2008 Ekim Anneleri

şşşşş bi dra sorsana

canım benim bizimdee oldu kabızlık...ya çok zor biliyorum ağlayarak yapıyordu valla.canım ben gün içinde armut veriyorum iyi geliyor...birde tarhana çorbası çok iyi geliyor.içine bişi koyma öle kaşık kaşık yedir.bizden pay biç biz bile çorba içmezsek ne oluyo..birde ılık su ver kaşıkla..ben çaresini böle buldum.ozmolak diye şurup verdi doktor bize bide glisein fitil var.çok zorda kalınca onları kullanıyorum ne yapayım çok ağlıooo...senağlama

Ibolyaa banada geldi bebelecdan mesaj hacerin yogurduna bebelec meyve pureini karistirirsan daha cok severek yer felan bisey yazitodu tabi bebelec devam mamasiyla yogurt tarifinide yazmislar ben bugun bebelacin balli irmiklisinin icine beynis biskuvu felan karistirdim yemedi sevmedi yani gecenlerde hero baby nin numune gelen sutlu pekmezli organik kahvaltisini verdim onuda sevmedi mulipa mulipaninda portalakalli misir pirinc mi ne var di onu denemesim daha

benikmi portakallıyı seviyo, ben bilem sevdim ayol çok güzel aroması var :roflol:

aynen mervecim.osmolak bizde de var.ama vermek istemiyorum.ağlaya ağlaya yapıyo.içim gidiyo.armutun suyunu mu veriyosun yoksa rendeleyip öle mi veriyosun?armut suyu veriyodum o da kar etmedi.ama bidahsa deneyelim bakalım

benim eşim kumaş pantolon giymez ki yasakkelime pantolon genelde dockers giyer..
tam bir gömlek delisi sürekli gömlek alır kendine klava:

hoşgeldin dbessssssssssssssssssssssssttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.naber lülü nasıl Şeniz

canım ya aniden çıktım gittim sen küstüm sandın sanırım yok neden kızayımmm
eylül de he derse olur bu iş kaydirigubbakcemile5 tamerle sadece arkadaşlar kaydirigubbakcemile3

açımmmmm doymuyorummmmm cokacimcoook aklımdan sürekli yimekler geçiiiiii delikafadulden

kızlar burda acaip bir kar yağmaya başladı 2mt ilerisi görünmüyo çok güzel görünüyo ama

kar mıııı :1shok: :1shok:

hoşgeldin dbessssssssssssssssssssssssttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.naber lülü nasıl Şeniz

hoşbuldukkkkkk delikafadulden
lülü iyi senin lülü napiiiii kaydirigubbakcemile3
şimdi uyutcam geliyom hemenn

Eylunun annesi senin adin ne dedinde ben mi bilmiyom
Hacerde kabiz olduu yaa ve sert kaka yapiyodu yediklerine zeytinyagi koydum kaysi verdim suyunu bu aralar normal yapmaya basladi

Dbesst simdi ben sutu kavanoza sagsam buzdolabin alt gozunde kac saat dursa bozulmaz

pompa aldın mı.. buzdolabında 48 saat durabiliyomuş ama ben 24 saat içinde veriyorum leylacım
mesela geceden sağıyosam sabah kahvaltısına veriyordum
gün içinde sağdıysam bi ara cicibebeyle veriyordum

tabi bu dediğim ek gıdaya ilk geçtiğimiz dönemdeydi yani 1,5 ay önceydi.. şimdi okadar sütüm yok.. pompayı kaldırdım kullanmıyorum hiç..

celennn nasıl oldunuz yaa iyileşmediniz mi halaaaa :çok üzgünüm: cemre napiiii

canım gaz büyük ihtimalle..bazen ayaklarından üşüyebiliyorlar.yada yediklerinden olabiliyor...gazlanmış yavrun senin bence...

Evet canim aldim bugun bende bekletmem zaten veririm hemen

kızlaaar şu aşağıdaki tatlı kuzucuk benim
alttaki de napıyo demeyin gülüyo ya yeni öğrendi bunu da güya gülüyomuş ağzını sonuna kadar ayırıyo yırtılacak bir gün allah korusun

canımmm benimmm ne tatlı çıkmış öle ooo..yirim ben onuuuuu...

gecmıs olsunnnnnnn:teselli:

teşekkür ederim canım...

canım bu çayı hemen deniyorum not alcam şimdi...inşallah yarar yaaaa...yarında doğum günüm iyileşmem lazımmmmmmmmm...

canım ben hep aptamil veriyorum gece...bizimkisine denedim büyük uçla vermeyi içine çorba falan koyyupta ama almiyiiii sıpam benimmm...

ya ben neden veremiyorummmmmmmmmmmm........ibolyaaaa yardım et bana ne yapayımmm....senağlama

Dbesst son kez bi soru devam mamasiyla hazirlanan 8 tahilli mama var onu kendi sutumle hazirlasam olur mu yaa ne cok soru soruyom kusura bakma

şşş yafrim ediiim de senin oğlan uykuda emmiyo mu, benimkisi geceleri hiç uyanmaz, yani uyanır da karnı acıktığı için, sonra mızırdanmaya başlar acıktım diye, be nde hemen gece mamasını koyu kıvamlı hazırlayıp o geniş uçluyla veriyorum, luk luk içiyo, tabi koyu kıvamlı olunca uuzun bi süre tok duruyo, eğer kendin o talep etmeden vermeye kalkıyosan bence kendin kaldırma acıkmıştır diye, bırak o talep etsin, ben öyle yapıyorum artık, o ne zaman talep ederse o zaman, bi de az çok ne zaman yer ne zaman yemez tahmin edebiliyorum, bazen özellikle bekliyorum, iyiice acıksın diye, o zaman çılgınlar gibi emiyo, o koyu kıvamlı mamadan bile 120 mlden fazla içiyo o zaman, üstüne bi de su dayıyorum, saatlerce rahat ediyoz ikimiz de kaydirigubbakcemile3
kaşık maması değil mi o?

kaşık maması da benimkisi kaşık almiiii :çok üzgünüm: bi de eymen efendiyi uyanıkkene doyurmak imkansız, karnı aç olsa da istemiyo, ancak suyu kabul ediyo, o yüzden ben uykusunda veriyorum
Dbesst son kez bi soru devam mamasiyla hazirlanan 8 tahilli mama var onu kendi sutumle hazirlasam olur mu yaa ne cok soru soruyom kusura bakma

olar olar ver gitsin niye olmucimiş, arkasından da dayarsın suyu su ihtiyacını da alıra.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…