2008 Ekim Anneleri

ben de hic kiskanmam.. alex de oyle ekstrem bi durum olmadikca kiskanmaz. birazcik large bi aileyiz herhal kaydirigubbakcemile3 ama ardayi kiskaniyorum hakkat.. kimseye gitsin, gulsun istemiyorum
leyla ben senin resmini gormedim ya..resim mi koydun?
gulsencim canim tesekkur ederim, ardanin resmine bakmissin cok dadlu di mi :asigim:..

Kizlar hero baby nin sutlu pekmezli kahvaltisi var bebelecinda irmikli balli ne is yaa pekmezle sut ayni anda bide bal 5 aydan yaziyo bende aldim ama bilmiyoyum yediricem

afiyet olsunnnn :dilcikar: yarasınnnnn kaydirigubbakcemile3

benim eşim sevmez güzel giyinmeyi ben zorlaa alırım ona -tatlicadiarzu- ona bi kot bi kazak tamamdır...geçen sene müdürlük yapıordu kumaş pantalon gömlek ceket giymek ona ölüm gibi geliorduu hiiiç sevmezz...giyimine düşkün bi adam değill aslında çokta özene bözene giyinen adam tipim değildir hiiç sevmemm eniştem öyledir bana fenalııkk gelir kötükedihüso

ne kızıosun bee temem biz lülüyüü istemicezz kii :sm_confused:

lülüyü istemicekseniz tememm.. arkadas olabilirler kaydirigubbakcemile3 cunkum ben bi kiz yapcam ve onu da tamere vercem. cok seviyorum tameri. boylece hem senle hem dbestle dünür olcam kaydirigubbakcemile3

dbest kiziyo musun yoksa bana :çok üzgünüm:

meran bana celene ve de ibolya ya hak verdinmi aklna biz gelmedik mi 7/24 mesai bizimki neyse umarım uyanınca düzelir

e sen de gel.. bak biz de burdayiz..
17 yil mi :1shok: ben 5,5 yildir burdayim da bi ömur gibi geliyor delikafadulden
ama guzel sehir berlin. ben cok seviyorum.

evet öyleymiş..ablamlar yanlış anlamadıysam hükümet binasının orada oturuyorlar.. önünde kocaman bir balon varmış.. ne acayip bi tarif de mi..:roflol:

havaa superr kızlarr ya ıklımın corbasını alıp sahıle gıdıcem arabayı atıp..:dance:
bazıları kıskanmasın
ismi lazım değelll
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

ben de bayilirim guzel giyinen adama.. ama alex benim tarzimda hic giyinmez :mymeka: zaten alisverise gitmeyi de cok sevmez.. benim tam tersim yane :sm_confused:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
arda da maşallahh çok yakuşukluu olmuşş canıııımm

evet öyleymiş..ablamlar yanlış anlamadıysam hükümet binasının orada oturuyorlar.. önünde kocaman bir balon varmış.. ne acayip bi tarif de mi..:roflol:

süper tarif ettin ha kaydirigubbakcemile3 bi tane ucan balon var, turistik amacli binebiliyosun o tarafta mi acaba? yoksa hukumet binasi cok.. ordan cikaramadim kaydirigubbakcemile3

meran bana celene ve de ibolya ya hak verdinmi aklna biz gelmedik mi 7/24 mesai bizimki neyse umarım uyanınca düzelir

he yavruss ben sana hep hak veriorum ve aklıma geldiniz wallahiii çok zorr :çok üzgünüm: herşeyii yaptım ama susturamadım hiiiç böyle bişey gelmemişti başımaa kafamçokkarıştı Allah yardımcınız olsuun :Saruboceq:

puhahah hiç güleceğim yoktuuuu kaydirigubbakcemile3
kız senden 15 cm uzun kıskandın işteeee lülülülülülü

ben eşimi de kıskanmıyorum bende bi anormallik var sanırsam :uhm:

bende eşimi kıskanmıyorum hem de hiç zaten o da beni kıskanmaz çünkü ben olmasam bile başkasına bakmayacağına yüzde yüz eminim aynen o da benim bakmayacamı bilir bide sanırım yapı meselesi CADIARZU

merannnn ne yidinizi ne içtiniz anlat hele en önemli konuyu atlıyosunn kaydirigubbakcemile3 yimekler güzel miydiiii cokacimcoook

yavrum sen gene mi açsın ya kız seni nası doyurcaaz cokacimcoook aç dbest

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…