canım siz berlindeymişsiniz ablamlar da benim orada..delikafadulden
soğuk mezeler vardı...en çok çerkes tavuğuyla peynir tabağını birde saray dolması vardı o da güzeldi...diğerlerini yemediim
ana yemektede biftek sarma ve domates dolma garnitür vardıı çok güzel pişmişti delikafadulden sınırsızz içkii vardı bu da iyiydii :içelim:
tatlı değişik bişedi ama adını unuttum delikafadulden sufle gibiydi ama beyazdı artı keki yoktuu...çilek vardıoo yanındaa ben onu yedimm :lepi:
aaa nerde oturuyolar? sen geliyo musun ablanlari gormeye?
benim eşim sevmez güzel giyinmeyi ben zorlaa alırım ona -tatlicadiarzu- ona bi kot bi kazak tamamdır...geçen sene müdürlük yapıordu kumaş pantalon gömlek ceket giymek ona ölüm gibi geliorduu hiiiç sevmezz...giyimine düşkün bi adam değill aslında çokta özene bözene giyinen adam tipim değildir hiiç sevmemm eniştem öyledir bana fenalııkk gelir kötükedihüsoseni uyanık kayserili seniiii kaydirigubbakcemile3
benim eşim de güzel giyinmeyi çok sever ve alışveriş konusunda çok zevklidir.. ben de o güzel giyindikçe acaip hoşuma gidiyor gurur duyuyorum :asigim: ama alışveriş hastalığına bir son verse iyi olacak o ayrıklava:
tamer ve eylul diye bisi yok ve de olabilemezzz delikafadulden
lülü ve arda var bundan sonra.. biz bu olayi dun acikliga kavusturduk.. biz ailecek ic guveysi gidiyoruz dbestlere kaydirigubbakcemile3
bu ararda ne gussel eglenmissiniz bea.. darisi basimiza.. bu haftasonu burda paskalya bayrami. 4 gun tatil. biz kölne gitcez görumcemlerearkadaslar praga gidiyo. biz de gitcektik. alexin yegeninin 1. dogumgunu. mecburen oraya gitcez, sinir oldum..
yok hiç gelmedim.. ablamlar 17 yıldır orada.. babamda oradan emekli.. ama ben hiç gitmedim. yani bi ben gitmedim desem doğrudur. :1ninca:
benim eşim sevmez güzel giyinmeyi ben zorlaa alırım ona -tatlicadiarzu- ona bi kot bi kazak tamamdır...geçen sene müdürlük yapıordu kumaş pantalon gömlek ceket giymek ona ölüm gibi geliorduu hiiiç sevmezz...giyimine düşkün bi adam değill aslında çokta özene bözene giyinen adam tipim değildir hiiç sevmemm eniştem öyledir bana fenalııkk gelir kötükedihüso
ne kızıosun bee temem biz lülüyüü istemicezz kii :sm_confused:
sabah tamer bi huzursuzlandı :1shok: nolduu bilmiyorum :çok üzgünüm: emmek istemiyor zaten 3-4 gündür :çok üzgünüm: açmı diyorum mama yapıyorum yemioo uykusumu var diorum yatağına koyuyorum bağırıyor çay yaptım içmedi yıkadım masaj yaptım yokk durmuyoo kafamçokkarıştı azcık balkona çıkardım biraz sustu ama uykusuda var eline salatalık verioum dişimi kaşınıo die yok almıoo...en sonunda kıza kızaa uyudu yatağında aceba babanesi bişe verdi gaz mı yaptıı die düşündüm fisfisfis çok şükür şimdi uyuyor ama sürekli böyle olsaa çıldırırım walla kafamçokkarıştı ter içinde kaldım sırtımdan sular aktı be susmayıncaa :bbo:
e sen de gel.. bak biz de burdayiz..
17 yil mi :1shok: ben 5,5 yildir burdayim da bi ömur gibi geliyor delikafadulden
ama guzel sehir berlin. ben cok seviyorum.
lülüyü istemicekseniz tememm.. arkadas olabilirler kaydirigubbakcemile3 cunkum ben bi kiz yapcam ve onu da tamere vercem. cok seviyorum tameri. boylece hem senle hem dbestle dünür olcam kaydirigubbakcemile3
dbest kiziyo musun yoksa bana :çok üzgünüm:
evet öyleymiş..ablamlar yanlış anlamadıysam hükümet binasının orada oturuyorlar.. önünde kocaman bir balon varmış.. ne acayip bi tarif de mi..:roflol:
meran bana celene ve de ibolya ya hak verdinmi aklna biz gelmedik mi 7/24 mesai bizimki neyse umarım uyanınca düzelir
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
arda da maşallahh çok yakuşukluu olmuşş canıııımm
puhahah hiç güleceğim yoktuuuu kaydirigubbakcemile3
kız senden 15 cm uzun kıskandın işteeee lülülülülülü
ben eşimi de kıskanmıyorum bende bi anormallik var sanırsam :uhm:
merannnn ne yidinizi ne içtiniz anlat hele en önemli konuyu atlıyosunn kaydirigubbakcemile3 yimekler güzel miydiiii cokacimcoook
süper tarif ettin ha kaydirigubbakcemile3 bi tane ucan balon var, turistik amacli binebiliyosun o tarafta mi acaba? yoksa hukumet binasi cok.. ordan cikaramadim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?