msn deydim bacım sayfa acık kalmıs.napiim bi halilo bi ben kankim olur kendileri kaydirigubbakcemile3
walla canım bunu doktora sormak lazım...doktora sormadan mama ölçülerini değiştirmek doğru değillmeraaan, bu oğlan hala yimiiii :çok üzgünüm: başka bi topicde kadının birine dru 90lık suya 3 ölçek koycana 4 ölçek koy suyla şişmesin karnı demiş, bende bugün ööle ettim, su manyağı ya benimki, arkasından da suyu dayadım, aynı hesaba gelmiştir dimi :uhm:
Bende geldimm celenn pekmezi meyve puresine mi karistiriyim sebze puresine mi ben kahvaltida veriyodum pekmezi ama dedgigin gibide yapiyim cunku hacer tatli seyleri seviyo
aaayyyyy dilimdde tüy bitti su pekmezi süt ve süt ürünleriyle vermeyin die.sen pekmezi sadece meyveylen ver.Bende geldimm celenn pekmezi meyve puresine mi karistiriyim sebze puresine mi ben kahvaltida veriyodum pekmezi ama dedgigin gibide yapiyim cunku hacer tatli seyleri seviyo
bu haliloş öpücüğüü hakediyy kaydirigubbakcemile3
yettim gariiiiiiii
napıyonuz kızlarrrrr
alexa nın misafirleri vardı merancım
bi tepsi salam bi tepsi peynir yiyip şarap iççeklerdi kaydirigubbakcemile3
yet gariiiiii :teytey:
şşş meran eryaman etimesguta bağlıymıs.dbestte garın orda oturuomus puhahaa kaydirigubbakcemile3
gar derken kaydirigubbakcemile3
yok bacım garın orda oturmuyok biz
çok güzel bi yerde oturuyoz ama sölememmmm :dilcikar:kaydirigubbakcemile3
hee sğl söylediğin iyi olduu kaydirigubbakcemile3 yaw 2 çocukla yolculuk nasıl olcakk acepp :uhm:şşş meran eryaman etimesguta bağlıymıs.dbestte garın orda oturuomus puhahaa kaydirigubbakcemile3
ben seni bu atakulenin otaraflarda oturuon sanıodum CADIARZU sööle len CADIARZUyani mevki olarak gelmeyiz korkma :dilcikar:
ben seni bu atakulenin otaraflarda oturuon sanıodum CADIARZU sööle len CADIARZUyani mevki olarak gelmeyiz korkma :dilcikar:
bıyır gel bacım da sölememmmm kaydirigubbakcemile3
gelince öğrenirsin lülülülülülü
ben söyliim doktorlar sitesinde oturuooo :jeyyar:
bilemez kiiii bilemez kiiiiiii lülülülülülü
avukatlar sitesindee kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?