kocam öküzü yemek tabaklarını kırdı şimdibulasık makinesini bosaltıodu üst üste koymus hepsini küüt hepsi yere
meran yaw benim de kuzenimin düğününe gitmem lazım 5 saat otobüsle zor olur mu ki????
nerde olcak kii düğünüü...mümkünse uçakla git yaw fisfisfis
:dilcikar:
ben yokum ya kıllatın
ben kaydirigubbakcemile3 uçak kaydirigubbakcemile3
uçak gitmiyo oraya
olsa da binmem zaten :dilcikar:
otobüsle 5 saat çok olmaz aslında...arabayı sevio muu lülüü
ööle bi sitemi varmıs hemen girek bakak :jeyyar: delikafaduldenulaa celen buranın kadınlar kulubunun birde erkekler için modeli varya açılmış...len bizimkiler orda toplanıp bizden bahsetseler ne derler acebaa kaydirigubbakcemile3
aaayyyyy dilimdde tüy bitti su pekmezi süt ve süt ürünleriyle vermeyin die.sen pekmezi sadece meyveylen ver.
hee edii anam Şeniz
Len sabah kahvaltisini sen nasail veriyon kahvalti ya basladin mi ee mamanin icine biskuvi ezip yumurta ve pekmez karistiriyodum peyniri yumurtayla ayni anda karistirmayin dediler diye peyniri yumurta koymayip veriyodum ee pekmezide sildik sadece cicibebe yumurta sarisimi verem
ulaa celen buranın kadınlar kulubunun birde erkekler için modeli varya açılmış...len bizimkiler orda toplanıp bizden bahsetseler ne derler acebaa kaydirigubbakcemile3
bi firmanın özel koltukları olan otobüsleri var...3 koltuk yanyana..internet bile var içindee rahat rahat gidersinizz... :lepi:seviyor evet o yüzden cesaret ettim bakalım fikrim değişmezse gidicezz
ööle bi sitemi varmıs hemen girek bakak :jeyyar: delikafadulden
evet yaa bende okumuştum burda ama saçmaa yanii bi günde 2 çeşit protein almasın die mi düşünüldüü artıkk neysee :sm_confused:mamanın içine peynir, yumurta ve biskuvi koy.. peynir ve yumurta aynı anda verilmezi kim uydurduklava:
pekmezi meyve püresi verirken kat..
Bana bu topikten cikmak yasak diyen kariyaa bakk karilarinkini birak erkeklerinkinde geziyoo
mamanın içine peynir, yumurta ve biskuvi koy.. peynir ve yumurta aynı anda verilmezi kim uydurduklava:
pekmezi meyve püresi verirken kat..
bi firmanın özel koltukları olan otobüsleri var...3 koltuk yanyana..internet bile var içindee rahat rahat gidersinizz... :lepi:
biz karulardan ordada vvar güya erkekler şeysii kaydirigubbakcemile3 biz orayıda talan ederüük beee :teytey: :teytey: :teytey:
Merak ettim link at len bende bakacam
Burda bi kac kisi dedi ikisi ayni anda verilirse agir gelir demis doktorlari yuksek protein bakimindan ikisini ayni anda verme demis
pekmezi meyveyle vermek iyi demirin emilimi artar c vitamini ile.....mesela yoğurt yemiyor onun içinede pekmez koyabilirsin tatlandırmak amaçlı kullanmış olursun yoğurtu a.s
buranın erkekler şeysii diom yaa :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?