2008 Ekim Anneleri

kocam öküzü yemek tabaklarını kırdı şimdi bulasık makinesini bosaltıodu üst üste koymus hepsini küüt hepsi yere

ulaa celen buranın kadınlar kulubunun birde erkekler için modeli varya açılmış...len bizimkiler orda toplanıp bizden bahsetseler ne derler acebaa kaydirigubbakcemile3

ulaa celen buranın kadınlar kulubunun birde erkekler için modeli varya açılmış...len bizimkiler orda toplanıp bizden bahsetseler ne derler acebaa kaydirigubbakcemile3
ööle bi sitemi varmıs hemen girek bakak :jeyyar: delikafadulden

aaayyyyy dilimdde tüy bitti su pekmezi süt ve süt ürünleriyle vermeyin die.sen pekmezi sadece meyveylen ver.

hee edii anam Şeniz

Len sabah kahvaltisini sen nasail veriyon kahvalti ya basladin mi ee mamanin icine biskuvi ezip yumurta ve pekmez karistiriyodum peyniri yumurtayla ayni anda karistirmayin dediler diye peyniri yumurta koymayip veriyodum ee pekmezide sildik sadece cicibebe yumurta sarisimi verem

mamanın içine peynir, yumurta ve biskuvi koy.. peynir ve yumurta aynı anda verilmezi kim uydurdu klava:
pekmezi meyve püresi verirken kat..

Bana bu topikten cikmak yasak diyen kariyaa bakk karilarinkini birak erkeklerinkinde geziyoo

seviyor evet o yüzden cesaret ettim bakalım fikrim değişmezse gidicezz
bi firmanın özel koltukları olan otobüsleri var...3 koltuk yanyana..internet bile var içindee rahat rahat gidersinizz... :lepi:
ööle bi sitemi varmıs hemen girek bakak :jeyyar: delikafadulden

biz karulardan ordada vvar güya erkekler şeysii kaydirigubbakcemile3 biz orayıda talan ederüük beee :teytey: :teytey: :teytey:

mamanın içine peynir, yumurta ve biskuvi koy.. peynir ve yumurta aynı anda verilmezi kim uydurdu klava:
evet yaa bende okumuştum burda ama saçmaa yanii bi günde 2 çeşit protein almasın die mi düşünüldüü artıkk neysee :sm_confused:
Bana bu topikten cikmak yasak diyen kariyaa bakk karilarinkini birak erkeklerinkinde geziyoo

gezerim olmm :mymeka: benim gittiğimm yerlerii sen bii bilsenn peehh

Burda bi kac kisi dedi ikisi ayni anda verilirse agir gelir demis doktorlari yuksek protein bakimindan ikisini ayni anda verme demis

Merak ettim link at len bende bakacam

pekmezi meyveyle vermek iyi demirin emilimi artar c vitamini ile.....mesela yoğurt yemiyor onun içinede pekmez koyabilirsin tatlandırmak amaçlı kullanmış olursun yoğurtu a.s

Burda bi psikolag varmisya dr meltem mi ne ona soru soruluyo ya bende soru sorsammi cok korkagim diye ne yapmam gerek deyi

Burda bi kac kisi dedi ikisi ayni anda verilirse agir gelir demis doktorlari yuksek protein bakimindan ikisini ayni anda verme demis

yok bacım zaten yumurtanın hepsini değil yarısını ver, iki tatlı kaşığı da labne peyniri koy tamamdır :lepi: yalnız hacerde yumurta alerjisi olabilir bi kaç gün verme bakalım nolcak

pekmezi meyveyle vermek iyi demirin emilimi artar c vitamini ile.....mesela yoğurt yemiyor onun içinede pekmez koyabilirsin tatlandırmak amaçlı kullanmış olursun yoğurtu a.s

tatlandırmak amaçlı verilebilir ama emilmez.. en iyisi meyveye katmak..

koşu bandını odaya aldık
yarından itibaren üşenmezsem haftada 3 gün yürümeyi planlıyorum bakalım dötüm küçülecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…