2008 Ekim Anneleri

ben kahvaltılar die mama aldım ondan koyuyorum sonra 2 tane bebe bisküvi sonra 2 cay kasıı labne sonra 1 cay kasıı tereyağ.tatlansın die ona özel yaptıım seftali marmelatı.bugunde için yarım yumurta sarısı kodum.pekmezle süt ürünleri verilmez leylusum aklında olsun yerimseniben
mamanın içine peynir, yumurta ve biskuvi koy.. peynir ve yumurta aynı anda verilmezi kim uydurdu klava:
pekmezi meyve püresi verirken kat..
sanırım arıkan demişti bide cakıl :uhm: doktoralrı demiş fisfisfis
Merak ettim link at len bende bakacam

he bende merak ettim len

celen sana tereyağını dr mu önerdi???
tereyağı da erken henüz.. ağır gelebilir..

Olabilr zaten bi gun arayla veriyodum bugun vermedim yarin verecedim dunde yemedi zaten döktum

ben mekik çekerken tamer çokk gülüoo her kalktığımda ce-ee yapıoom o güldükçee ben daha çok yapmak istiyoruum yaw kaydirigubbakcemile3 evde bissürü spor aleti var..koşu bantı,kürek,bisiklet,masaj kemeri,termal kemer,termal sauna sort,twist yapacak adamm yookk kaydirigubbakcemile3 ben bi twist yapıom o kadarr :lepi:

celen sana tereyağını dr mu önerdi???
tereyağı da erken henüz.. ağır gelebilir..

hayır aldıım tariflerden koyuyorum.ama cok cok az.1 cay kasıı işte.ama tepeleme deil.silme.ağır geldiini nasıl anlarım?2 haftadır veriyorum gözlemlediğim bişi yok ama?fisfisfis

150 miiiiiiii :1shok: :1shok:

evt 150 mekiktee ne kiiii len kaydirigubbakcemile3 300 de çeksem benim bu için bişe farketmeyecek...araştırdım benim protein diyeti yapmam gerekiormuşş...yoksa kilo veremicem gibi gelio....karbonhidrat almamam gerekiyo...haşimatolu arkadaşlar buldum delikafadulden

hayır aldıım tariflerden koyuyorum.ama cok cok az.1 cay kasıı işte.ama tepeleme deil.silme.ağır geldiini nasıl anlarım?2 haftadır veriyorum gözlemlediğim bişi yok ama?fisfisfis

bize dr özellikle söylemişti de ondan dedim.. tereyağına daha sonra başlıcaz dedi.. şimdilik sadece çorbalarına 1 çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum

Celen kahvaltilar olan mama hangisinden yarin bende alacam evdeki mamalarin tarihi gecti yeni almam lazim

protein diyeti çok tehlikeliiii sakın haaaaaaaa
dengeli bir diyet yap döferimmmm :mymeka:

hee şekerim ben fantomalt almıcem ki, normel mamayı veriyom yine, sadece suyun miktarı az oluo, üstüne de normal suyu veriyom sıpaya, biliyon çok su içiyo, lakır lakır midesini suyla dolduruyo, aynı hesaba gelir herhal diye düşündüydüm :uhm:

Celen kahvaltilar olan mama hangisinden yarin bende alacam evdeki mamalarin tarihi gecti yeni almam lazim
milupanın kahvaltılar yazıo.gece tahıllarıda var.onuda gece yatmadan veiorum.içine bebe bisküvisiylen.
yavrumun yeni resimleri nasıllll :asigim:

ay evet sayfayı actım bi deişik geldi bi baktım ki bizim eylülmüş kaydirigubbakcemile3 cok tatlı maşallah.baya büyümüş.yenilerden buyuk koysana bi bakem yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…