Kizlar yaa simdi siz bu saatte pc basindasiniz ya esleriniz tepki gostermiyomu az once haceri uyuttum takvim felan yapiyim diye gectim pc basina buda yatalim dedi sen git ben geliyom dedim hemen surat asti tavir yapti sonra gitti o sira kiz uyandi oysaki emzigi dusmustur agzina verse pişş piş yapsa geri uyur almis uykulu cocugu hemen getiriyo kalksin pc basindan diye yapiyoo sinir oluyorum
Kizlar yaa simdi siz bu saatte pc basindasiniz ya esleriniz tepki gostermiyomu az once haceri uyuttum takvim felan yapiyim diye gectim pc basina buda yatalim dedi sen git ben geliyom dedim hemen surat asti tavir yapti sonra gitti o sira kiz uyandi oysaki emzigi dusmustur agzina verse pişş piş yapsa geri uyur almis uykulu cocugu hemen getiriyo kalksin pc basindan diye yapiyoo sinir oluyorum
len msn de mısınız napıonuzz
umru değillll.............
o uyku saato geldıgınde uyusun yeter..benım kacta yattığım,nerde yattığım pek ılgılendırmıo.bu knuda kızıyorum bende.ama ıklım dogduktan sonra yatak odam dar oldgu ıcın beşik koyamadım mecburen ben ıklımle yatıyorum..
ıklımden once hep beraber gıderdık yataga,uyurdk..
sımdı pek ılgılendırmıyorum onu.ayrı odalardayız...
ama okuldan geldıgınde uyuyana kadar ben genelde acmam bılgısayarı.onunla ılgılenırım.
ama eger o baska bsıyle ılgılenıosa ısı varsa,rakadası flan varsa ozaman acarım.
benımkı bole surat yapcak yanına gıtmedım dıe kurban olurum len ben onadelikafadulden
Ayri mi yatiyonuzz biz daha hic ayni evde ayri yatmadi bi dogum yaptigim gun 2 gun ayri yattik birakmiyo yakami yavv bazen haceri ortamiza aliyomm cok kiziyo alistiracan diye hep aramizda olacak diye ve her aksam ayni tantana illa berber girecez yataga ama benim uykum yok napiyim
keşke benımkıde böle olsa:çok üzgünüm:
ama cok large bu adam ya..
tam tersı ıklım bıraz buyusede oratmıza yatsa dıoo
bu adam benı sevmıomu yamirmirmirmir
Yok ya sevmez olurmu ben size hep imreniyom valla allah bozmasin birlikte vakit geciriyonuz hani film izledik felan diyodun yaa bizim hic birlikte yaptigimiz bisey yok iste bi gece ayni yataga giriyok belkide o yuzden beraber olmak icin istiyodur ama anacim yataga girer girmez uyuyoo hani sohbet etsek odamizda tv de var film neyim hic bisey izlemiyokki sadece uyuyok
meran sen tamerın odasını ayırmıstın ya nası gıdıo?
Ayri mi yatiyonuzz biz daha hic ayni evde ayri yatmadi bi dogum yaptigim gun 2 gun ayri yattik birakmiyo yakami yavv bazen haceri ortamiza aliyomm cok kiziyo alistiracan diye hep aramizda olacak diye ve her aksam ayni tantana illa berber girecez yataga ama benim uykum yok napiyim
Yok ya sevmez olurmu ben size hep imreniyom valla allah bozmasin birlikte vakit geciriyonuz hani film izledik felan diyodun yaa bizim hic birlikte yaptigimiz bisey yok iste bi gece ayni yataga giriyok belkide o yuzden beraber olmak icin istiyodur ama anacim yataga girer girmez uyuyoo hani sohbet etsek odamizda tv de var film neyim hic bisey izlemiyokki sadece uyuyok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?