aslında diş diye düşünmüyorum çünkü nisan geç çıkardı tamerde muhtemelen geç çıkaracaktır...ama bugün damağında kızarıklık ve şişlik vardı hatta diş gelcek yerin çizgisi daha belirgin olmuştu...ama ben bunu oyuncaklarını çok sürüyor damaklarına ondan kızarmıştır belirginleşmiştir deyip ona yordum :sm_confused:
iklim nasıll napıo cadıı
aaaaaaa parka nezaman gittinizzzzz delikafadulden salıncağa binmiş zilliiii delikafadulden sevdi mi bariiiiii
heççç kıskanmadımmmm :dilcikar:
yaa delüüü tuvalette carpmıs kafasını (kucukmüş,)
uzun boylu da baya...kaydirigubbakcemile3
bak leyla uzun olmanın zararlarıı-tatlicadiarzu-
,
sımdı daha detaylı konustum da anlattı.
tomografı cekılmış,acıldekı dr odem demiş,
sonra beyın cerrahı görmüş bişi yok demiş.
agrı devam edınce unv hastanesıne gıttı tekrar cekılmıs,ordakı dr da bısı yok mıgren baslangıcı demiş,,
nörolojıye gondermış.oda migren başlangıcı demiş.
iğne yapmış,yapınca gecmıs agrısı.
ama odem falan deyınce cok korktum ya:çok üzgünüm:
nıye "korkulu" ruh halın?**
geçenlerde hacer su içerken genzine kaçmış..ondan beri korkulu leyla
heeee ben daha yenı farkettımde
hala gecmemiş mi korkusu:roflol:
kardeş olsalarda değişir ,nısan gec cıkardı dıyeole dusunme bence..
ya ıklım de huy mu degısırıo ne???
normalde odada bırakıp cıktıgımda hıc ağlamazdı ,oynadı kendı kendıne.
2 gundur yalnız kalmak ıstemıyor..:uhm:
gorus acısından cıktıgım anda aglamaya baslıyor,,hıc yapmadıgı sey....şaşırıyorumm:bbo:
bugun sahıle cıkmadan once corbasını yapiim dedım.
ıklım oynuodu odada.baktım ağlıo mecbur aldım kucagıma
o sırada blendırı kullanıodum.bu sefer onun sesıne başladı ağlamaya...:bbo:
tamerde çok ilginç bişe var bugünlerde...mesela çok dikkatini çekecek birşeyi uzatıyoruz iki eliyle birlikte uzanıyor onu almaya bizde tam o anda çekiyoruz...sonra tekrar uzatıyoruz bu uzandığı şeyi elimizde tam o uzanırken 1-2 kere daha çekiyoruz..sonra tamer al diyoruz sabit tutuyoruz tamer kesinliklee uzanmıyor..dikkatini başka birşeye veriyor aslaa ama asla almıyor...siz benimle dalga mı geçiorsunuz almam diyor sankii a.s
hoşbuldum
tamer iyi akşam biraz huzursuzlandı...sonra dışarı çıktık iyi geldi galiba dışarı çıkmak...mamasını yedi uyudu bakalım
sudenazında poposuu pişik olmuş antibiyoktikten bütün gece mızırdanmış..dede aşığıı dedesiyle yatmış uyumuş sabahleyin...pişiğide geçmiş çok şükür
geçenlerde hacer su içerken genzine kaçmış..ondan beri korkulu leyla
kardeş olsalarda değişir ,nısan gec cıkardı dıyeole dusunme bence..
ya ıklım de huy mu degısırıo ne???
normalde odada bırakıp cıktıgımda hıc ağlamazdı ,oynadı kendı kendıne.
2 gundur yalnız kalmak ıstemıyor..:uhm:
gorus acısından cıktıgım anda aglamaya baslıyor,,hıc yapmadıgı sey....şaşırıyorumm:bbo:
bugun sahıle cıkmadan once corbasını yapiim dedım.
ıklım oynuodu odada.baktım ağlıo mecbur aldım kucagıma
o sırada blendırı kullanıodum.bu sefer onun sesıne başladı ağlamaya...:bbo:
huy değiştiriyorlar yaa kafamçokkarıştı büyüyecekler bakalım nasıll olcaklar...
ama iklim çok uslu bir kız olacak bencee
kızlar sızınkılerde yuksek seslere ağlıyor mu?*
ıklım bazen elkt. supurge sesıne ağlıyor,bazen ağlamıyor..
gecen gun kuaföre gıttıgımde fön sesıne ağladı(bıde bebekler sever derler:dilcikar:)
caddede calısma var iş mak. sesıne bazn ağlıyor??
dedıım gıbı bugunde blendıra ağladı??:uhm:
tamerin yanında top atsan uyanmazkızlar sızınkılerde yuksek seslere ağlıyor mu?*
gecen gun kuaföre gıttıgımde fön sesıne ağladı(bıde bebekler sever derler:dilcikar:)
pardonn sız kımınlenn dans ettiğüününnüzzüü sanuyorsunuzzz:roflol::roflol::roflol:
ayy canımmm geçmiş olsun sudenaza..
tamer bence de diş çıkaracak merancımmm
aaa ben bu olayı bilmiyorummm :1shok:
7-9 ay arası görülen yalnız kalma-terkedilme korkusu başladı da ondan öyle yapıyor :teselli:
eylül de 2 haftadır çok zorluyor bu konuda.. eline oyuncak veriyorum, onunla oyalanırken çıkıyorum odasından, onunla oynarken uyuyo yoksa arkamdan kıyameti koparıyor hem de nasıl içli ağlıyo çok üzülüyorum ama normal birşey bu.. üstelik bu daha bişey değil gitgide artacak kafamçokkarıştı
celen nerde sahiiii delikafadulden
tamerin yanında top atsan uyanmaz
hee ya çok acaipp ama şaşırttı bizii uyanıkk
bi de bikaç gündür babba benzeri bişeyler diyordu ama konduramıyordum önce mamma dicek diye :dilcikar: bugün iyice baba demeye başladı :dilcikar: :asigim: çok sevimli oluyiiiii :asigim:
eylül de acaip tırsak bi bebek hem üzülüyorum hem de gülüyorum haline çok komikkk
en çok da aniden görüş alanına girince zıplıyo yerinden çok korkuyor
buna bi çözüm bulamamıştım ama artık yanına gelmeden sesleniyorum ozaman biraz daha az zıplıyo kaydirigubbakcemile3
bi de bikaç gündür babba benzeri bişeyler diyordu ama konduramıyordum önce mamma dicek diye :dilcikar: bugün iyice baba demeye başladı :dilcikar: :asigim: çok sevimli oluyiiiii :asigim:
kızlar sızınkılerde yuksek seslere ağlıyor mu?*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?