2008 Ekim Anneleri

benim uyutma da sıkıntım yok çabuk uyuyo ama 2dk sonra yine uyanıyo önce sallayarak uyutuyodum ama şimdi yan yatırıp ninni söylüyom bide popişini pışpışlıyom uyuyo

baksana gözlerini kapatmaya başladığı zaman biberon tıksana ağzına, ben ööle yapıyom o şekil biraz içiyo, istemediği zaman bırakıyom, az bi zaman geçince yeniden deniom, öyle öyle biberonu bitirtiyom, hiç ööle denedinmi, senin kız açlığından uyumuyo bence

canım benim kızım biberon alıyo hem de seve seve kaşığı hiç almıyo dün gece de üç defa mama verdim ağzından geliyodu artık ama gene uyumadı

habeer geldı.tekrar cekılmiş fılm.bişi yokmuş..
mıgren baslangıcı. demiş dr.
ama ben anlamadım vurmayla mı ortya cıktı??:sm_confused:

sen sınav çalışırken okumadın galiba doktora gittik böbreklerinde kum gibi taş gibi birşey var dedi ama hödüğün en önde gideni doktoru tedavi vermedi

haa okumdaım anam haberim yok, len o zaman başka dra gidin yav, taş kum var diosa niye bekliyonuz ondan ağlıyodur kuzucuk, len kuş kadar bebede de ne taşı yav :uhm:

karatay hosgeldınn..
ıkıncı dısınız cıkmıs hayırlı olsunn..

aaa çok geçmiş olsunnn

habeer geldı.tekrar cekılmiş fılm.bişi yokmuş..
mıgren baslangıcı. demiş dr.
ama ben anlamadım vurmayla mı ortya cıktı??:sm_confused:

röntgen mi çekilmiş yoksa tomografi ya da MR mı??

üzerinden 24 saat geçmiş zaten bişeyi yoktur üzülme :teselli: hem kontrol filmi de çekilmiş için rahat olsun

geçmiş olsun çıtırım dua et bol

tomografi çekilmiş ya mr gereksiz.. kafasını nasıl çarpmış peki??

yaa delüüü tuvalette carpmıs kafasını (kucukmüş,)
uzun boylu da baya...kaydirigubbakcemile3
bak leyla uzun olmanın zararlarıı-tatlicadiarzu-
,
sımdı daha detaylı konustum da anlattı.
tomografı cekılmış,acıldekı dr odem demiş,
sonra beyın cerrahı görmüş bişi yok demiş.
agrı devam edınce unv hastanesıne gıttı tekrar cekılmıs,ordakı dr da bısı yok mıgren baslangıcı demiş,,
nörolojıye gondermış.oda migren başlangıcı demiş.
iğne yapmış,yapınca gecmıs agrısı.
ama odem falan deyınce cok korktum ya:çok üzgünüm:

hadi geçmiş olsun bidahakine dikkatli olsun kardeşin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…