda oturmuyok biz
çok güzel bi yerde oturuyoz ama sölememmmm :dilcikar:kaydirigubbakcemile3

gar derken kaydirigubbakcemile3
yok bacım garın orda oturmuyok biz
çok güzel bi yerde oturuyoz ama sölememmmm :dilcikar:kaydirigubbakcemile3

ben seni bu atakulenin otaraflarda oturuon sanıodum CADIARZU sööle len CADIARZUyani mevki olarak gelmeyiz korkma :dilcikar:

kocam öküzü yemek tabaklarını kırdı şimdi bulasık makinesini bosaltıodu üst üste koymus hepsini küüt hepsi yere

Benim bu zilli ne zaman kucagima alsam elini ya agzima ya ya gozume sokuyo dudaklarimda gozlerimde haraket ediyo ya tatmak mi istiyo nedir gozumu cikarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…