2008 Ekim Anneleri

slm kızlar
dün çikolatamı ajansa götürdük babasıyla mama sandalyesine oturttular belki 100 yakın poz resim çektiler.aman siz bir görmeliydiniz benim bilmişi bir pozlar bir pozlar sanki yıllardır resimi çektiriyormuş gibi.yapmadığımız şaklabanlık kalmadı zaten ama herşeye değdi çünkü her pozu ayrı ayrı güzellikte.bakalım ne çıkacak kayıdını aldılar eğerki beğenilirse tekrar çağırılacakmış:))babası da beni uyuz etti çekimlere o götürecekmiş hatta menajeri olacakmış:))
oğluşumla gurur duydum valla reklamda oynamasada o heyecanı yaşadık onunla çok tatlı yaaa ayyy gidip öpmem lazı özledim yine kuzumu.

ay ne güsel ya :1hug:

oy ne güzel artist bakmaz bize artık

ulen bukadar saat olmuş nerdesiniz
aha celeni gördüm bacım nasılsın

mersi anam hala gribiz.yarın doktor randevusu var cemrenin.bakalım ne dicek?aksi gibi persembede asısı var.ozamana kadar iileşse bari kuzucum..göğsü acıdı artık öksürmekten..onu ööle görmek derdini anlayamamak ne acıymıs senağlama allahım dermannsız dert vermsein buna şükür :Saruboceq:

ah kuzum ya göğsünü cemrenin sıcak tut ben yağmura tülbenti ütü yada saç kurutma mak ısıtıp koyardım hep öyle geçirdim bunada şükür canım ne yapcan iyleşmezse aşıyı geçiktirirler

herkeşler gezio heralde hava da güseldi bizde salıncağa bindik bugün birazdan resmimizi koyarım

beeeeeeeeeennn mor gözlü canavarımmmmmmmmm seni çiğ çiğ yerimmmmmmmm :roflol: çocukluğumda bööle bi şey duymuştum, bi hikayesi var bunun, aklıma o geldi bak :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…