2008 Ekim Anneleri

kızlar doktorun bize verdiği örnek menüye bakın
sabah: anne sütü
1-2 saat sonra: meyve püresi ve anne sütü
öğle: anne sütü
ikindi: sebze püresi ve anne sütü
akşam: anne sütü ve/veya muhallebi
gece: anne sütü

şimdi benim oğlan sadece uykuda emer yani gün içinde 2 defa anca emiyor birde geceleri bu menü de çok fazla anne sütü var çok az ek gıda var gibi geldi gerçi ben istesemde buna uyamam ama gün içinde ne kadar emziriyosunuz emdikten sonramı ek gvıda veriyosunuz yoksa sadece ek gıda mı oluyor öğün içinde

Dbesst son kez bi soru devam mamasiyla hazirlanan 8 tahilli mama var onu kendi sutumle hazirlasam olur mu yaa ne cok soru soruyom kusura bakma

olur tabiii hem de şukella olurrr kaydirigubbakcemile3 biberon maması yerine anne sütü ile hazırlaman çok daha iyi canım hem süt almış oluyo hem tahıl :lepi: benim artık okadar sütüm yok :çok üzgünüm: o yüzden su ile hazırlanan mamalarda alıyorum..

canım bunları dr unla konuşsaydın ya.. sanırım seni ek gıdaya yeni geçiyorsun sanıyor.. sen zaten veriyordun değil mi.. ozaman ana öğünleri katı gıda, ara öğünleri süt yapabilrsin..

Terkencim ben emziriyorum emerse eger sonra ek gida veriyorum yada verdikten sonra emziriyorum bu aralar emmiyo gerci

Dbestcim sagol yaptim yedirdim Bende biberon mamasiyla yapilan mamadan almiyom da bunu bebe biskuvisini buyuk boy kutuda almistik bu yaninda hediyemis yaptim az once kasikla miz miz yemiyo bende tuttum kaseyi dayadim agzina lukur lukur yuttu ehehe yaa hacer bardakla bisey icmeyi cok seviyo artik nedense bende mamasini da verdim ham yapti

dur bunu ben de deniyeyim kaydirigubbakcemile3 çok komik olacak ehehhee

senin zilli de bi alem haaa :roflol: bende biraz önce kavanoz mamasını biberonlan yutturdum uyurkene :jeyyar:

iboş sınav belli oldu mu kızzzz

yok yafrim daha erken, 20 güne kadar anca belli olur, yavvv bu sefer de sanalika reklamlarını koymuşlar, ben burayı teeeeee yeni doğum yaptığım zaamanlardan beri biliyom, bi arkadaşla irkek nickiylen girip kızlara asıldıydık birinde :roflol::roflol::roflol:

dur bunu ben de deniyeyim kaydirigubbakcemile3 çok komik olacak /ehehhee

Evett cok komikk bee ama oyle hepsini yuttu zilli bardakla cok seviyo hup hup cekiyoo arada icine dilinide sokuyoo ama yiyoo dene bi hic dokulmuyo varya kasikla yarisi yere gidiyoo bide boyle alisiyomus buyunce corbalarini dikiyomus kafaya gorgusuz kizim.
senin zilli de bi alem haaa :roflol: bende biraz önce kavanoz mamasını biberonlan yutturdum uyurkene :jeyyar:

Hee bacim bi sipalar bizi parmaginda oynatiyo huyunu suyunu ogrenip careler ariyoz bak sende biberonla kandiriyon amma yusufun kasiga alismasi lazim yaa nereye kadar herseyi biberonla yutabilirki bide uyurkenn ins alisir

moralıım cokk bozukbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
az önce haber geldi.
kardeşim kafasını carpmıs dun.carpınca başı dönmus sonra dunden beri bas ağrısı gecmemiş.
bugün gıtmıs dr.a doktorlardan bırı ödem var demiş bırı bişey yok demiş..senağlama
su saat oldu ağrısı gecmemiş.sımdı unv hastanesıne gıtmiş.haber beklıyorumsenağlama

yaa kaşığı aparatif niyetine kullanıyo, bi de dün çay kaşığıyla denedim aldı, acaba diyorum kaşığı mı beğenmiyo, başka bi kaşık alıp onla mı denesem, çünkü çay kaşığına itiraz etmedi :uhm:
anaaaaa geçmiş olsun çıtırım, üzme canını, bak sütün kesilir stres olma, bişiysi yoktur inşallah :Saruboceq:

inş ıboşumm inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çıtırcım çok geçmiş olsun canım umarım diğer doktorun dediği gibi bişeyi yoktur bize de haber ver

tama verıcemm:çok üzgünüm:

çıtırcım geçmiş olsun inşallah birşeyi yoktur kardeşinin aklına kötü şeyler getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…