biz yazin okadar yer gezindik kizimin uyku düzeni degisti sallamaya alisti..bi tavsiye üzerine basit ama kullanisli bir besik bulduk aldik türkiyeden paketle buraya getirdik..sallamasi rahat,bazen yattigim yerden salliyorum ama kizim beni görmeden uyumuyor..hafif tasimasi rahat ve pahalida degildi ben memnunum..[/IMG]
ahh ahh acım nerdeeee
ben gece en az 5 kere kalkıyorum sabah 6,30 da da aralı ortamıza almak zorunda kalıyorum cunku artık o saate kadar takatım kalmıyor pıt dıye cıkarıp mememı verıym dıye acayıpp mız mızzzzz keske sızınkıler gıbı olsaa bazen delırıcek ıgıb olup ya sabır dıyorum ..
meme delısı ..
sabahta 9 da kalkıyoruzz aralım la.. sora 2 saat sorasında uyuyor 30 dk sadece oyle oyle aksam edıyoruzz bazen delırıp babaannesıne verıyorum ama onunda dızlerı cok rahatsız cok bakamıyor
ben gece maması versem bıle arala yatırmadan evvel yınede 2 saat sora kalkıyor kafamçokkarıştı
kızlarr eşlerınıze vakıt ayırabılıyormusunuzz. bı yenı evlı sayıldıgımız halde ben pek zaman ayıramıyorum aksamları AraL haşatımı cıkarıyorr gecede pıtt dıye uyuyorumm bazı seyler ıcın ozel ızın alıcaz nerdeyse AraL beydenn
ne our kızlar siz hiç mi kızmıyorsunuz bebeğinize çok mükammel her şey yoksa ben mi sabırsızım ama 3 ay oluyor ....bu sorunlar artık ....
kocamaaaaaan öpt.denizcim zaten çok seviyo öpülmeyi yaramaz allah hepsini bize bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin yavrularımızaBu arada aysegül dogaç çokk tatlııı yerim ben onuuu kameraya atlamaya calışıyor canavarr seniii
maşallahı var yuzu gozu cok guzel Allahım guzel akıllar guzel bahtlar versın yavruna..
hepimizinkilere aynı zamandaa. :)
op benım yerıme annesi yaa lutfennnnnnnnnnnnnn
karamsarcıgım hepımız hemen hemen aynı sorunları yasıyoruzz. bende hep aral cok zorrr dıye yazıp kımı zaman arkasını bıle getıremeden cıkmak zorunda kalıyorum netten.. sabır ya sabır dııceksınn. bırde haddım olmayarakk bısey rıca edıcem 2 saat salladıgını soylemıssın . cok zararlı oldugunu belırtmek ıstıyorum.. pedagoglar aslaaa sallamayın dıyor kezaa. ama abı hepımızın bebeklerı ayakta sallanmadan uyumnuyor AraL da oyle gakat sure bana cok geldı arkadaşım
bence bıraz daha beklee ıyıce uykusu gelsın oyle uyutt.. luten ama lutfen az salla beyın gelısımı ıcın cok onemlı bır detay.. ve sakın cok hızlı sallamaa...ne olur.
yemek konusunda haklısın 5 saat ac kalsada yemıyor demıssın o da duzene gırıcek arkadaşım AraL da oyunlarla yıyor ama asla zorlamıyorum cunku cok yedıgınde hemen kusuuyorr ee hıc bır ıse yaramıyor bu sefer..
bırde ben bursada pek kımseyı tanımıyorum ıstanbuldan geldıgım ıcın buraya. bazen delırıcem sanıyorum
dun kayınvalıdeme ve esıme ıkınızde aşağı ının kımseyı ıstemıyorum ıkınızıde ıstemıyorum aral a ben bakarım dedım. eşımı gece kaldırıyorum sabah karsı bu kez agladıgında AraL ı en al bana ver dıyorum emmesı ıcın. o da yapıyorr sagolsun ..
ama kendımee zaman ayıramıyorum suan duş almam grek aama bey efendı zırt pırt uykusunda aglıyor yapamıyorum.. eşımı boylee koka koka karsılıcam bugun erken gelıcek ısten.
bırde ben evlenmeden once cokk baska bır Denizdim simdi bu hallere bu yaşam bıçımıne ben dayanıyorsamm cogu kışı dayanabılır dıyorum
Allahım hepımıze guzel gunlerı tez zamanda getırsın dılerım kıı.. bu gunlerımızde guzel amaa en azından konussalar dertlerını bılırızz deılmı
bu arada karamsarcıgım dışlerınden dolayı ıştahsız ve huysuz oluyorlarr lutfen uzerıne gıtme boyada cekıyor olabılır kılosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?