biz hala kabızız arkadaşlar.kakamızı çok çok zor yapıyoruz senağlama zeytinyağını ne yerse ona koyuyorum,kivi veriyorum,elma rendeliyorum,armut rendeliyorum,yoğurt veriyorum yok yine kabız yine.her kaka yapışında yırtılma oluyo.valla kremler falan hak getire.ilaç kullanmıyorum ama kabızlığı için.ayy terken kız siz napıyosunuz.hiç bu probleminiz olmadı demi yaa ne güzel
biz hala kabızız arkadaşlar.kakamızı çok çok zor yapıyoruz senağlama zeytinyağını ne yerse ona koyuyorum,kivi veriyorum,elma rendeliyorum,armut rendeliyorum,yoğurt veriyorum yok yine kabız yine.her kaka yapışında yırtılma oluyo.valla kremler falan hak getire.ilaç kullanmıyorum ama kabızlığı için.ayy terken kız siz napıyosunuz.hiç bu probleminiz olmadı demi yaa ne güzel
Ibolyaa banada geldi bebelecdan mesaj hacerin yogurduna bebelec meyve pureini karistirirsan daha cok severek yer felan bisey yazitodu tabi bebelec devam mamasiyla yogurt tarifinide yazmislar ben bugun bebelacin balli irmiklisinin icine beynis biskuvu felan karistirdim yemedi sevmedi yani gecenlerde hero baby nin numune gelen sutlu pekmezli organik kahvaltisini verdim onuda sevmedi mulipa mulipaninda portalakalli misir pirinc mi ne var di onu denemesim daha
benim eşim sevmez güzel giyinmeyi ben zorlaa alırım ona -tatlicadiarzu- ona bi kot bi kazak tamamdır...geçen sene müdürlük yapıordu kumaş pantalon gömlek ceket giymek ona ölüm gibi geliorduu hiiiç sevmezz...giyimine düşkün bi adam değill aslında çokta özene bözene giyinen adam tipim değildir hiiç sevmemm eniştem öyledir bana fenalııkk gelir kötükedihüso
ne kızıosun bee temem biz lülüyüü istemicezz kii :sm_confused:
lülüyü istemicekseniz tememm.. arkadas olabilirler kaydirigubbakcemile3 cunkum ben bi kiz yapcam ve onu da tamere vercem. cok seviyorum tameri. boylece hem senle hem dbestle dünür olcam kaydirigubbakcemile3
dbest kiziyo musun yoksa bana :çok üzgünüm:
bende eşimi kıskanmıyorum hem de hiç zaten o da beni kıskanmaz çünkü ben olmasam bile başkasına bakmayacağına yüzde yüz eminim aynen o da benim bakmayacamı bilir bide sanırım yapı meselesi CADIARZU
evet bence de yapı meselesi.. nasıl bi duygu bilmiyorum :sm_confused:
yavrum sen gene mi açsın ya kız seni nası doyurcaaz cokacimcoook aç dbest
kızlar burda acaip bir kar yağmaya başladı 2mt ilerisi görünmüyo çok güzel görünüyo ama
hoşgeldin dbessssssssssssssssssssssssttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.naber lülü nasıl Şeniz
Dbesst simdi ben sutu kavanoza sagsam buzdolabin alt gozunde kac saat dursa bozulmaz
sabah tamer bi huzursuzlandı :1shok: nolduu bilmiyorum :çok üzgünüm: emmek istemiyor zaten 3-4 gündür :çok üzgünüm: açmı diyorum mama yapıyorum yemioo uykusumu var diorum yatağına koyuyorum bağırıyor çay yaptım içmedi yıkadım masaj yaptım yokk durmuyoo kafamçokkarıştı azcık balkona çıkardım biraz sustu ama uykusuda var eline salatalık verioum dişimi kaşınıo die yok almıoo...en sonunda kıza kızaa uyudu yatağında aceba babanesi bişe verdi gaz mı yaptıı die düşündüm fisfisfis çok şükür şimdi uyuyor ama sürekli böyle olsaa çıldırırım walla kafamçokkarıştı ter içinde kaldım sırtımdan sular aktı be susmayıncaa :bbo:
pompa aldın mı.. buzdolabında 48 saat durabiliyomuş ama ben 24 saat içinde veriyorum leylacım
mesela geceden sağıyosam sabah kahvaltısına veriyordum
gün içinde sağdıysam bi ara cicibebeyle veriyordum
tabi bu dediğim ek gıdaya ilk geçtiğimiz dönemdeydi yani 1,5 ay önceydi.. şimdi okadar sütüm yok.. pompayı kaldırdım kullanmıyorum hiç..
kızlaaar şu aşağıdaki tatlı kuzucuk benim
alttaki de napıyo demeyin gülüyo ya yeni öğrendi bunu da güya gülüyomuş ağzını sonuna kadar ayırıyo yırtılacak bir gün allah korusun
gecmıs olsunnnnnnn:teselli:
ÇOK ETKİLİ GRİP ÇAYI (1 SAATTE AYAĞA KALDIRIYOR)
Geceden 500 gramlık suya biraz çörek otu, biraz kekik, biraz nane, birer çay kaşığı, bunu sabaha kadar bekletin. Sabahleyin bunu 5 dk kaynatın, öte taraftan 1 fincan pekmez, 1 fincan elma sirkesi bunları da bu suya karıştırın, bunu içtikten 1 saat sonra ayağa kalkarsın
şifalar olsun inşallah yafrim Şeniz
şşşş bu konuyu özelden görüşebilirik anam, bu konuda bilgim var
bide şimdi biri bana desin bakim benim sıpa sadece mama yiyo bide çok az meyve suyu gece de 2 saate bir ağlama krizine giiryo mama istiyo su veriyom almıyo emmiyo ben de sürekli mama vermek istemiyom ama vermezsemde geceyi zehir ediyo şimdi ben napiim gecede 2-3 kere mama vermem mi iyyi vermemem mi deyin hele
şşşş baa bak,seninkisi uykusunu alamıo olmasın, benim sıpa uykusunu alamazsa bööle çığırii de, bak yoğurt mayala, yoğurdu sulandır ver, gece mamaları var, bi ondan ver, sonra muhallebiyi az sulu yap onla ver, daha önce de sööledim bak biberon uçlarından birini feda ettim ben ucunu iyce genişletim, muhallebiyi koyu hazırlayıp onla veriyom, her seferinde mama verme, çeşitleri bol tut, mesela ben çorbayı da biberonla veriiim delikafadulden
şşşş geceleri gece tahıllı mamasından ver len çok tok tutuyo, benimkisi en kötü ihtimalle 5 saat uyuyo öle
şşş yafrim ediiim de senin oğlan uykuda emmiyo mu, benimkisi geceleri hiç uyanmaz, yani uyanır da karnı acıktığı için, sonra mızırdanmaya başlar acıktım diye, be nde hemen gece mamasını koyu kıvamlı hazırlayıp o geniş uçluyla veriyorum, luk luk içiyo, tabi koyu kıvamlı olunca uuzun bi süre tok duruyo, eğer kendin o talep etmeden vermeye kalkıyosan bence kendin kaldırma acıkmıştır diye, bırak o talep etsin, ben öyle yapıyorum artık, o ne zaman talep ederse o zaman, bi de az çok ne zaman yer ne zaman yemez tahmin edebiliyorum, bazen özellikle bekliyorum, iyiice acıksın diye, o zaman çılgınlar gibi emiyo, o koyu kıvamlı mamadan bile 120 mlden fazla içiyo o zaman, üstüne bi de su dayıyorum, saatlerce rahat ediyoz ikimiz de kaydirigubbakcemile3canımmm benimmm ne tatlı çıkmış öle ooo..yirim ben onuuuuu...
teşekkür ederim canım...
canım bu çayı hemen deniyorum not alcam şimdi...inşallah yarar yaaaa...yarında doğum günüm iyileşmem lazımmmmmmmmm...
canım ben hep aptamil veriyorum gece...bizimkisine denedim büyük uçla vermeyi içine çorba falan koyyupta ama almiyiiii sıpam benimmm...
ya ben neden veremiyorummmmmmmmmmmm........ibolyaaaa yardım et bana ne yapayımmm....senağlama
kaşık maması değil mi o?
Dbesst son kez bi soru devam mamasiyla hazirlanan 8 tahilli mama var onu kendi sutumle hazirlasam olur mu yaa ne cok soru soruyom kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?