2008 Ekim Anneleri

kardeş olsalarda değişir ,nısan gec cıkardı dıyeole dusunme bence..

ya ıklım de huy mu degısırıo ne???
normalde odada bırakıp cıktıgımda hıc ağlamazdı ,oynadı kendı kendıne.
2 gundur yalnız kalmak ıstemıyor..:uhm:
gorus acısından cıktıgım anda aglamaya baslıyor,,hıc yapmadıgı sey....şaşırıyorumm:bbo:
bugun sahıle cıkmadan once corbasını yapiim dedım.
ıklım oynuodu odada.baktım ağlıo mecbur aldım kucagıma
o sırada blendırı kullanıodum.bu sefer onun sesıne başladı ağlamaya...:bbo:

aaaaaaa parka nezaman gittinizzzzz delikafadulden salıncağa binmiş zilliiii delikafadulden sevdi mi bariiiiii
heççç kıskanmadımmmm :dilcikar:

Gecen hafta gitmistik canimm bizde tameri kiskandik bindik salincaga sevdi ayaklarini salliyoo cadi

Ayy onla gecmis olsun sahsen bende uzun oldugumdan zararlarindan sikayetciyim bende cok carparim ilk gittigim evlerde kapiyo felan hani hep kendi evmiz gibi sanar egilmeden gecince dankk ay ddaha neler neler perdeleri hep bana astirirlar yukardan alinacak seylerde sandalye gorevi yaparim otobuslerde duz oturamam bacaklarim sigmaz. bekarken yataga sigmazdim yorgan kucuk gelir ayaklarim hep acilirdi kiyafet konusuna hic girmicem hic bulamazdim

nıye "korkulu" ruh halın?**

Korkagimda ondan
geçenlerde hacer su içerken genzine kaçmış..ondan beri korkulu leyla

Ondanda korktum ama ozamandan oncede buydu
heeee ben daha yenı farkettımde
hala gecmemiş mi korkusu:roflol:

Yaa bayagidir duruyoo degistirmeyi unuttum olsa gerek tel de gozukmuyo ya bende hic farkinda degilim

kızlar sızınkılerde yuksek seslere ağlıyor mu?*
ıklım bazen elkt. supurge sesıne ağlıyor,bazen ağlamıyor..
gecen gun kuaföre gıttıgımde fön sesıne ağladı(bıde bebekler sever derler:dilcikar:)
caddede calısma var iş mak. sesıne bazn ağlıyor??
dedıım gıbı bugunde blendıra ağladı??:uhm:

huy değiştiriyorlar yaa kafamçokkarıştı büyüyecekler bakalım nasıll olcaklar...
ama iklim çok uslu bir kız olacak bencee

pardonn sız kımınlenn dans ettiğüününnüzzüü sanuyorsunuzzz:roflol::roflol::roflol:

ayy canımmm geçmiş olsun sudenaza..
tamer bence de diş çıkaracak merancımmm

geçenlerde hacer su içerken genzine kaçmış..ondan beri korkulu leyla

aaa ben bu olayı bilmiyorummm :1shok:

7-9 ay arası görülen yalnız kalma-terkedilme korkusu başladı da ondan öyle yapıyor :teselli:
eylül de 2 haftadır çok zorluyor bu konuda.. eline oyuncak veriyorum, onunla oyalanırken çıkıyorum odasından, onunla oynarken uyuyo yoksa arkamdan kıyameti koparıyor hem de nasıl içli ağlıyo çok üzülüyorum ama normal birşey bu.. üstelik bu daha bişey değil gitgide artacak kafamçokkarıştı

celen nerde sahiiii delikafadulden

fön sesi ilk 2 ay etkili.. anne karnındaki sese benzetiyolarmış ya kaydirigubbakcemile3
ayy şimdi anne karnını unutmuştur bu sıpalar de miii kaydirigubbakcemile3

tamerin yanında top atsan uyanmaz
pardonn sız kımınlenn dans ettiğüününnüzzüü sanuyorsunuzzz:roflol::roflol::roflol:

hee ya çok acaipp ama şaşırttı bizii uyanıkk

eylül de acaip tırsak bi bebek hem üzülüyorum hem de gülüyorum haline çok komikkk
en çok da aniden görüş alanına girince zıplıyo yerinden çok korkuyor
buna bi çözüm bulamamıştım ama artık yanına gelmeden sesleniyorum ozaman biraz daha az zıplıyo kaydirigubbakcemile3

Tamer haklii canimm sizde ne kandiriyonuz cocuguu ayy ben nisana bayiliyom yaa yazin gelince hacere tükürsun nolurr yaa cok akilli hacerde oyle olsun kardesine ablalik yapsin hacer kardesini kiskanirsa diye cok dusunuyorum bu beni endiselendiriyo haliyle sanki bana kiskanir gibi geliyo cunku benim aileminde esimin ailesininde ilk torunu herkes ilkleri yasadi kizimla ilk kez hala babanne dede dayi v.s oldular ve cok ilgi var hacerde herkes cok ustune dusuyo ya hani bu ilginin 2ye bolunecegi icin uzulurmu acaba kardesine zarar verirmi hos daha kardes mardes yok ama insan dusunuyo

aslında sevınıyorum artık benı tanıyor ıyıce..cıkktıgımda aglıyor.gorur gormez sevınıp bır cırpnıyor heycanan olecek...yatagına yatırıyorum,koltukta oturuyorum kafasını kaldırıp benı gormeye calısıor.gorunce guluyor,goremezse baslıyor aglamayaa:roflol:
gelişimi normal gıttıgı ıcın artık daha b sevınıcem..

bi de bikaç gündür babba benzeri bişeyler diyordu ama konduramıyordum önce mamma dicek diye :dilcikar: bugün iyice baba demeye başladı :dilcikar: :asigim: çok sevimli oluyiiiii :asigim:

bi de bikaç gündür babba benzeri bişeyler diyordu ama konduramıyordum önce mamma dicek diye :dilcikar: bugün iyice baba demeye başladı :dilcikar: :asigim: çok sevimli oluyiiiii :asigim:

ba---baa ve de--dee dıyo ıklımdeÇok üzgünüm çoook
bıde kızdıysa acayıp konusuoooo ,,,soylenıoo resmenn yaaaa
kıme cekmıs acaba bana mıı:roflol:

ıklımdee oyledelikafadulden
kapı sesıne bıle korkuo bazen

kıskanmaa baba dioo lülülülülülü tamerde bırakmıştı babba demeyi şimdi yine başladııı babba babbaa kaydirigubbakcemile3

Hacerde cok aglar yulsek sese simdi simdi alismaya basladi bana cok sıkıkti yasatti o konudaa en ufak sese zipliyip agliyodu ama hala elekt. Supurgesine blendr a vede hapsurdugum zaman aglar blendr calistirinca gozume bakiyo agliyo bende once konusyorum yavas yavas sesimi yukseltip konusuyomm sonra bagirirark konusurken buda gulucukler atiyoo bana o araya ben blendiri calistiriyom sesimle onun kikirdemesine karisip gidiyo blendrin sesi o zaman korkmuyoo ayy bu sipalar adama neler yaptiriyo neler

kızlar bakın bu izmirden bır goruntu..
tarihi ASANSÖR ümüz......
bu asansor mthatpasadan halılrıfatpasaya cıkmak ıcın yapılmıs cok eskıden.hamıle ,yaslı ve cocukların hatta normal ınsanların bıle cok zorlanarak cıkacagı kadar yuksek,uzun ,dık yokuşlar-merdıvenler olduu için yapılmış..
canlı muzık yapan bır mekan var muthıc manzara eslıgınde.
asansor demısken sızede accık tanıtayım dedım..Şeniz
ben bu asansörün orda oturuyorum ve bugun kullandık sahıle ınmek ıcın.asansorde kadının bırı
ıklıme baktıı ama sadece baktı hıcbır mımık yapmadı..
iklim hemen ağlamaya basladııı..hemde ne ağlama..cok yabancı yapıoo herkese....
eve bırı gelınce de başlıo aglamaya.sınır oluyrum sankı huysuz bır bebekmıs gbı..
kucagımda yavas yavas alısıo ......
bırtek anneme ne kadar uzun sure gormesede asla yabancı yapmıyor..CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…