2008 Ekim Anneleri

yagmurdan kacarken doluya tutuldun heekaydirigubbakcemile3
ne guzel eglenmişsiniz canım cok sevındım..
nısanada cok guldum bu arada yaaakaydirigubbakcemile3

celennn ılesmedın mı dahaaaaa
esım bana eczaneden calpol almstı.emzıren anneler için sadece bu kullanılıyor demiş grıbal enfeksıyonda. tablet seklinde.2 lıra falamıs sanırım.dene ıstersen

-''hönkk mısarda napıolardıı lenn''
pramitleri görmeye gittiler..
bide nil nehrinde gemide yemek yemişler hawa atılor bize:dilcikar: hııhh çokta kıskandım sanki:dilcikar:
KUDURDUM KUDURDUM:roflol:

Ben gedlim meraan du sana bisey soracam simdi markete kahvalti yapmak icin mama almaya girdiydim bide danino oldim kaysiliymis 6 li sen bundan mi diyodun danone mi diyodum ben kaysili oldugunu gorunce aldim hacer kabiz ya belki faydasi olur diye yediriyimmi bisey olurmu yoksa ben yiyecem

Kizlar biz hacerle muzigin sesini acip sarkiyi soyleye soyle dans ediyoruz hoplatip ziplayip donuyoruz cok hosuuna gidiyoo varyaa buda ciglik atarak eslik ediyo ama ben cok yoruluyomm

bızım ıklımle favorı oyunumuz ce-eeeee
bır mendıl koyuyorum yuzune
kaldırıp ce-eee dıyorum.
ama sımdı ben koyuyorum mendılı
kendısı kaldırmayı öğrendi,kaldırıyor bende ce-eeeeeeeee
dıyorum kopuyor gulmekten:roflol:dene bak ıstersen sende cok hosuna gıdıcektır emınım..

yok yavvv.danonenın normal bızım yedıgımız yoğurdunu dıoduuu:uhm:

bide nil nehrinde gemide yemek yemişler hawa atılor bize:dilcikar: hııhh çokta kıskandım sanki:dilcikar:

:roflol::roflol::roflol:

sabah tamer bi huzursuzlandı :1shok: nolduu bilmiyorum :çok üzgünüm: emmek istemiyor zaten 3-4 gündür :çok üzgünüm: açmı diyorum mama yapıyorum yemioo uykusumu var diorum yatağına koyuyorum bağırıyor çay yaptım içmedi yıkadım masaj yaptım yokk durmuyoo kafamçokkarıştı azcık balkona çıkardım biraz sustu ama uykusuda var eline salatalık verioum dişimi kaşınıo die yok almıoo...en sonunda kıza kızaa uyudu yatağında aceba babanesi bişe verdi gaz mı yaptıı die düşündüm fisfisfis çok şükür şimdi uyuyor ama sürekli böyle olsaa çıldırırım walla kafamçokkarıştı ter içinde kaldım sırtımdan sular aktı be susmayıncaa :bbo:

Bide eczanaye girdiydim sut sag.a ivin pompa almaya dogrumu bilmiyom hacer emmiyo goguslerim dolu duruyo sagip biskuvi felen ezince yiyo simdi emzirmeye calisacam almazssa sagip icine biseyler kasirtirip yedirecen iyio yapiyonuyun sutun azalirmi boyle cok soru sordum eczanede bide tartiliyim da kiloma bakiyim dedim zayifladim saniyodum 1 bucuk kilo almisim bee 72 ydim 73 bucuk olmusum ama ne ilginctirki boyumda 1 cm uzamis pu hahaha hep enine gitmiyomus boyada gidiyom 181 olmusum

allaa alaaa ne oldukı acabaa???
sorsaydın babaannesıne:uhm::uhm::uhm:
yoksa sağaa tavır mı yapıoo bu yağuşukluuu:jeyyar:

delüü sende deseydinn kii gezinn bu yaştan sonra nereye gitsen kardırr kaydirigubbakcemile3

altılı olan danino onu daha vermemeliyiz die biliorum ben 10.aydan sonra vermiştik nisana fisfisfis benim söylediğim danone yoğurt 4 lü a.s

len kıyafetli tartıldıysan fazşa çıkar tabüü çıplak tartılmak lazım kii bu eczanede mümkün olmazz kaydirigubbakcemile3 boyunda uzamamıştır herhal ayakkabıyla mı ölçüldüün yoksaa lülülülülülü
allaa alaaa ne oldukı acabaa???
sorsaydın babaannesıne:uhm::uhm::uhm:
yoksa sağaa tavır mı yapıoo bu yağuşukluuu:jeyyar:
bilmiorum yaa..nisana sordum babanem biz yemek yerken tamerin eline ekmek verdi dedii....mamalarından başka bişe vermedim dedi bana

merhaba kızlarrr

merannnn hiçç kıskanmadımmmm :dilcikar:
nisana bayılıyorummmm :asigim: uyuma kardeşimmiş puhahhaa kaydirigubbakcemile3

boyu uzamış işteee ne kıskanıyon lülülülülülü
21-22 yaşına kadar uzayabilir zaten leyluş da 22 yaşına yeni girdii kaydirigubbakcemile3

ee kudurulmayacak gibi değil ki.. valla ben mi bile kudurdum burad.kötükedihüso
dün eğlendin ya kızmış sana bu kuzu.. beni niye bıraktın anneeee diyo..:roflol:

ooo maşallah leyla.. manken gibi kızmışsın valla..

merhaba kızlarrr

merannnn hiçç kıskanmadımmmm :dilcikar:
nisana bayılıyorummmm :asigim: uyuma kardeşimmiş puhahhaa kaydirigubbakcemile3

hoşgeldiin Şeniz
nisan felaket yaa kaydirigubbakcemile3 nerden çıktııı bu iş yemeğii dioo kaydirigubbakcemile3 tamerlede kendisi ilgilenmiş babanesi dio tuvalete bile gitmeyecekmiş nerdeyse tameri bırakıpp delikafadulden kimseye güvenemior kardeşini bu kadar seven kollayan düşüne bii çocuk daha görmediim bennn

Kiyafetle olculdum ama onceki tartildigim zamanlardada kiyafet vardi yani hep badi pantolon bisey fark yapmaz almissim iste bu kadar sut yapsin diye yersem alirim tabii ama boyumu bilemiyecegim hamileyken olcrurduydum beki ondan bi fark olabulu

boyu uzamış işteee ne kıskanıyon lülülülülülü
21-22 yaşına kadar uzayabilir zaten leyluş da 22 yaşına yeni girdii kaydirigubbakcemile3

kıskançlığım alınmışş beniim yavruum delikafadulden sadece eşimii kıskanırıım o ayrıı lülülülülülü

lenn dansçı kızların bi tane selülüt yada sarkıklık yoktuu bee..gerçi bizim erkek arkadaşlar memeleri bile yok bunların die dalga geçtiler kaydirigubbakcemile3 ama diplerinden ayrılmadılar kızların kaydirigubbakcemile3 kocamında arkasın dönüktü baktırmadım ama heryerr aynaaaydıı kaydirigubbakcemile3

Hee gübekli manken herif komyon gibi oldun diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…