günaydın kızlarrr :sm_cool:
aman aman nasıl bir gece geçirdikk sormayın yaw...adam&eve (adem ile havva) ya gittik...gördüğüm otellerin içindee en gösterişli olanıydıı bee delikafadulden fantazi oteliymiş dünyada ilk 10 a girmiş ama manyaqqdı resmen yaw delikafadulden bembeyazz ve heryerde aynalar var melekler karşılıyor elma ağaçları ışıklar ses off felaketttii felaket...internet sitesinden bakıp araştırın şiddetle tavsiye ederim :asigim: erkan güleryüz gelmiş güzel eğlendirdii herkes çoştuu gecenin ilerleyen saatlarinde oryantaller gelince ben kocamı alıp dısco partisine indimm iyi halt ettim kaydirigubbakcemile3 ordada revü kızlarıı kaydirigubbakcemile3 koçişle dans ettük hatta bi arada discoda halay çekiordu biizm ekip onların arasındaydım galiba kaydirigubbakcemile3 eşim daha öncede gidelim kalalım birkaç gün demişti ben istememiştim ama bundan sonra özel günlerimizde gitcez oraya çok beğendim delikafadulden
çocuklar aklımdan 2 dakika çıkmadılargeldiğimizde gece 2ydi...nisan mızırdanmış tameride uyutmamış annemler gelcek uyuma kardeşim bizi alcaklar demiş :roflol: ne zaman uyumaya kalksa tameri uyandırıyormuş kaydirigubbakcemile3 tabi sonra dayamamış uyumuşş cadı...neyse aldık çocukları geldik eve çok şükür ....çocuklar olmadan ne yediğimden bişe anlıyorum ne gezidiğindeenn bee :çok üzgünüm: elimi kolumu koycak yer bulamıyorum fisfisfis
ıııııııııııhhhhhhhhh tünaydın ıııııııhhhh :çok üzgünüm: cok hastayııııımmm ıııııhhhh kafamçokkarıştı kızımda berbat bende :çok üzgünüm: antibiyotiine basladım.ben ne ilaç içebilirim laktasyonda bilen varmı ??
corba mı delikafadulden hani nerde delikafadulden görmedim kız görsem kacırırmıyım :çok üzgünüm:
resim cekmedinmi len :mymeka:
Kizlar biz hacerle muzigin sesini acip sarkiyi soyleye soyle dans ediyoruz hoplatip ziplayip donuyoruz cok hosuuna gidiyoo varyaa buda ciglik atarak eslik ediyo ama ben cok yoruluyomm
Ben gedlim meraan du sana bisey soracam simdi markete kahvalti yapmak icin mama almaya girdiydim bide danino oldim kaysiliymis 6 li sen bundan mi diyodun danone mi diyodum ben kaysili oldugunu gorunce aldim hacer kabiz ya belki faydasi olur diye yediriyimmi bisey olurmu yoksa ben yiyecem
-''hönkk mısarda napıolardıı lenn''
pramitleri görmeye gittiler..
bide nil nehrinde gemide yemek yemişler hawa atılor bize:dilcikar: hııhh çokta kıskandım sanki:dilcikar:
KUDURDUM KUDURDUM:roflol:
iyiyizz sen napıosuun delikafadulden
sabah tamer bi huzursuzlandı :1shok: nolduu bilmiyorum :çok üzgünüm: emmek istemiyor zaten 3-4 gündür :çok üzgünüm: açmı diyorum mama yapıyorum yemioo uykusumu var diorum yatağına koyuyorum bağırıyor çay yaptım içmedi yıkadım masaj yaptım yokk durmuyoo kafamçokkarıştı azcık balkona çıkardım biraz sustu ama uykusuda var eline salatalık verioum dişimi kaşınıo die yok almıoo...en sonunda kıza kızaa uyudu yatağında aceba babanesi bişe verdi gaz mı yaptıı die düşündüm fisfisfis çok şükür şimdi uyuyor ama sürekli böyle olsaa çıldırırım walla kafamçokkarıştı ter içinde kaldım sırtımdan sular aktı be susmayıncaa :bbo:
delüü sende deseydinn kii gezinn bu yaştan sonra nereye gitsen kardırr kaydirigubbakcemile3-''hönkk mısarda napıolardıı lenn''
bide nil nehrinde gemide yemek yemişler hawa atılor bize:dilcikar: hııhh çokta kıskandım sanki:dilcikar:
Ben gedlim meraan du sana bisey soracam simdi markete kahvalti yapmak icin mama almaya girdiydim bide danino oldim kaysiliymis 6 li sen bundan mi diyodun danone mi diyodum ben kaysili oldugunu gorunce aldim hacer kabiz ya belki faydasi olur diye yediriyimmi bisey olurmu yoksa ben yiyecem
len kıyafetli tartıldıysan fazşa çıkar tabüü çıplak tartılmak lazım kii bu eczanede mümkün olmazz kaydirigubbakcemile3 boyunda uzamamıştır herhal ayakkabıyla mı ölçüldüün yoksaa lülülülülülüBide eczanaye girdiydim sut sag.a ivin pompa almaya dogrumu bilmiyom hacer emmiyo goguslerim dolu duruyo sagip biskuvi felen ezince yiyo simdi emzirmeye calisacam almazssa sagip icine biseyler kasirtirip yedirecen iyio yapiyonuyun sutun azalirmi boyle cok soru sordum eczanede bide tartiliyim da kiloma bakiyim dedim zayifladim saniyodum 1 bucuk kilo almisim bee 72 ydim 73 bucuk olmusum ama ne ilginctirki boyumda 1 cm uzamis pu hahaha hep enine gitmiyomus boyada gidiyom 181 olmusum
bilmiorum yaa..nisana sordum babanem biz yemek yerken tamerin eline ekmek verdi dedii....mamalarından başka bişe vermedim dedi banaallaa alaaa ne oldukı acabaa???
sorsaydın babaannesıne:uhm::uhm::uhm:
yoksa sağaa tavır mı yapıoo bu yağuşukluuu:jeyyar:
len kıyafetli tartıldıysan fazşa çıkar tabüü çıplak tartılmak lazım kii bu eczanede mümkün olmazz kaydirigubbakcemile3 boyunda uzamamıştır herhal ayakkabıyla mı ölçüldüün yoksaa lülülülülülü
bilmiorum yaa..nisana sordum babanem biz yemek yerken tamerin eline ekmek verdi dedii....mamalarından başka bişe vermedim dedi bana
ee kudurulmayacak gibi değil ki.. valla ben mi bile kudurdum burad.kötükedihüso-''hönkk mısarda napıolardıı lenn''
dün eğlendin ya kızmış sana bu kuzu.. beni niye bıraktın anneeee diyo..:roflol:sabah tamer bi huzursuzlandı :1shok: nolduu bilmiyorum :çok üzgünüm: emmek istemiyor zaten 3-4 gündür :çok üzgünüm: açmı diyorum mama yapıyorum yemioo uykusumu var diorum yatağına koyuyorum bağırıyor çay yaptım içmedi yıkadım masaj yaptım yokk durmuyoo kafamçokkarıştı azcık balkona çıkardım biraz sustu ama uykusuda var eline salatalık verioum dişimi kaşınıo die yok almıoo...en sonunda kıza kızaa uyudu yatağında aceba babanesi bişe verdi gaz mı yaptıı die düşündüm fisfisfis çok şükür şimdi uyuyor ama sürekli böyle olsaa çıldırırım walla kafamçokkarıştı ter içinde kaldım sırtımdan sular aktı be susmayıncaa :bbo:
Bide eczanaye girdiydim sut sag.a ivin pompa almaya dogrumu bilmiyom hacer emmiyo goguslerim dolu duruyo sagip biskuvi felen ezince yiyo simdi emzirmeye calisacam almazssa sagip icine biseyler kasirtirip yedirecen iyio yapiyonuyun sutun azalirmi boyle cok soru sordum eczanede bide tartiliyim da kiloma bakiyim dedim zayifladim saniyodum 1 bucuk kilo almisim bee 72 ydim 73 bucuk olmusum ama ne ilginctirki boyumda 1 cm uzamis pu hahaha hep enine gitmiyomus boyada gidiyom 181 olmusum
merhaba kızlarrr
merannnn hiçç kıskanmadımmmm :dilcikar:
nisana bayılıyorummmm :asigim: uyuma kardeşimmiş puhahhaa kaydirigubbakcemile3
len kıyafetli tartıldıysan fazşa çıkar tabüü çıplak tartılmak lazım kii bu eczanede mümkün olmazz kaydirigubbakcemile3 boyunda uzamamıştır herhal ayakkabıyla mı ölçüldüün yoksaa lülülülülülü
bilmiorum yaa..nisana sordum babanem biz yemek yerken tamerin eline ekmek verdi dedii....mamalarından başka bişe vermedim dedi bana
boyu uzamış işteee ne kıskanıyon lülülülülülü
21-22 yaşına kadar uzayabilir zaten leyluş da 22 yaşına yeni girdii kaydirigubbakcemile3
ee kudurulmayacak gibi değil ki.. valla ben mi bile kudurdum burad.kötükedihüso
dün eğlendin ya kızmış sana bu kuzu.. beni niye bıraktın anneeee diyo..:roflol:
ooo maşallah leyla.. manken gibi kızmışsın valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?