vaaaaaaaaaaaaaay gözümüz yok hade allah artırsın :jeyyar:
Gunaydinn ben burdayin arikancim gece killtirim gunduzde erken gelirimm
slm kızlar
dün çikolatamı ajansa götürdük babasıyla mama sandalyesine oturttular belki 100 yakın poz resim çektiler.aman siz bir görmeliydiniz benim bilmişi bir pozlar bir pozlar sanki yıllardır resimi çektiriyormuş gibi.yapmadığımız şaklabanlık kalmadı zaten ama herşeye değdi çünkü her pozu ayrı ayrı güzellikte.bakalım ne çıkacak kayıdını aldılar eğerki beğenilirse tekrar çağırılacakmış:))babası da beni uyuz etti çekimlere o götürecekmiş hatta menajeri olacakmış:))
oğluşumla gurur duydum valla reklamda oynamasada o heyecanı yaşadık onunla çok tatlı yaaa ayyy gidip öpmem lazı özledim yine kuzumu.
ana kerem bizim hırkadan giymişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amaninnn çok tatlı leynnn
bizim apartmanın kendine ait minik bi parkı var, işte 2 salıncak bi kaydırak koymuşlar kaydirigubbakcemile3 ama eylülü hiç götürmedim çünkü salıncakları böyle korumalı değill, önünde bariyeri yokk
ben binsem eylülü kucağıma alsam çöker sanırsam kaydirigubbakcemile3
ticker lar nereye kaybolmuşşşşklava:
kereme papa almam lazım ev için olan yumşakları çıkarıo ayaklarını birbirine sürterek yolun yarısında elimize alıoz düşürüo hemen...ortopedik mi almak lazım ayakkabısını:uhm:
he çaldık sizin hırkanızı
kız seninki kızdı dimi ben erkek reyonundan aldım bu hırkayıkaydirigubbakcemile3
özlemcim biliyorsun artık çıplak ayakla yere basmasını öneriyo dr lar ama dışarda yürüyecekse tabanı esnek ve ortopedik ayakkabılar öneriliyor..
kerem henüz yürümüyo.. ayakları üşümesin diye alacaksan normal bi ayakkabı da alabilirsin bence..
he kız bizde kız reyonundan aldıydık amannn boşver erkek kız farketmez çok yakıştırıyom ben bu hırkayıııııııııııııı güle güle giysinler şapkalı demi
gezmeci hatunlar geldi leyla ve meran hoşgeldiniza.s.
Ben geldimm annemlere gitmistik yeni geldik bi bakiyim dedim size
iyi geceler hatunlarr ben geldiimm delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?