koşu bandını odaya aldık
yarından itibaren üşenmezsem haftada 3 gün yürümeyi planlıyorum bakalım dötüm küçülecek mi
ben kahvaltılar die mama aldım ondan koyuyorum sonra 2 tane bebe bisküvi sonra 2 cay kasıı labne sonra 1 cay kasıı tereyağ.tatlansın die ona özel yaptıım seftali marmelatı.bugunde için yarım yumurta sarısı kodum.pekmezle süt ürünleri verilmez leylusum aklında olsun yerimsenibenLen sabah kahvaltisini sen nasail veriyon kahvalti ya basladin mi ee mamanin icine biskuvi ezip yumurta ve pekmez karistiriyodum peyniri yumurtayla ayni anda karistirmayin dediler diye peyniri yumurta koymayip veriyodum ee pekmezide sildik sadece cicibebe yumurta sarisimi verem
sanırım arıkan demişti bide cakıl :uhm: doktoralrı demiş fisfisfismamanın içine peynir, yumurta ve biskuvi koy.. peynir ve yumurta aynı anda verilmezi kim uydurduklava:
pekmezi meyve püresi verirken kat..
Merak ettim link at len bende bakacam
bende hergün 150 mekikk çekioom delikafadulden
yok bacım zaten yumurtanın hepsini değil yarısını ver, iki tatlı kaşığı da labne peyniri koy tamamdır :lepi: yalnız hacerde yumurta alerjisi olabilir bi kaç gün verme bakalım nolcak
tatlandırmak amaçlı verilebilir ama emilmez.. en iyisi meyveye katmak..
celen sana tereyağını dr mu önerdi???
tereyağı da erken henüz.. ağır gelebilir..
150 miiiiiiii :1shok: :1shok:
hayır aldıım tariflerden koyuyorum.ama cok cok az.1 cay kasıı işte.ama tepeleme deil.silme.ağır geldiini nasıl anlarım?2 haftadır veriyorum gözlemlediğim bişi yok ama?fisfisfis
celen sana tereyağını dr mu önerdi???
tereyağı da erken henüz.. ağır gelebilir..
evt 150 mekiktee ne kiiii len kaydirigubbakcemile3 300 de çeksem benim bu için bişe farketmeyecek...araştırdım benim protein diyeti yapmam gerekiormuşş...yoksa kilo veremicem gibi gelio....karbonhidrat almamam gerekiyo...haşimatolu arkadaşlar buldum delikafadulden
walla canım bunu doktora sormak lazım...doktora sormadan mama ölçülerini değiştirmek doğru değill
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/205280-fantomalt-protifar-mama-kullananlar.html
bu fantomalt içinde şunları bi okuyun bakalım....doktorun tavsiye ederse verirsin ibolyacım
protein diyeti çok tehlikeliiii sakın haaaaaaaa
dengeli bir diyet yap döferimmmm :mymeka:
yavrumun yeni resimleri nasıllll :asigim:
karaciğere yüklenmek açısında mıı deyonn CADIARZU 1 ay protein diyeti yapayım sonrada karaciger detoksuu yaparım olmaz mıı kaydirigubbakcemile3
milupanın kahvaltılar yazıo.gece tahıllarıda var.onuda gece yatmadan veiorum.içine bebe bisküvisiylen.Celen kahvaltilar olan mama hangisinden yarin bende alacam evdeki mamalarin tarihi gecti yeni almam lazim
yavrumun yeni resimleri nasıllll :asigim:
çokkk şekerr yaa cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?