2008 Ekim Anneleri

Kizlar yaa simdi siz bu saatte pc basindasiniz ya esleriniz tepki gostermiyomu az once haceri uyuttum takvim felan yapiyim diye gectim pc basina buda yatalim dedi sen git ben geliyom dedim hemen surat asti tavir yapti sonra gitti o sira kiz uyandi oysaki emzigi dusmustur agzina verse pişş piş yapsa geri uyur almis uykulu cocugu hemen getiriyo kalksin pc basindan diye yapiyoo sinir oluyorum

bende eşime surat yaparım onu almadan yatmamm :jeyyar: ama ben eğer bilgisayarın başındaysam o beni kaldırmazz...çocuklar uyudular eşimde uykusuzdu dün geceden aşkım ben yatıyorum dedi...bende biraz internetle uğraşayım yatarım dedim ok.dedi..iyi geceler dedim öptüümm yattı :asigim:

umru değillll.............
o uyku saato geldıgınde uyusun yeter..benım kacta yattığım,nerde yattığım pek ılgılendırmıo.bu knuda kızıyorum bende.ama ıklım dogduktan sonra yatak odam dar oldgu ıcın beşik koyamadım mecburen ben ıklımle yatıyorum..
ıklımden once hep beraber gıderdık yataga,uyurdk..
sımdı pek ılgılendırmıyorum onu.ayrı odalardayız...
ama okuldan geldıgınde uyuyana kadar ben genelde acmam bılgısayarı.onunla ılgılenırım.
ama eger o baska bsıyle ılgılenıosa ısı varsa,rakadası flan varsa ozaman acarım.
benımkı bole surat yapcak yanına gıtmedım dıe kurban olurum len ben onadelikafadulden

benim eşim çok çalışıyor ve genelde geç geliyor o yüzden o gelene kadar burdayım
evdeyken de işi varsa buraya takılıyorum
ama işi yoksa onunla vakit geçiriyorum sorun olmuyo

Ayri mi yatiyonuzz biz daha hic ayni evde ayri yatmadi bi dogum yaptigim gun 2 gun ayri yattik birakmiyo yakami yavv bazen haceri ortamiza aliyomm cok kiziyo alistiracan diye hep aramizda olacak diye ve her aksam ayni tantana illa berber girecez yataga ama benim uykum yok napiyim

keşke benımkıde böle olsa:çok üzgünüm:
ama cok large bu adam ya..
tam tersı ıklım bıraz buyusede oratmıza yatsa dıoo
bu adam benı sevmıomu yamirmirmirmir

Merann nisan kac yasina kadar yaninizda yatti bide tamer yaninizda yatarken nisani ayri odada yatirmak zor oldumu

mecbur ayrı yatıyoruz.dediim gıbı odaya yatak koyamadım..
ama havalr duzelınce geceyım dıyorum odama..
bıryandan endıselereımm var,,bılemıyorum..:1no2:
ama kocişle uyumayı cok ozledım..koca 6 ay onsuz uyudum..
senağlama

keşke benımkıde böle olsa:çok üzgünüm:
ama cok large bu adam ya..
tam tersı ıklım bıraz buyusede oratmıza yatsa dıoo
bu adam benı sevmıomu yamirmirmirmir

Yok ya sevmez olurmu ben size hep imreniyom valla allah bozmasin birlikte vakit geciriyonuz hani film izledik felan diyodun yaa bizim hic birlikte yaptigimiz bisey yok iste bi gece ayni yataga giriyok belkide o yuzden beraber olmak icin istiyodur ama anacim yataga girer girmez uyuyoo hani sohbet etsek odamizda tv de var film neyim hic bisey izlemiyokki sadece uyuyok

aaaaaaaaa
bırlıkte guzel vakıt gecırırızz......
ona lafım yok..
ama uykusu cok degerlı adamın ya:dilcikar:

benimki de illa lülüyü getir aramızda yatsın diyo kaydirigubbakcemile3 yavrum 4 aydır odasında yatıyo zaten yanımıza alsam allah korusun ezeriz ikimiz de acaip ağır uyuyoz kaydirigubbakcemile3

Bizim odada besik gelince daraldi bide elktrikli soba var tikis tikis varya boguluyo gibi oluyoom inan yaz gelsin bede hemen acacam önümu aslinda oda genis de besik yatagin dibinde olsun diye ortaya koymus olduk yaz gelsin koseye alacam artik gece cok uyanmiyo kalkip almam mesele olmaz

canım senin eşin çok çalışıyo çok yoruluyo ondan öyle yapıyodur ama beraber geçirilen zamanları iyi değerlendirmek lazımmm

Neyse kizlar valla sohbete doyum olmuyo ama benim uykum geldi ben kaciyom
Hepinize iyi uykular dadlu ruyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…