2008 Ekim Anneleri

merhaba kızlarrrr delikafadulden

nurcenin oğluşu 6 aylık olmuş hayırlı olsunnn :hooray:

vaaaaaaaaaaaaaay gözümüz yok hade allah artırsın :jeyyar:

şaka yaptım leyn her günümüz nasıl öyle olsun kaydirigubbakcemile3

Gunaydinn ben burdayin arikancim gece killtirim gunduzde erken gelirimm

valla bravoooo :hooray: gözümden kaçmıyo zaten yerimseniben
ben gece kıllatırım gündüz uyanamam geç gelirim :roflol:

hayırlı olsunnn artizzz mi olucenizzz kaydirigubbakcemile3

bugün şallandik bizzzzz

amaninnn çok tatlı leynnn
bizim apartmanın kendine ait minik bi parkı var, işte 2 salıncak bi kaydırak koymuşlar kaydirigubbakcemile3 ama eylülü hiç götürmedim çünkü salıncakları böyle korumalı değill, önünde bariyeri yokk
ben binsem eylülü kucağıma alsam çöker sanırsam kaydirigubbakcemile3

bizim de kayınvalidemlerin sitenin içinde var bide yanında yaptılar yeni site içindeki rüzgarlı oluo dışındakine götürdük cmrtsi de dedesi götürmüştü..cumartesi korkmuş biraz ağlamış otobüs falan geçtikçe 20dk sonra getirmişti dedesi
bugün daha bi inceledi 1saat falan durduk dışarda
bu bariyerlilerde yeni çıkmış bizim zamanımızda bel kısmı bile yoktu salıncakların...:çok üzgünüm:

kereme papa almam lazım ev için olan yumşakları çıkarıo ayaklarını birbirine sürterek yolun yarısında elimize alıoz düşürüo hemen...ortopedik mi almak lazım ayakkabısını:uhm:

kereme papa almam lazım ev için olan yumşakları çıkarıo ayaklarını birbirine sürterek yolun yarısında elimize alıoz düşürüo hemen...ortopedik mi almak lazım ayakkabısını:uhm:

özlemcim biliyorsun artık çıplak ayakla yere basmasını öneriyo dr lar ama dışarda yürüyecekse tabanı esnek ve ortopedik ayakkabılar öneriliyor..

kerem henüz yürümüyo.. ayakları üşümesin diye alacaksan normal bi ayakkabı da alabilirsin bence..

dışarı çıkarken üşümesin die bide şık dursun die almak istiomsırnaşık şey o zaman 10aylıktan sonra ortopedik bişey alayım saol canm Şeniz

he kız bizde kız reyonundan aldıydık amannn boşver erkek kız farketmez çok yakıştırıyom ben bu hırkayıııııııııııııı güle güle giysinler şapkalı demi

evet canım şapkalı renkli ya cıvıl cıvıl kıza da erkeğe de gider...16ya almıştım indirimden son demlerini yaşıo artık kısa gelio baya 1haftaya kaldırırız muhtemelen...yeni yeni kalıo kıyafetler ya...bol bol da alamıom yakışmıo die bazı şeylerini 9aylık almıştım onlar ii oluo şimdi :1rolleyes:

gezmeci hatunlar geldi leyla ve meran hoşgeldiniza.s.

hoşbulduk özlemciim Şeniz öğlenden beri gezioz delikafadulden nisanı at binmeye götürdük at çiftliğine...kızım çok eğlendii :lepi: haftaya da ben at bincemm sırnaşık şey
akşam yemeğine kayınvalidemlerdik,çaya da teyzelere gittikk daha yenii geldikk :lepi:

hosbulduukk ozlemcimm keross cok tatlii bee masallah artik salincaklar kaydiraklar binmeye basladilar hacerinde ayakkabi ayaginda durmuyoo bende yolun ortasinda duserde haberimiz olmaz diye bagciklarini bacagina dolayip bagliyoomm az once annemlerden gelirken de ayakkabi ayagindan cikmis sallaniyoo bacaginda bagliyoo dusmemiste cok komikti

Kizlarr benim takvimdemi yok olmuss yoksaam telefondan giriyom ya bundami bi bozukluk var herzaman gosteriyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…