ben de hic kiskanmam.. alex de oyle ekstrem bi durum olmadikca kiskanmaz. birazcik large bi aileyiz herhal kaydirigubbakcemile3 ama ardayi kiskaniyorum hakkat.. kimseye gitsin, gulsun istemiyorum
leyla ben senin resmini gormedim ya..resim mi koydun?
gulsencim canim tesekkur ederim, ardanin resmine bakmissin cok dadlu di mi :asigim:..
lenn dansçı kızların bi tane selülüt yada sarkıklık yoktuu bee..gerçi bizim erkek arkadaşlar memeleri bile yok bunların die dalga geçtiler kaydirigubbakcemile3 ama diplerinden ayrılmadılar kızların kaydirigubbakcemile3 kocamında arkasın dönüktü baktırmadım ama heryerr aynaaaydıı kaydirigubbakcemile3
şşşşş bu ne len cıbıl cıbıl :roflol: biz de 2 sene önce tatile gittiydik, arkadaşlar da telefon açtı biz geliyoz oraya diye, gecenin 2sinde bulundular geldiler, bende gündüz yüzcem diye felaket yorulmuşum kollarım bacaklarım heryerim sızlıyo kalkamıyom yerimden, bi de uykusuzluk var, zorla götürdüler bizi diskoya, anam karının biri bara çıkmış elinde de bi kadeh, böööle kendinden geçmiş, mini giymiş dicem de mini bilem deeldi yav, donu görünüyodu :roflol: soora yukarlarda balkon gibi yerler vardı orda danscılar vardı, oğlanla kız maaşallah arkalı önlü sürtüne sürtüne dans ediyolardı, benim herüflen biz birbirimize bi bakmışız, şoka girdik yav resmen seks yapıyolardı :roflol::roflol: benim de o ara başımda boyacı şapkası tarzı bi şapka vardı, gavurun biri şapkamı almaa kalktı, bi hışımla çektim aldım elinden, seroş baa gülüyo :roflol::roflol: soora sigaramla çakmaamı da çaldırdıydım yav o gece, biz içki içmeyiz eskiden beri, arkadaşlar bira söledilerdi biz de meyve suyu söölediydik 1 bardak meyve suyuna 10 yetale verdiydik, canım kaldıydı yav :roflol::roflol:
Canim sen beni gordun sanirim albumume bakmistin cunku simdi resim koyamam malesef pc yok evde
kızlar burda acaip bir kar yağmaya başladı 2mt ilerisi görünmüyo çok güzel görünüyo ama
Kizlar hero baby nin sutlu pekmezli kahvaltisi var bebelecinda irmikli balli ne is yaa pekmezle sut ayni anda bide bal 5 aydan yaziyo bende aldim ama bilmiyoyum yediricem
meran bana celene ve de ibolya ya hak verdinmi aklna biz gelmedik mi 7/24 mesai bizimki neyse umarım uyanınca düzelir
havaa superr kızlarr ya ıklımın corbasını alıp sahıle gıdıcem arabayı atıp..:dance:
bazıları kıskanmasın
ismi lazım değellllülülülülülülülülülülülülülülülülülü
he yavruss ben sana hep hak veriorum ve aklıma geldiniz wallahiii çok zorr :çok üzgünüm: herşeyii yaptım ama susturamadım hiiiç böyle bişey gelmemişti başımaa kafamçokkarıştı Allah yardımcınız olsuun :Saruboceq:
bilmiiim anam, 3 dersten girdim ikisinden 16 doorum var, birinden 12, 12 doorum olan da 3 senedir peşimden geliyo bi kurtulamadım yav :roflol:ibos sinav sonuclari ne zaman belli olcek? heycanla bekliyoruss..
Kiyafet olabilirr mesela yaz geldi ve yazlik dogru durust kiyafetim yok yani var ama disarida giyemem gecen yaz hamileydim sadece hamile kiyafeti giydigim icin hic bisey almadim ondan onceki yaz daha evlenmemistik ve ben aciktim ki kiyafetlerim de acik kiyafetlerdi yani bu yaz giyecegim kapali yazlik kiyafetim cok az bu yaz koleksiyon yapmaliyim
günaydın herkese
gülçeme 10:30 da 110 ml mamma verdim gece 1 de 120 içti 5 te 100 içti 7: da beni emdi ama her geceden daha berbat bir geceydi 2 dk bir ağladı hey allahım bu kızın derdi ne anlmaıyom karnı tok olan altı temiz olan gündüz hiç uyumamaış olan bir bebek gece niye uyumazki delircem ya
2 saat uyusa başka hiçbirşey istemem yaaaa sadece 2 saatlik bir uyku istiyom iyice moralim bozuldu daha ne kadar böyle olacak analamaıyom 6 ayımız da bitti çok yoruldum yaaaa artık biraz huzur istiyorum her gören ne olmuş sana çökmüşsün diyo
günaydın kızlarrr :sm_cool:
aman aman nasıl bir gece geçirdikk sormayın yaw...adam&eve (adem ile havva) ya gittik...gördüğüm otellerin içindee en gösterişli olanıydıı bee delikafadulden fantazi oteliymiş dünyada ilk 10 a girmiş ama manyaqqdı resmen yaw delikafadulden bembeyazz ve heryerde aynalar var melekler karşılıyor elma ağaçları ışıklar ses off felaketttii felaket...internet sitesinden bakıp araştırın şiddetle tavsiye ederim :asigim: erkan güleryüz gelmiş güzel eğlendirdii herkes çoştuu gecenin ilerleyen saatlarinde oryantaller gelince ben kocamı alıp dısco partisine indimm iyi halt ettim kaydirigubbakcemile3 ordada revü kızlarıı kaydirigubbakcemile3 koçişle dans ettük hatta bi arada discoda halay çekiordu biizm ekip onların arasındaydım galiba kaydirigubbakcemile3 eşim daha öncede gidelim kalalım birkaç gün demişti ben istememiştim ama bundan sonra özel günlerimizde gitcez oraya çok beğendim delikafadulden
çocuklar aklımdan 2 dakika çıkmadılargeldiğimizde gece 2ydi...nisan mızırdanmış tameride uyutmamış annemler gelcek uyuma kardeşim bizi alcaklar demiş :roflol: ne zaman uyumaya kalksa tameri uyandırıyormuş kaydirigubbakcemile3 tabi sonra dayamamış uyumuşş cadı...neyse aldık çocukları geldik eve çok şükür ....çocuklar olmadan ne yediğimden bişe anlıyorum ne gezidiğindeenn bee :çok üzgünüm: elimi kolumu koycak yer bulamıyorum fisfisfis
günaydın millet..ben anca geldim..kayınwaldemdeydim sabah torunlarını özlemişler 1 ahftadır mısırdaydılar:dilcikar: dün gece geldiler..geziolar anasını satayımben çarşıya kadar gitsem dünya turu yapmışım gibi gelio:roflol:
merancım eğlendiinize sewindim..a.sgörüonmu sen nisan hanımı uyutmamış demek:roflol::roflol:
çelen iyileş artık..iboşun çayından içmedinmiiiii:uhm:
-''hönkk mısarda napıolardıı lenn''
pramitleri görmeye gittiler..
bide nil nehrinde gemide yemek yemişler hawa atılor bize:dilcikar: hııhh çokta kıskandım sanki:dilcikar:
KUDURDUM KUDURDUM:roflol:
ay benimki de bayılii ona, yüzüne bi tülbent atıyom bööle heyecandan debelene debelene bi haller oluyo, sonra bi çekiyom hııııhh diyo kahkaha atıyo, snra bi daha atıyom yine heecanlanıyo, zaten ençok onu seviyo, bi de yürütecine elma armut portakal filan koyyom, ısırcam diye debeleniyo, tutuyo havaya kaldırıyo, sonra da düşürüyo tabibızım ıklımle favorı oyunumuz ce-eeeee
bır mendıl koyuyorum yuzune
kaldırıp ce-eee dıyorum.
ama sımdı ben koyuyorum mendılı
kendısı kaldırmayı öğrendi,kaldırıyor bende ce-eeeeeeeee
dıyorum kopuyor gulmekten:roflol:dene bak ıstersen sende cok hosuna gıdıcektır emınım..
sabah tamer bi huzursuzlandı :1shok: nolduu bilmiyorum :çok üzgünüm: emmek istemiyor zaten 3-4 gündür :çok üzgünüm: açmı diyorum mama yapıyorum yemioo uykusumu var diorum yatağına koyuyorum bağırıyor çay yaptım içmedi yıkadım masaj yaptım yokk durmuyoo kafamçokkarıştı azcık balkona çıkardım biraz sustu ama uykusuda var eline salatalık verioum dişimi kaşınıo die yok almıoo...en sonunda kıza kızaa uyudu yatağında aceba babanesi bişe verdi gaz mı yaptıı die düşündüm fisfisfis çok şükür şimdi uyuyor ama sürekli böyle olsaa çıldırırım walla kafamçokkarıştı ter içinde kaldım sırtımdan sular aktı be susmayıncaa :bbo:
10 yetaleye 6-7 litre meyve suyu alırım beee delikafadulden
10 yetaleye 6-7 litre meyve suyu alırım beee delikafadulden
ben seni gordum leylacim biliyorum da yeni resim mi koydun diye merak ettim..
len ibolya hic gulceem yoktu. puhaha.. verseydin adama sapkani, begenmis yazik kaydirigubbakcemile3
Pu hahaha benim herifte askerliginin acemi birligini izmirde yapmisti ucakla gitti ve havaalaninda bi ekmek arasi kofte almis tam fiyatini hatirlamiyom ama 18 ytl mi neymis oturmus yiyomus bana mesaj atti hayatimin en buyuk kazigini yiyorum diye bende ne olduysa diyo hayatinin en buyuk kazigi ekmek arasi kofteyi yiyomus
mutfağımızdan sadece burası görünüyo güzel değil ama idare eder
naber karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.biz kızımla yaptıklarınızı okumaya çalışıyoz:roflol:ama pek beceremiyoz.kızımın eli durmuyo.
geçen kocişin doğum günü vardı.onu kutlamaya gittik.eylüle kaynanam baktı:roflol:içim gitti yavv.geldiğimde uyumuştu ama uyanana kadar uyumadım.kokladım,emzirdim öle uyudum.kız meroşş nere gettiniz len.daha geçmişe bakamadım.eğlenceli bi yere benziyo resimdeki yer.:roflol:
kızlar yaa bişi soracam.bebişlerinize 1 günde ne veryosunuz?yemek mönünüzü bi yazarsanız çok sevinirim.ya ben yatarken heronun meyveli tahıllısını veriyorum ama yine de 5 defa kalkıyo geceleri.anlamıyorum.sizin bebişler ne alemde geceleri kaç defa kalkıyolar hele bi yazın bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?