2008 Ekim Anneleri

Canim sen beni gordun sanirim albumume bakmistin cunku simdi resim koyamam malesef pc yok evde

şşşşş bu ne len cıbıl cıbıl :roflol: biz de 2 sene önce tatile gittiydik, arkadaşlar da telefon açtı biz geliyoz oraya diye, gecenin 2sinde bulundular geldiler, bende gündüz yüzcem diye felaket yorulmuşum kollarım bacaklarım heryerim sızlıyo kalkamıyom yerimden, bi de uykusuzluk var, zorla götürdüler bizi diskoya, anam karının biri bara çıkmış elinde de bi kadeh, böööle kendinden geçmiş, mini giymiş dicem de mini bilem deeldi yav, donu görünüyodu :roflol: soora yukarlarda balkon gibi yerler vardı orda danscılar vardı, oğlanla kız maaşallah arkalı önlü sürtüne sürtüne dans ediyolardı, benim herüflen biz birbirimize bi bakmışız, şoka girdik yav resmen seks yapıyolardı :roflol::roflol: benim de o ara başımda boyacı şapkası tarzı bi şapka vardı, gavurun biri şapkamı almaa kalktı, bi hışımla çektim aldım elinden, seroş baa gülüyo :roflol::roflol: soora sigaramla çakmaamı da çaldırdıydım yav o gece, biz içki içmeyiz eskiden beri, arkadaşlar bira söledilerdi biz de meyve suyu söölediydik 1 bardak meyve suyuna 10 yetale verdiydik, canım kaldıydı yav :roflol::roflol:

10 yetaleye 6-7 litre meyve suyu alırım beee delikafadulden

çıtııııııır beni de sahile götüüüürr
hıh tam 1 ayımız kaldı bizde hergün sahile denize gitcez işte :dilcikar:

Kizlar hero baby nin sutlu pekmezli kahvaltisi var bebelecinda irmikli balli ne is yaa pekmezle sut ayni anda bide bal 5 aydan yaziyo bende aldim ama bilmiyoyum yediricem

baa bugün mesaj gehldi bebelacdan, yusuf eymen iştahsızsa ballı irmikliyi deneyebilirsiniz bebeklerin %80i bunu çok sever diye yazmışlar, milupanın da varmı acaba aynısından :uhm:
meran bana celene ve de ibolya ya hak verdinmi aklna biz gelmedik mi 7/24 mesai bizimki neyse umarım uyanınca düzelir

bende aynısını dediydim len biraz önce, azgın teke sendromu yaşii bizimkiler :roflol::roflol:
bizim burda sahil yok :çok üzgünüm: yaa bizim de bikaç gündür yaamır yağıydu, bugün de hava açtı, ama ben de sıpayı yudum uyuttum, bugün bi yere çıkamaız herhal, yanlız ve ammavelakin yaaaarın arkadaşıma gidiyom söööölüyüm naniknanik
ya insan kafayı yiyo o zaman biliyonmu, gezdiriyon susmuyo hoplatıyon zıplatıyon ne yaparsan susmuyo, böööle morarana kadar ağlıyo, sonra ağlamaktan bğazları tahriş oluyo öksürüyo, sinir bozucu bi durum yaa, geçen hafta annem baktı 1 hafta, sözde o baktı yaane, herif iki karıyı da ayağına bekçi dikti yaa, allahtan bikaç gündür iiyiyiz, e tabi bunda kalorifer borusuna çarşaf bağlamamın payı büyük kaydirigubbakcemile3

ibos sinav sonuclari ne zaman belli olcek? heycanla bekliyoruss..
bilmiiim anam, 3 dersten girdim ikisinden 16 doorum var, birinden 12, 12 doorum olan da 3 senedir peşimden geliyo bi kurtulamadım yav :roflol:
herif bu ay saa çalışcik diyon yani :roflol:
ya zambak sen bu kızı bi dra götürsene belkim bi yeri ağrıyodur yav

ademle havvva oteli haaa :jeyyar:
al benden de o kadar len, bi çarşıya gidiyom dünya turuna çıkmışım gibi hissediyom kendimi, vitrinlere bile ilk defa görmüş gibi bakıyom valllaa :roflol::roflol::roflol:
-''hönkk mısarda napıolardıı lenn''
pramitleri görmeye gittiler..
bide nil nehrinde gemide yemek yemişler hawa atılor bize:dilcikar: hııhh çokta kıskandım sanki:dilcikar:
KUDURDUM KUDURDUM:roflol:

len neeeeetçen mısırda, ilan çiyan olur allah maafaza :roflol::roflol: ay şaka bi yana en çok görmek istediğim ülkelerden birisi mısır yaa,o piramitleri nasıl yapmışlar hayret ediyom, düşünüyom düüşünüyo m bulamadım :roflol::roflol:

ay benimki de bayılii ona, yüzüne bi tülbent atıyom bööle heyecandan debelene debelene bi haller oluyo, sonra bi çekiyom hııııhh diyo kahkaha atıyo, snra bi daha atıyom yine heecanlanıyo, zaten ençok onu seviyo, bi de yürütecine elma armut portakal filan koyyom, ısırcam diye debeleniyo, tutuyo havaya kaldırıyo, sonra da düşürüyo tabi
aahh ahh yafrim sen bebene yat kalk dua et, celeninki, zambakınki bi de benimki azgın teke sendromu yaşıyolar vallaaa :roflol:

Pu hahaha benim herifte askerliginin acemi birligini izmirde yapmisti ucakla gitti ve havaalaninda bi ekmek arasi kofte almis tam fiyatini hatirlamiyom ama 18 ytl mi neymis oturmus yiyomus bana mesaj atti hayatimin en buyuk kazigini yiyorum diye bende ne olduysa diyo hayatinin en buyuk kazigi ekmek arasi kofteyi yiyomus

hee daha da gitmem gaaari, yediğim kazık hala acıtıyo kaydirigubbakcemile3 bi de sonunda köpük banyosu yaptı bizim zillliler, abbavvv tutuyo kolumdan beni de sokucieymiş içine, bende benim herife kurtar beni diye bağıroyom, biri ordan çekiyo biri ordan, nasıl kaçtım bilmiiim yav :roflol:
ben seni gordum leylacim biliyorum da yeni resim mi koydun diye merak ettim..

len ibolya hic gulceem yoktu. puhaha.. verseydin adama sapkani, begenmis yazik kaydirigubbakcemile3

ne vercem len, az yisinlerde kendilerine bi şapka alsınlar, sigaramlan çakmaamı çaldılar yetmedimi :mymeka: he daha nooldu bak, diskodan çıktık sabaha karşı saat 4 olmuş, bütün turistler yollarda millet oteline gidiyo artık, biz de gidiyoz tabi, sarı kafalı bi turist bizim arkadaşa bişiler demeye başladı, bööle çığlık atanlar mı ararsın sarılıp öpüşenler mi, yolda yürüyemeyip düşenler mi, felaket komikti ya, bi ona bakıyom kahkaha atıyom bi ötekine bakıyom kahkaha atıyom, soora o sarı kafa benim arkadaşa laf atınca bu elindeki pet şişeyi kaptığı gibi bi koştu ne diyon len sen ne dioyn diye, oğlan kaçıyo kız kovalıyo :roflol::roflol: ben tabi gülmekten yerlerdeyim, benim herif beni kaldırcam die uğraşıyo, zaaten heryerim acıyo kalkamıyom, ay rezil bi geceydi yaaaa

vallaa biz o yönden tedbirli davranıyok anam, ne zaman bi yere oturcez önce fiyat soruyoz kaydirigubbakcemile3

mutfağımızdan sadece burası görünüyo güzel değil ama idare eder

Eklentiler

• $mutfak manzarası.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 36
naber karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.biz kızımla yaptıklarınızı okumaya çalışıyoz:roflol:ama pek beceremiyoz.kızımın eli durmuyo.
geçen kocişin doğum günü vardı.onu kutlamaya gittik.eylüle kaynanam baktı:roflol:içim gitti yavv.geldiğimde uyumuştu ama uyanana kadar uyumadım.kokladım,emzirdim öle uyudum.kız meroşş nere gettiniz len.daha geçmişe bakamadım.eğlenceli bi yere benziyo resimdeki yer.:roflol:

hoşgeldin len Şeniz

kızlar yaa bişi soracam.bebişlerinize 1 günde ne veryosunuz?yemek mönünüzü bi yazarsanız çok sevinirim.ya ben yatarken heronun meyveli tahıllısını veriyorum ama yine de 5 defa kalkıyo geceleri.anlamıyorum.sizin bebişler ne alemde geceleri kaç defa kalkıyolar hele bi yazın bakim

biz hala kabızız arkadaşlar.kakamızı çok çok zor yapıyoruz senağlama zeytinyağını ne yerse ona koyuyorum,kivi veriyorum,elma rendeliyorum,armut rendeliyorum,yoğurt veriyorum yok yine kabız yine.her kaka yapışında yırtılma oluyo.valla kremler falan hak getire.ilaç kullanmıyorum ama kabızlığı için.ayy terken kız siz napıyosunuz.hiç bu probleminiz olmadı demi yaa ne güzel

yavrum benimkisi kaşık kabul etmediği için mecburen biberonla veriyorum, gece tahıllı mamasını koyu kıvamlı hazırlıyorum, tadını pek beğenmiyo o yüzden iiçine bi ölçek de muhallebi ekliorum, geceleri onu veriyorum, yourt, çorba veriyorum, bi de milupanın kahvaltısı var onu veriyorum, bi de mama veriyorum, ara sıra da sofraya oturduğum zaman pütüre alışsın diye minnacık ekmek içi kopartıp yemek suyuna banıp onu veriyorum, bazen de zeytinyağına banıyorum, sadece bikaç defa, zaten fazla vermeye kalkarsam öğürüyo sıpa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…