kıskançlığım alınmışş beniim yavruum delikafadulden sadece eşimii kıskanırıım o ayrıı lülülülülülü
ah canım yaa kolay değil tabi çalışmakk :teselli:
kıskancak bişe yok len çocuklar olmadan eğlenmek geçmiş bendenn :sm_confused: ben onlarla daha çok eğleniyorum wallahiii sırnaşık şey kii ben gezme delisiydimm eşim işten gelir ben kapının arkasında onu hazır beklerdim dışarı çıkcazz die eşim zar zor alışmıştı benim gezmelerime ayak uydurmaya çalışıoduu delikafadulden ama şimdi evde çocuklarla geçirdiğim vakti hiççbişeye değişmem :asigim: bunu ben bekarken başkasından duysaydım delüü derdimm ama gerçekten öylee a.s
puhahah hiç güleceğim yoktuuuu kaydirigubbakcemile3
kız senden 15 cm uzun kıskandın işteeee lülülülülülü
ben eşimi de kıskanmıyorum bende bi anormallik var sanırsam :uhm:
abowww hakkat daş gibilerrr
o resim çeken kız çok komik görünüyo kaydirigubbakcemile3 dibinde dansçı falan çok komik çıkmışş kaydirigubbakcemile3
lenn dansçı kızların bi tane selülüt yada sarkıklık yoktuu bee..gerçi bizim erkek arkadaşlar memeleri bile yok bunların die dalga geçtiler kaydirigubbakcemile3 ama diplerinden ayrılmadılar kızların kaydirigubbakcemile3 kocamında arkasın dönüktü baktırmadım ama heryerr aynaaaydıı kaydirigubbakcemile3
istersee dünya güzelii olsuun hiçbirr kadını kendimle kıyaslayıp asla kıskanmaammm :lepi:
sen eşinii nie kıskanmıoon len kaydirigubbakcemile3
Anaa pu hahaha siyahli kiza adam nasil bakiyoo agzi ayriktir kesin
delikafadulden ben de kıskanmıyorum hiç kıskanmıyorum artık çünkü benim kızım varrr delikafadulden eşime dünyanın en tatlı şeyini hediye ettim ben yine de aklı dışardaysa paşa gönlü bilir , kapı ardına kadar açıkkkkk delikafadulden
ama eskiden rüyalarımda beni aldattığını görüp 3 gün küserdim kaydirigubbakcemile3
bende bende kıskancım kocamıda çooookk kıskanırım..ama artık o ikinci planda :dilcikar:şimdi en çok oğlumu kıskanıom.naniknanik..herkeslerden kimseye gitmesin sadece bana gülsün istiom...sositososito
ayy bencilliğim tuttu yaflülülülülülü
Esim beni cok kiskandigi icin kiskanilmak hosuma gitmiyo ve bana yapilmamasini istemedigim seyi baskasina yapmamak acisindan kiskanmiyom hatta sabah ise giderken yakasini felan duzeltip parfum sıkıyodum cok susleme askim dedi bende cok yakisikli ol kocacim bakan gozunu alamasin dedim gicikligina oda kizlar bakarsa nolacak dedim baksinlar daha iyiya imrenirler sana ve ne sansli karisi var derler dedim isin ucunu kendime getirdim
buluşmak kısmet olurda bir aksilik olmazsa fot.çekeriz amaaa sadece tamerle eylünün lülülülülülü lülülülülülü
anacım burda bunlardan o kadar çokki.. bi denize gidersin dolu.. akşam eğlenmeye gidersin yine bunlardan dolu.. biz bile bakıyoruz adamlar ne yapsın.. laelaelaelaelae
lenn dansçı kızların bi tane selülüt yada sarkıklık yoktuu bee..gerçi bizim erkek arkadaşlar memeleri bile yok bunların die dalga geçtiler kaydirigubbakcemile3 ama diplerinden ayrılmadılar kızların kaydirigubbakcemile3 kocamında arkasın dönüktü baktırmadım ama heryerr aynaaaydıı kaydirigubbakcemile3
Hee gübekli manken herif komyon gibi oldun diyo
tamer ve eylul diye bisi yok ve de olabilemezzz delikafadulden
lülü ve arda var bundan sonra.. biz bu olayi dun acikliga kavusturduk.. biz ailecek ic guveysi gidiyoruz dbestlere kaydirigubbakcemile3
bu ararda ne gussel eglenmissiniz bea.. darisi basimiza.. bu haftasonu burda paskalya bayrami. 4 gun tatil. biz kölne gitcez görumcemlerearkadaslar praga gidiyo. biz de gitcektik. alexin yegeninin 1. dogumgunu. mecburen oraya gitcez, sinir oldum..
merannnn ne yidinizi ne içtiniz anlat hele en önemli konuyu atlıyosunn kaydirigubbakcemile3 yimekler güzel miydiiii cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?