2008 Ekim Anneleri

hoşgeldin meran
tamer napıyo huysuzluğu geçti mi??
sudenaz napıyomuş haberler nasıl???

hoşgeldin meran
tamer napıyo huysuzluğu geçti mi??
sudenaz napıyomuş haberler nasıl???

hoşbuldum
tamer iyi akşam biraz huzursuzlandı...sonra dışarı çıktık iyi geldi galiba dışarı çıkmak...mamasını yedi uyudu bakalım
sudenazında poposuu pişik olmuş antibiyoktikten bütün gece mızırdanmış..dede aşığıı dedesiyle yatmış uyumuş sabahleyin...pişiğide geçmiş çok şükür

dişten byk ıhtımal huzursuzlugu bence..CADIARZU
sudecıgınde popişi pişik olmus demek...gectiğine sevındımmsositososito

dişten byk ıhtımal huzursuzlugu bence..CADIARZU
sudecıgınde popişi pişik olmus demek...gectiğine sevındımmsositososito

aslında diş diye düşünmüyorum çünkü nisan geç çıkardı tamerde muhtemelen geç çıkaracaktır...ama bugün damağında kızarıklık ve şişlik vardı hatta diş gelcek yerin çizgisi daha belirgin olmuştu...ama ben bunu oyuncaklarını çok sürüyor damaklarına ondan kızarmıştır belirginleşmiştir deyip ona yordum :sm_confused:

iklim nasıll napıo cadıı

tamerde çok ilginç bişe var bugünlerde...mesela çok dikkatini çekecek birşeyi uzatıyoruz iki eliyle birlikte uzanıyor onu almaya bizde tam o anda çekiyoruz...sonra tekrar uzatıyoruz bu uzandığı şeyi elimizde tam o uzanırken 1-2 kere daha çekiyoruz..sonra tamer al diyoruz sabit tutuyoruz tamer kesinliklee uzanmıyor..dikkatini başka birşeye veriyor aslaa ama asla almıyor...siz benimle dalga mı geçiorsunuz almam diyor sankii a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…